Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
www.freewilliamsburg.com/archives/bacon-bra-01.jpg" target="_blank">un sutien pentru fete Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Lali Lacra de
Paul-Iulian
madalina84 spune:
Nu-i corect!!! ca eu spuneam din prima JUMPER,sa il foloseasca sanatos Alexutu si sa aibe si mami timp pentru orice
TECHILA nu transpira si eu am oroare sa nu fie curent.Imi pare rau ca nu ajungeti la concert
Ma duc la baiat si revin,sper sa mai si tin minte ceva cand revin
Lali_mete spune:
In seara asta nu avem scoala? Parca aveam examen la "lingurit" ,cu subiect principal PARA: cum o dam..fiarta,cruda,coapta
Lali Lacra de
Paul-Iulian
happy_uka spune:
Pai unde ai vazut tu mai Lali scoala duminica?! Tovarasa e o doamna si ea , tine weekendurile, face piata, n-ai citit cu bananele? Baga la tartacuta, pun pariu ca ne intreaba ce culoare era batiqu lu aia care-a tzepuit-o cu bananasurile??
Io-s tare vigilenta, incerc adica!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Raluk, o sa te intreb ceva, dar te rog sa nu te superi pe mine daca ai mai spus ( doar daca e ca faza cu Luci & the tee ). So, intrebarea: tu ne-ai aratat poze cu tine mireasa?? Daca le-am sarit te rog iertare, voi stiti ca nu-s asa constiincioasa cum ar trebui si cum as vrea. Da' cum l-ai cunoscut pe Relu ai zis?? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
ei ei, curioasa mami... nu am pus poze, nu am zis povestea. Acuma seara primesti poze. Unde vrei sa-ti dau link? Pe hi5 sau pe facebook? Pe hi5 primesti si poze din Grecia din 2008, ca pe facebook n-am mai avut de unde pune, ca nu mai stiu unde is
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Pai unde ai vazut tu mai Lali scoala duminica?! Tovarasa e o doamna si ea , tine weekendurile, face piata, n-ai citit cu bananele? Baga la tartacuta, pun pariu ca ne intreaba ce culoare era batiqu lu aia care-a tzepuit-o cu bananasurile?? Io-s tare vigilenta, incerc adica! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
azi e zi de sarbatoare pentru noi, dar e LUNI
Mada multumesc mult!!! Parca numai pe Iri il aveam in fata ochilor cand l-am vazut pe Alex cum sare
happy_uka spune:
Citat: | ||
ei ei, curioasa mami... nu am pus poze, nu am zis povestea. Acuma seara primesti poze. Unde vrei sa-ti dau link? Pe hi5 sau pe facebook? Pe hi5 primesti si poze din Grecia din 2008, ca pe facebook n-am mai avut de unde pune, ca nu mai stiu unde is Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
!!
nu am cont pe hi5, nu me place
pe facebook am " uka mileea "
happy_uka spune:
Citat: | ||
azi e zi de sarbatoare pentru noi, dar e LUNI Mada multumesc mult!!! Parca numai pe Iri il aveam in fata ochilor cand l-am vazut pe Alex cum sare Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Am innebunit!! Asa e, ai dreptate ! Iertare Lali, fug repede sa citesc ceva ca poate vine cu catalogu...doamne-doamne-doamne..
raluk16 spune:
Am descoperit niste site-uri/bloguri interesante:
http://wrapmama.blogspot.com/ - nu numai despre wrap, ci se despre scutece refolosibile, ca tot intreba Ralu intr-o vreme.
despre vedete care alapteaza luat de pe blogul http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/ unde am vazut poze cu Raluca_u de care mi-e tare dor
forumul cruditarienilor din Romania, daca am zis bine, raw-foodist. Multe retete, carti virtuale, filme, etc.
O budinca asemanatoare cu cea data de mine aici
http://ligiapop.com/ asta e site-ul pe care l-a dat mai demult Dana cu informatii minunate despre viata sanatoasa.
Si acum de fapt il gasisem pe asta cu explicatia despre aparate de deshidratat. Si de aici apoi am tot mers mai departe si m-am ametit in care informatii se gasesc si la noi. Eu nu m-as fi gandit ca sunt atatia romani cu pasiunea de a manca sanatos.
Merita rasfoite toate.
crocodana spune:
Seara buna,
si o urare de la noi, asa pe ultima suta!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!