Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
!! nu am cont pe hi5, nu me place pe facebook am " uka mileea " Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
ce rapida ai fost! Pe cand te-am gasit, ma intreaba daca vreau sa confirm friend requestul
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
madalina84 spune:
MONIKUS multa sanatate pentru Rares si sa veniti cu vesti bune de la dr
IULIA imi pare rau ca si tu ai o poveste asemanatoare cu a lui Lali,ma bucur ca mami a ta a fost puternica.Multi ani fericiti alaturi de sotul tau
SELENE felicitari pentru ma-ma,nu conteaza cume spus e placut auzului
IOANNA v-am vazut si eu la zoo,niste frumosi si imi plac pozele in care sunteti voi pe rand cu Carol si radeti
SANTORINI sa va fie bine iesirile si tot ce ati cumparat
UKA imi pare rau ca ti-ai facut freza Tina Turner fara voia ta dar lasa ca se face ea Carinuta cuminte
KINGA am vazut si frumosul tau
Cam atat am retinut,le pe restul fetelor
Noi am fost in mall,am baut cafea,am primit trandafiri si am cumparat carut la pitic,din acela sport si care se lasa si pe spate.Am pus 3 persoane bani la el(eu,mama si alin)
Ghiciti cu cine am lasat baiatul ca nu l-am mai scos pe frig?!Cu tacsu,l-a pus in jumper,l-a leganat si i-a dat si putin laptic.Am stat ca pe ghimpi,inainte sa plec i-am zis de 10 ori sa nu il lase singur ca se intoarce si cade,daca se ineaca sa-l ia putin de nas,sa-i aplece putin capu si n chestii
Multumesc din suflet pentru complimente la adresa puiului si a mea,sunt in al noualea cer cand vad ca va place de Iri si de mine
L-am culcat si i-am taiat unghiutele ca era vai de el saracutu
Va sunt prin preajma
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ... cu bananasurile?? |
de'aia te iubesc eu
noi si acum zicem bananasi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:
CROCO ce scumpica e Ama intre dovlecei
MONI nu ne dai ceva vesti?
Edit:Croco fesu e de la Z,aveau si fular si manusi dar nu i-am mai luat ca oricum la anu nu ii mai e bun fesul
Multumesc fetelor pt comenturi la poze,sunt bestiale
raluk16 spune:
citat din mesajul lui crocodana Seara buna, si o urare de la noi, asa pe ultima suta! , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Minunata urare, speciala pentru mamicile de dovlecei
Multumim
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui raluk16
ce rapida ai fost! Pe cand te-am gasit, ma intreaba daca vreau sa confirm friend requestul Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
ce frumoaseeee...toate !!! superbe , stiam eu !ai fost o mireasa s-u-p-e-r-b-a!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
mkunigunda spune:
Raluk, Santo, multumesc de sfaturi. O sa incerc ambele variante. Asa cum zicea cineva de aici, fiecare zi a copilasului nostru este altfel, desi lucrurile care se intampla sunt aceleasi. Poate maine va fi ziua cu mai putina maraiala la masa.
Vrem poze cu jumperul lui Alex!!
Multumim Croco de felicitare, foarte frumoasa si lucrata cu dragoste
raluk16 spune:
Uka multumesc mult! mai ales ca vine din partea ta
Kinga offf, il filmasem si i-am spus lui Relu sa downloadeze filmul. Poti sa crezi ca de o ora doarme pe scaun???
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui raluk16 Kinga offf, il filmasem si i-am spus lui Relu sa downloadeze filmul. Poti sa crezi ca de o ora doarme pe scaun??? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Cine doarme? Relu? O fi obosit saracul de la carat jumperul, nu-l batea..
Iulika29 spune:
V-am prins!!
Eu acum am terminat cu mucenicii si ceva mancare pe la bucatarie!Bine, ca mai mult a durat så spål in urmå..am o durere de sale..haoleo!!
Deci , pot så ma bag linistita la recuperåri ca vad ca nu e dezmåt pe aici, nu de alta dar nu ma tine spatele de vreo batuta, invartita sau ce vreti voi.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå