Aradence DC...! (139)
Raspunsuri - Pagina 14
diana11 spune:
Salutare!
Miha nu stiu de ce nu poti vedea pozele.
Am o colega ce si-a cumparat un aparat de imbunatatit apa cu oxigen. Am baut si eu de dimineata si astept efectele, voi fi plina de energie, cica. Pana una alta beau o Inka si ma pun pe lucru.
O zi buna va doresc
monica70 spune:
LA MULTI ANI DORA!
DIANA nici io nu pot vedea pozele,ceva nu ai setat ok pe-acolo cred.
GABI,MIHA imi pare rau de PC-urile voastre.
La noi nimic nou,acasa cu plimbaretul si ture pe-afara zilnic.Diana o fi deja la padurea Ceala cred,azi ii duc de la gradinita.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
flavia ramona spune:
Neatza,
Gabi si Miha nasoala treaba cu calculatorul.
Diana, e foarte frumoasa Alexandra. Sa va traiasca.
M-am intalnit ieri cu Cristina_Rubi, eram tare zapacita si nici nu am realizat ca e 24 si e ziua Dorei, daca nu zicea Cristina eu taceam ca porcu in cucuruz.
Dora
Sa cresti mare si sa fii cuminte.
monica70 spune:
Ah gata in sfarsit am mai butonat si se vede si la mine: superba blondina Alexandra Si ce sandwich-uri misto Merg sa pap ceva ca mi s-a facut pofta ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
flavia ramona spune:
Alina.a, am uitat sa-ti spun ca ai o papusa de fetita. Cat despre patatie no comment, sper sa se refaca rapid ca ma gandesc ca nu ii e usor nici lui si nici tie.
Aaaa, Moni, trebuia tu sa zici de mancare . Si io am admirat operele da atunci nu mi-era foame, acum imi e si ce bine ar pica niste sandwich-uri de-alea.
gabitzica spune:
Miha eu sper ca se mai poate resuscita pc-ul meu. Ma doare sufletul numa cand ma gandesc cati bani a dat barbatu-meu pe el. inca nu ii cantam prohodu
Cristina R asteptam poze de la ziua Dorei.
gabitzica spune:
offf, am facut paine si am uitat sa pun drojdie macar daca imi dadeam seama mai repede, dat in 10 minute e "gata"
diana11 spune:
Multumesc de aprecieri.
Sandwich-ul nostru a fost cu nr. 8.
Alexandra vopseste o piatra cu oja acum . Suntem la ora de creatie!
Nu am simtit nimic astazi de la apa imbunatatita cu oxigen. Mi-a fost chiar somn.
Ma duc sa fac ceva de mancare si apoi m-as duce la o plimbare.
alinamoro spune:
La multi ani Dora!
Sa cresti mare, cuminte si sa ai parte numai de bucurii in viata!
Cristina R., nu ne mai scrii nimic?
Diana11, ai o blondina tare draguta!
Gabi, imi pare rau de calculatorul tau, sper sa-l recuperezi. Cum a iesit painea fara drojdie? Noi n-am fost la mall.
Io azi am scos tot din dulapuri...ioi cate haine am impachetat sa le dau...in special de la copii. Ieri mi-a facut Calin curat in debarale, am aruncat o gramada de chestii nefolositoare.
Masina a spalat azi non-stop, si acum spala. Maine fac smotru la geamuri, balcon...si nu stiu daca reusesc sa termin. D-na dr. mi-a dat liber 2 zile sa pot sa-mi fac curatenie, numai dupa masa nu reuseam mare lucru. Bine ca s-a facut timp frumos.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze