Aradence DC...! (139)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzica spune:
Alina asa scurta??/
Ada tu de ce nu mai zici nimic?
Clau??? Ceva noutati? Cum esti cu jobul?
niko_26 spune:
La multi ani Ovi!
Multumim de aprecieri!
Miha ma mai duc la aerobic lunea si vinerea de la 19 la 20.Din 1 martie pana acum nu am lipsit deloc.Sa vad cum se prezinta mititeii mei vineri;sper sa fie cat de cat bine sa ma pot duce.Tu ai maI reusit sa mergi?
Milena ma bucur ca mai bagi un ochi pe aci; sa ne mai scri despre voi!
Alina a tu somezi?Voi cum sunteti cu sanatatea?
Eu abia astept sa vina vara sa nu se mai imbolnaveasca atata copilasii.
inca o data toti bolnaviorii sa se insanatoseasca repede.
DianaR spune:
Gabi nu stiu sa-ti spun vreun monitor bun. Noi am agatat unul de acolo de pe partie si a fost ok. Monitori dinastia oficiali de la scoala de schi o sa gasesti pe Platoul soarelui cati vrei. Distractie placuta la schi!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ancapolgar spune:
Salve!
Va pun pozele de la serbare, sunt miscate si cam neclare, dar cu graba aia...
http://s642.photobucket.com/albums/uu142/ancapolgar/Serbare%20Alex%208%20Martie%202010/
niko_26 spune:
Cafea pentru somnoroase!
Miha felicitari pentru dezvatzat de supt degetzelu si de tzatza!Ti-a fost greu sa-l intzarci?
Mititeii mei tot muciosi, si tot singurei suntem ca Cipri vineri sau sambata vine.
niko_26 spune:
Anca am vazut si eu gradinarul tau , mare si frumos.Sper ca sunteti mai bine!Imi pare rau ca iara a-ti ajuns la spital.
Gabitzica distractie placuta la Straja si tie Flavia in Ungaria.Sper sa se lase cu scaldat si relaxare, chiar daca mergeti la training!
Claudelu spune:
tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat
si mii de scuze Flaviei, ca zau de nu am uitat
Pana pe 12 martie mi-am tot zis sa nu cumva sa uit de Flavia si uite deschid azi DC-ul (ca nu am mai deschis calcu de sambata cred) si surpriza, am uitat de Flavia
Citat: Clau??? Ceva noutati? Cum esti cu jobul?
M-ai intrebat doar asa sau...? ca eu intrasem sa va dau o veste buna De maine sunt in preaviz, ma intorc la BOS Sunt EXTREM de fericita ca scap
Claudia si Raul-Andrei