Aradence DC...! (139)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
Gabi, te-am prins, stiai tu ce stiai cu strandul pt ca vine si Cipri cu noi .
Anca, sa va faceti bine repede.
Niko, la poze ma uit mai tarziu ca is pe fuga acum.
Noi suntem mai bine, l-am si dus la gradi azi ca era o incurcatura ca nu prea are cu cine sa stea. Febra nu a mai facut, de tusit nu mai tuseste asa tare, de gat nu se mai plange asa ca l-am expediat la gradi, dar tareeeeee greu l-am trezit saracutzul.
Io imi doresc multe zile ca cea de azi, deja am fost pe teren cu 2 ture de clienti si la 3 ma duc iarasi. Nu e batut nimic in cuie, dar macar am variante si din astea macar cu unul semnat sa ma aleg si tot e bine. Tineti-mi pumnii.
Gata, am de lucru, va pup.
gabitzica spune:
Citat: |
Gabi, te-am prins, stiai tu ce stiai cu strandul pt ca vine si Cipri cu noi . |
Da tu nu stiai ca merge si Cipri?!Mai merge inca un coleg de-al lui.
Si eu ma duc la Staja in weekend
flavia ramona spune:
Gabi, nu stiam pana nu am vazut ce activitati avem si am vazut ca avem prezentarea noului program. Apoi am primit mail cu repartizarea pe masini la plecare. Acolo am vazut numele lui Cipri si al lui colegului.
Fain ca mergi la straja.
gabitzica spune:
Niko in sfarsit ai reusit sa pui si tu poze. Ce i-a crescut parul la Maia, nu mai e asa cretzolina. Ea semana cu tati air bagdi lei cu tine. Sunt niste scumpi amandoi. Penultima poza imi place tare mult, cum rad amandoi.
Miillyy spune:
Buna ziua! Merci Gabi ca ai intrebat de noi. Suntem binisor, Mihnea mi-a facut febra de vreo 2 zile pe care o tratam deocamdata cu Nurofen. M-am interesat de gradinitza pentru el si am vizitat ce era de vizitat in Micalaca. M-am decis pana la urma sa il dau la gradinita particulara, ca sunt mai putzini in grupa(adica 12 fata de 40 la cele de stat)si mi-a placut cat de cat, cu exceptia spatiului verde care e cam mic. M-am interesat si de gradinita Montessori care imi place foarte mult ca si concept, metode de predare etc. si nu foarte mult ca pret . Nu stiu daca ne-o permitem.
Micutzul e bine, creste, face 6 luni in cateva zile si mie nu imi vine sa cred ca mai am puztin si ma intorc la lucru. Vreau sa il obisnuiesc si cu laptele praf si merge destul de greu, ca nu prea il accepta. Dar cu rabdare si fara tutun , sper sa reusim. Il si diversific asa, incetutz.
Noi trebuie sa ne si mutam, ca ne-am facut casa la Vladimirescu si nu prea am timp sa impachetez, sa fac curat si alte cele. O tot taragnez, desi ar trebui sa ma misc mai cu talent ca incep cum am spus work-ul, asa ca atunci voi avea si mai putzin timp.
Ma gandesc de asemenea si la vacanta (desi inca nu m-am intors la munca, dar deh) si tot caut oferte pentru Turcia unde am fost si anii trecuti. Vad ca au aparut deja ofertele Early booking, asa ca trebuie sa ma mobilizez.
gabitzica spune:
Milena dar de ce mergi asa repede la lucru? Te-au conditionat sau asa vrei tu?
Cat despre gradnitia Montessori din Arad, no comment. Au niste preturi Ai fost acolo? S-au adunat ceva copii? Si oricum daca va mutati in Vladi, e un pic peste mana sa duci copilu in Aradul nou la gradi, dupa care sa mergi la lucru in Zona Industriala Vest, nu?
Spor la impachetat.
Anca la multi ani cu intarziere sotului tau.
Miillyy spune:
Multa sanatate doresc si celorlalti copilashi bolnavi, ca abia acum am vazut ca nu suntem singurii.
Niko, sunt tare scumpei ai tai copii! Mi-au placut pozele foarte mult.
Miillyy spune:
N-am fost, dar am o colega care a avut fetitza acolo vreo 2 saptamani ca sa vada cum este. Ea a fost foarte incantata, au profesori vorbitori nativi de engleza si conceptul in sine e foarte fain.I-au facut fetizei o evaluare dupa cele 2 saptamani surprinzator de detaliata si la obiect, adica tipa zicea ca a ramas surprinsa de cat de adevarat a fost raportul. Am auzit si pareri negative despre gradi asta, asa ca mai investighez. Cu locatia e intr-adevar o problema, adica Micalaca ma coafeaza mai bine clar. Montessori asigura transport pt 100 euro pe luna peste taxa de gradinita.
Cu lucrul, am promis ca ma intorc la 6 luni asa ca ... n-am ce face. Imi pare rau, ca ma simteam foarte bine acasa cu cei 2 crai, mai ales ca am si bunici care sa ma ajute, asa ca nu sunt epuizata si mai am timp si de un shopping, o iesire la cafea. Asta e, daca avem bani de dat, datorii la stat
alinamoro spune:
Anca, La multi ani sotului tau , sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze