Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle_sf spune:
Neata, neata si de la Suceava inzapezita si inghetata...
Felicitari noilor mamici si bun venit bebeilor mititei. Asteptam poze ![]()
Am fost si noi ieri la control. Reactia doctorului la pipait bebelul a fost: OHOHOHO, NU ARE CUM SA IASA PE UNDE VREI TU! E PREA MARE... Cica am bazinul prea mic pentru ditamai bebeloiul, si mi-a recomandat cu caldura cezariana. Acuma incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, eram ferm convinsa ca nasc natural... Mai mergem la un control la sfarsitul lunii, pe 26 si hotaram atunci data exacta... Doar ca burta mea a coborat foarte tare, se intareste toata ziua, nu prea cred ca ajung eu pana la sfarsitul lunii cu bebe in burtica ![]()
Mi-a recomandat doctorul sa iau niste pastilute FUROSEMID, cica am prea mult tesut adipos de la retinerea de apa (m-a certat ca m-am ingrasat
). Stiti ceva de pastilutele astea? Cica sunt ca sa faci pipi mai des. Cred ca imi pun perna si plapuma in cada si ma mut acolo ![]()
O zi frumoasa sa aveti, sa nu exagerati cu mucenicii si nici cu cele 40 de paharele, da?
cu bebica de 37+
AMR 2 saptamani si un pic 

cum creste bebelusul meu drag
miria_cristina spune:
MICHELLE - Furosemidul se ia cu masura si sub supraveghere. Ce tensiune ai si cat de umflata esti ca sa-ti recomande medicul asa ceva?
Poate era mai bun un ceai antiadipos, dar din cele recomandate in sarcina nu oricare.
Plus ca, depinde cat de des mergi deja la baie.
Eu, n-as suporta sa-mi stimulez si mai mult vezica. Si asa nu mai am rabdare!!
Oricum, daca iei Furosemid controleaza-ti tensiunea ca o scade vertiginos si ar trebui sa iei supliment de K ca il elimina la greu. deobicei medicamentul asta se da asociat cu Aspacardinul ca sa pastreze echilibrul hidroelectrolitic din corp.
Mai bine reduce sarea din mancare si dulcele de oriunde. Mananca citrice pentru ca se stie ca vit. C scade cantitarea de apa din corp si stai linistita ca e in fond normal sa te mai umflii spre sfarsitul perioadei de sarcina.
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Jasmine spune:
atb - sa inteleg ca si tu vrei sa stea bebe pana pe 21 martie ca sa iasa berbec? ![]()
stefanna - imi dai sperante!
e posibil sa am lapte la al doilea copil daca n-am avut la primul???
asa...fara nici o explicatie???
35+ 
stefimic spune:
buna dimineata,
FELICITARI ALINA!
SA VA TRAIASCA MICUTA, SA FIE SANATOASA SI SA AVETI MULT LAPTIC.
BRAVO CORI!
MICUTA VOASTRA SA FIE SANATOASA, SA VA ADUCA MULTE BUCURII!
FELICITARI ALICE!
SA VA TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE SANATOS SI SA AIBA MULT NOROC!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
babyangel spune:
Michelle, si eu zic sa nu iei medicatie, daca nu ai si tensiune mare sau alte semne de preeclampsie...Si eu m-am umflat foarte, foarte tare, dar daca nu sunt si alte simptome care sa te duca cu gandul la anumite afectiuni, e ok. Se intampla la anumite gravidute...Eu la prima sarcina nu m-am umflat deloc si am dus lunile mari pe timp de vara (am nascut in septembrie).
Acuma sunt momente in care trebuie sa incalt papucii sotului
Iar mainile ma dor in fiecare dimineata de umflate ce sunt!
remediul ar fi consum marit de lichide, fructe si legume, putina sare in mancare!
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 3 zile maxim!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Jasmine - eu am o prietana care a nascut acun in ian bb2. La primul nu a avut strop de lapte iar la al doilea a avut destul dar a renuntat ea dupa 3 sapt pt ca ii facuse rani
Doctorii i-au spus ca nu a avut laptic din cauza travaliului lung si greu ( 24 de ore cu ruptura de col etc)
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Anca - se zice ca persoanele care se umfla nasc usor pt ca apa ajuta la dilatarea oaselor. In principiu trebuie sa te umfli cu putin inainte sa nasti
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
annya9 spune:
Neata din nou,
Am reusit sa mai adorm putin cateva ore, iar acum arat ca o purcica...am o fata umflata si niste buze... Sper sa-mi revin pe parcursul zilei, ca altfel mi-e si rusine sa ies pe strada...
32+
Radu Alexandru
poze
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
miria_cristina spune:
ANNYA - Si eu arat la fel.
Deobicei dupa o cafea si dupa ce incep sa mai fac una alta prin casa mi se pareca imi revin cat de cat, dar acuma stagnez si cum mai incolo ar trebui sa ma imbrac sa ies imivine sa-mi pun punga in cap.![]()
![]()
![]()
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/