Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)
Raspunsuri - Pagina 20
camilecu spune:
Am dat accept la prietenie , multumesc fetelor.
Am schimbat si eu semnatura si am pus-o si pe Larissa ![]()
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
miria_cristina spune:
CAMILECU - 
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
camilecu spune:
Eu la prima sarcina am avut niste sani imensi si tari , pe tot parcursul sarcinii , nu mai spun dupa ce am nascut , erau cat capul de mari si tari ,am avut lapte pana la 4 luni .
Acum sanii mei sunt moi , imi curge din cand in cand un lichid usor galbui , nu au mai crescut asa de tare , oare este posibil sa nu mai am lapte la fel ca la prima nastere?
Oricum alaptatul a fost tare dureros atunci , asa cum spunea cineva zilele trecute, sper sa nu mai fie la fel si acum , in premiza in care o sa am lapte 
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
annya9 spune:
Eu stau si ma gandesc...sfarcurile mele sunt f mici. Mai cresc sau se dezvolta dupa nastere? Si aureolele au ramas cam la fel ca inainte...Mi-e frica sa nu fie problema la alaptat, ca altfel si eu am avut ceva lichid galbui prin zona... Tot sper sa o mostenesc pe mama la alaptat, care a hranit 2 bebei la prima sarcina, pe mine si pe verisoara mea (eram nascute la o saptamana diferenta, iar mamica ei nu avea lapte...si cum locuiam pe atunci in aceeasi casa...).
32+
Radu Alexandru
poze
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Jasmine spune:
honey - deci regula e ca nu exista nici o regula,ca eu am facut cezariana
astept cu maaare interes sa vad daca de data asta o sa pot sa alaptez
35+ 
Ioanact spune:
'Neata!
Tocmai ce am terminat de baut
!
Multumesc tuturor pt sustinere si pt raspunsurile ref. de parazitul pe care il are Ioana (Jasmine
, Diana
, Anca
- dulciuri evit sa-i dau (nici inainte nu prea primea), iar trat. il voi da inainte de lapte chiar si Helmiflores-ul tot inainte de masa i-l dau, voi vedea dupa ce ii voi trat. cum o tin jum de h (cu toate ca dim abia asteapta laptele
). Wow 41 de s? De-acum il asteptam sa iasa'..miria_cristina
la fel stiam si eu de Zentil, dar tot asa stiu ca e toxic, voi vedea ce-mi va recomanda medicul. I-am dat si Biotics!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
atb spune:
Jasmine, da, asta era ideea, cu toate ca nu ma iau eu prea mult dupa zodii. Dar pana acum toti din casa suntem zodii de apa (eu varsator) iar sotul si Nicholas sunt raci, ne gandeam ca daca Denis iese peste ne mutam la mare.![]()
Dianami, se pare ca nu nasc in cap 113, am avut o noapte linistita, nimic prevestitor.
Ma tot mir, la voi in Bucuresti inca aveti pene de curent? La mine astea sunt amintiri din epoca lui ceasca, cand invatam la lumina lumanarii si ne jucam bambilici cu cutiile de chibrituri.![]()
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Nafi, Andra , "pistolashul nu trebuie pozitionat in jos, pt ca atunci cand facpishi putza la baieti se ridica si daca e pozitionata in jos, operatiunea pishu devine dificila Si eu il gaseam de multe ori ud, dar avea legatura strct cu cat de bine ii puneam scutecul . Eu am incercat si Huggies, si Libero, iar acum sunt si astea wickies..Eu una nu as renunta la Pampers Anca In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!AMR 3 zile maxim!!! ![]() ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
stiu ca nu am cum sa ii pozitionez pistolashul in jos, pt ca oricum scutecele sunt facute astfel incat sa ramana un loc liber la bebei intre picioare, care ulterior va disparea pt ca scutecelul va creste in volum de la pishu', deci pot sa pun pistolashul si transversal si vertical si longitudinal
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
andra_s spune:
ioanact ti-am vazut burtica 

si poze din profil nu ai sa vedem balonasul bine? pup ioana sa se faca bine
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
catus76_ro spune:
Neata fetelor!!!
Ne-am intors si noi de la dr...nu nastem azi..a ajuns si dr la concluzia ca bebe e mai mic decat imi zicea mereu
...primele ecografii imi confirmau ca bebe a fost conceput mai tarziu si mereu era in urma cu aprox 2 sapt, treptat se mai devansa un pic termenul, dar gestational tot e mai micutz...si s-a intors totusi cu caputul in jos
!
Asa ca de abia sapt viitoare vom avea marea intalnire...of ce greu e sa te pregatesti moral de fiecare data si...
...dar asta e ..poate asa e sortit lui bebe sa se nasca la o anumita data!!!
Multi pupici tuturor

![]()
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de VLAD-ALEXANDRU in martie 2010!

-ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
Lucas-Sebastian