Aradence DC...! (139)
Raspunsuri - Pagina 13
flavia ramona spune:
Helau ,
Gabi ... n-o fost stres la curs, a fost oboseala si ras mult. M-am simtit bine, am mancat mult, am ras mult, sambata seara pana aproape de 12 am fugit si la piscina si dupa aia pana dimineata la 4 si ceva in discoteca . Nu am mai dansat atata de muuullltaaaaaaa multa vreme. Duminica am fost zombi si Cipri a vorbit mai mult in gol, toti eram adormiti, unii mahmuri, etc. Aseara am profitat ca Bogdi nu a fost acasa si am dormit de pe la 10 pana dimineata, sa recuperez, ca batranetea isi spune cuvantul .
Ma bucur ca te-ai distrat la munte.
Miha, stai linistita ca niciun bai ca ai uitat .
X-ray spune:
la multi ani magda si mihai!
gabi uite aici s-a intamplat toata treaba....am fost tot acolo unde am fost si anul trecut,dar la alta pensiune.mai bine schimbam locul,poate era mai cu noroc...in fine am vazut cum arata un super spital,radiologia de acolo,deastea...i-am citit mesajul tau sotului l-a apucat rasul.acum nici nu mai vrea sa auda cuvantul schi,dar ii trece.e inca in ghips pana vineri apoi iar orteza si s-ar putea inca o saptamana de ghips in functie de rezultatul emn.legaturile au fost reglate pt el,a mai picat el si au sarit dar atunci nu
moni super tare tudorelul tau!mama ce a mai crescut,ce trece timpul asta.,...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
alinamoro spune:
Salutare!
Io-s prin zona, va citesc, dar am fost foarte aglomerata in ultimele zile. Vineri am adus-o pe maica-mea la dr. ca nu prea se simte bine, am umblat toata ziua la medici, analize, radiografii...in fine, are mai multe, dar nu-i nimic foarte grav. Vineri dupa masa am plecat cu ea la Bihor ca sambata au taiat un porc, ne-am intors duminica seara.
La multi ani Mihai, sot de Cristinacsa! (cu intarzaiere )
La multi ani Magda!
alina.a, am vazut pozele...foarte frumoase locuri, Elisa o scumpica...ce-mi place freza ei! Multa sanatate sotului tau!
Moni, tare harnicut Tudor! De-acum numa sa te tii!
Gabi, ce fain ca te-ai relaxat la munte!
Flavia, las ca rasul e foarte bun pentru relaxare...nu-i bai ca a fost obositor la curs.
Miha, la dr.-ita Damian (sau Demian) Constanta ai fost? Ii oftalmolog pt. copii, are la Rubio pe Victoriei.
Ada, Cristale, Cristina R., Diana11, Alina33, Lu-ana, Ioana, Ralu79, Relusha......????????
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Alinush, cum mai e Ade? Am fost si noi ieri la Bulboaca, te-am vazut, dar erai grabita si nu te-am prins.
alinamoro spune:
Anca, Ade e bine acum, i-a scos si firul vineri, gatul e ok, i-am dat 7 zile Claritromicina. Nu te-am vazut ieri (am avut 38 de pacienti ), te rog sa ma tragi de maneca daca trec pe langa tine.
Alex cum mai e?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
E mult mai bine si Alex, mai tuseste putin, dar in rest totul e ok si mananca bine acum, recupereaza, ca a slabit saracutul, cum nu a putut manca aproape nimic cateva zile... Claritromicin am luat si noi pana la urma. Vad ca il ajuta si siropul de tuse de la Bulboaca si i-a dat si unul de alergie bun. I-am facut analizele de scaun si nu i-a iesit nimic, probabil doar Axyceful o fi fost de vina si faptul ca nu manca dar lua atatea medicamente. Ma bucur ca e bine Ade.
gabitzica spune:
La multi aniDora. Sa cresti mare, cuminte si sanatoasa!
eu sunt necajita ca mi s-a stricat calculatorul.Nu se stie inca ce are, important e ca nu e compromis hardul. dar mi-e groaza ca am avut o gramada de programe cu care lucram si nu stiu cate sunt compatibile cu windows 7 de le laptop. Cel mai grav e ca cel de conta nu e compatibil
diana11 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=martie&mid=23056&cid=36066
Sunt poze de la ziua Alexandrei si de la gradi. Cam tarziu
Noi suntem bine, a avut Ale o forma usoara de varicela, fara multa bube si alte simptome. Acum e la circ cu tata-su si nu stiu de ce nu mai ajung o data acasa. Incep sa-mi fac griji, mai ales ca nu are nici baterie la telefon.
Astept liberele de la Paste, in rest nimic nou sub soare.
Astazi a fost bine la lucru pentru ca mi-am tras o freza noua si toata lumea m-a complementat. Mi-au murit laudatoriiNu am facut poze sa va arat.
gabitzica spune:
Diana11 fa-ti repede o poza sa te vedem si noi, pana nu se strica freza. Ai domnisoara mare si frumoasa.
Alina.a forte faine pozele de la schi.
Somleac spune:
La multi ani Dora, sa cresti frumos si sa ai o viata fericita alaturi de familia ta.
Maria Rubi pana la urma unde tii ziua fetii?
Gabi sa-i fie tarana usoara calculatorului tau. Si noi l-am condus pe ultimul drum saptamanile trecute pe al nostru, asa ca te inteleg prin ce drama treci. Eu nici acum nu mi-am revenit dupa pierderea suferita
Diana 11 mie imi apar doar niste casute marcate cu X . Ce tre sa fac ca sa vad pozele?
Moni, hi-hi l-am botezat, na iaca dau un miel ca si asa sunt o Gigi Becali in devenire, adica mandra posesoare a unei turme de miei . Am facut si eu un mix cu Bogdi a lui Nico da nu-i de mirare ca-i incurc si pe ai mei. Oricum ar fi e tare scump nasdravanul TUDOR. Am nimerit-o?
Bey da noi suntem la fara frecfenta aici? Ia astea care va simtiti cu musca pe caciula prestati ca va scad nota la purtare si chem si parintii sa va motiveze absentele.
O sterg ca am de lucru. Poate mai intru ca probabil ma va prinde dimineata.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008