"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**
Raspunsuri - Pagina 11

adirys21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IRI ![]() ![]() New Life Is Born |
Multumesc cuscra..esti o dulce dulce. Pupici

Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 http://callhim.virtbox.ru/ |

ms ...e primul strper care "danseaza"pentru mine

Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo-pui spune:
Buna dragelor..
las
si multa dragoste
La Navodari ninge si-i viscol...deee e cod galben de vreme albaasa m-am saturat de o asa vreme ...dar vine ea primavar intr-o zi...
la plantatii am putut vota acum pe shasa(3) si iuca(4)...restul cand trec 24 h.
Traditiile noi le aplicam doar daca ne distram toti si nu-i chinuit copilul...pay daca i-ar spune nasei cineva ca trebuie tras copilul de par sa plangal-ar da afara instantaneu...cum e posibil...
..iar pe tavita poate fi orice......atat timp cat e doar o distractie si nu o superstitie
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

m_monique spune:
buna dimineata!
am vazut poze cu copilasi frumosi, si artistii shasei.
legat de vorbe babesti.
- eu stiu ca e noroc daca la botez face kk in scaldatoare. iar andrei al meu chiar asta a facut la botez, si a ramas de pomina in neamul socrului.
- pt mine motul/turta, e o chestie de distractie, nu de despicat firul in 4 cu ce va face in viata. la multe evenimente din astea am vazut cum parintii se bucura cand copilul alege banii. si poate ca respectivul copil va ajunge casier
- eu nu sunt de acord cu "nu e bine sa tunzi copilul pana la mot". copilul trebuie tuns atunci cand trebuie, nu cand zic babele!
am vazut o multime de copii (baieti) la 2-3 ani, cu par pana la umeri, dar un par cu aspect neingrijit, raciti in continuu. cand intrebi mamele "de ce nu ii tundeti?", imi spun foarte afectate: "pai nu i-am luat motul!"

anncutza spune:
buna dimineata.
in primul rand LMA sarbatoritor zilei TEONA si BOGDAN
citat din mesajul lui magdyi2001 Acum un cadou pt toate fetele cu ocazia zilei de 8 martie. Scrieti-va numele cu majuscule si apoi da-ti click. Distractie placuta ![]() http://callhim.virtbox.ru/ |
am inceput ziua cu ras. e de bine

Magdyi2001 - acum am vazut si eu torturile

legat de mot - si eu am vrut sa-l tund pana sa-i luam motul, dar nu am fost lasata

la botez am avut noroc ca preotul care l-a bagat in apa, a fost dragut si l-a bagat doar cu piciorusele si pe urma i-a dat de 3 ori cu apa de capsor. iar la minunata baie de seara facuta de nasa, nu i-am lasat sa puna nimic in apa. ca incepusera cu tot felul de prostii. i-am facut baita asa cum o faceam in mod obisnuit, numai ca l-a tinut nasa si tati l-a spalat repede. plus ca m-au enervat spectatorii. n-am inteles niciodata si nici n-o sa inteleg treburile astea. singura kestie a fost aruncatul apei dupa baita la radacina unui pom. am facut la tara botezul, deci n-a fost problema cu pomul :D

m_monique spune:
kea super sotul tau.
tot legat de botez.
pe ai mei nu i-au bagat cu capul in apa.
pe andrei l-am botezat la 4 luni. avea 8kg. abia a incaput in scaldatoare.
pe ioana am botezat-o la 2 luni jumate, cand avea aproape 7 kg. la biserica aveau cazanul micut, si nici nu l-au umplut cu apa. asa ca nu au avut unde sa o scufunde.
baita de dupa botez. dupa parerea mea e un pretext sa continue petrecerea.
la ai mei, nasa le-a pus in apa petale de flori, banut de argint, putin ulei. le-a urat numai de bine. lui andrei i-am pus eu nuci, ca asa am citit pe forum.
dupa baita simbolica i-am spalat cu apa si sapun.

simina_kin spune:
citat din mesajul lui doranna BUNA! n-am mai intrat de multa vreme, sau mai bine n-am mai scris de cateva luni bune (cred ca de prin vara), dar de citit va mai citesc din cand in cand (si ma si uit la poze ![]() am vazut ca bebeii vostri sunt toti mari si frumosi!!! sa va traiasca!!! ghioceii nostri fac zilele astea anul!! ![]() ![]() ![]() ![]() va multumesc si pentru urarile de ieri, de ziua mea ![]() ![]() cateodata as vrea sa va scriu, dar, desi sunteti foarte prietenoase, ma simt oarecum ciudat... ma gandesc ca nu-si aminteste nimeni de mine si n-o sa ma bage nimeni in seama, asa ca renunt ![]() daca vreti s-o vedeti pe iulia cum a crescut si cat de simpatica este ![]() toate cele bune! doranna Mami fericita de ![]() Poze |
Neata mamici!!!
Doranna ma bucur ca ai revenit pe forum

Eu mi-am permis si le-am aratat fetelor pozele cu Iulia

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

simina_kin spune:
citat din mesajul lui mababei Dar de Karina, SimonaMami, Ank, Silvi, Silvia, Mihaelacg, Manuela....? Si lista poate continua! mihaela, mama de ![]() |
Da Ayla????????? ce-i cu ea??????

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!