Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)
Raspunsuri - Pagina 9
raluci_b spune:
heloo fete, la multi ani sa fiti iubite si bucuroase sa ne traiasca fulgii, va tratez cu ceva sarat ca sa ne mai treaca de atata dulce
cu cat sunt mai multe care citesc din umbra, aici subiectele de dezbatere vor fi aceleasi, fiecare trebuie sa vina sa discute tot ce-i trece prin cap. s-au discutat aceleasi chestiuni si de 2 -3 ori
este un forum de discutie, fiecare propune subiecte...sau, nu.
daca citeai tot draga Lumi vedeai ca si eu te-am "strigat" de cateva ori, dar probabil ca nici asta nu a fost interesant
Natalia, Rony, Ramo- sanatate multa
A_driana- osicioarele da trosnesc si la noi, bebeii cresc cred ca e normal, rusii inca nu, vedem pana cand
Poze BUBU
asa creste Bubu
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b heloo fete, la multi ani sa fiti iubite si bucuroase sa ne traiasca fulgii, va tratez cu ceva sarat ca sa ne mai treaca de atata dulce cu cat sunt mai multe care citesc din umbra, aici subiectele de dezbatere vor fi aceleasi, fiecare trebuie sa vina sa discute tot ce-i trece prin cap. s-au discutat aceleasi chestiuni si de 2 -3 ori este un forum de discutie, fiecare propune subiecte...sau, nu. daca citeai tot draga Lumi vedeai ca si eu te-am "strigat" de cateva ori, dar probabil ca nici asta nu a fost interesant Natalia, Rony, Ramo- sanatate multa A_driana- osicioarele da trosnesc si la noi, bebeii cresc cred ca e normal, rusii inca nu, vedem pana cand Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
Chiar asteptam draga Raluci, cinstea de la tine!!! Pupam pe Bubu dulce!...
PS:Vlei sa fii plietena mea?????????Ca eu ti-am trimis solicitare!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
raluci_b spune:
sa va zic faza, azi am fost la coafor mi-am facut mai multe suvite blonde, ce credeti , bubu de cand am venit acasa numai la par se uita si rade
Poze BUBU
asa creste Bubu
RamonaCopot spune:
Buna seara,
Multumiri din suflet mamicilor care ne-au transmis ganduri bune si care s-au gandit la noi (sunt sigura ca s-au gandit mai multe, dar nu au avut poate timp sa mai si posteze). Venim de la dr cu tratament schimbat si cu o groaza de diagnostice: RINO FARINGO AMIGDALITA, BRONSITA SPASTICA, STOMATITA ALBICANS. Ne-a schimbat antibioticul, acum luam Kalcid +Mucosin+nurofen +vibrocil pic+nistatin+tinctura catellani (de la care eu sunt toata rosie pe maini si el pe "oute" , deci noi ne pregtim intens de vopsirea "oualelor"). Nu stiu de unde mai am putere sa mai fac haz si de necaz, cum nu stiu nici de unde mai are si sarcul meu broscoi soricel putere sa rada la doctorul care l-a ciocanit peste tot. E mult mai curajos ca mine, le rade la doctori in fata .
Dr a zis ca se mira si el cum mai poate micutul a mai respire, iar eu ma plangeam ca nici nu mananca (nu stiu cum ar fi putut manca, cand lui pe toate gaurile posibile i-a iesit candida in exces si mai e plin si de mucisori). Incepem tratamentul asta si ne vedem din nou peste 7 zile, sa ne facem bine in timpul asta.
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
raluci_b spune:
www.trilulilu.ro/mihaelaflorin/a3f4fbab40c22b" target="_blank">pt mamici
Poze BUBU
asa creste Bubu
dankutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria Mai fetelor, dar suntem sociabile si fara prietenii acordate in mod vizibil. Dankuta , vezi ca a spus Krelia cum se face:
|
Suntem sociabile si asa. Dar eu vreau scris! Sic!
Saru'mana de iluminare. Am citit in diagonala, de aia mi-a scapat.
Ancuta, LAvinia multam frumos de preitenie.
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
LA MULTI DE ANI!
' Cea mai nobila chemare din lume este cea de mama. Adevarata maternitate este cea mai frumoasa arta, cea mai mare dintre toate profesiile. Cel care poate picta o capodopera sau scrie o carte, care sa influenteze milioane de oameni, merita aplauzele si admiratia umanitatii, insa cea care creste cu succes o familie de fii si fice, frumosi si sanatosi, ale caror suflete nemuritoare vor influenta lumea generatii la rand, mult timp dupa ce picturile isi vor pierde culoarea, iar cartile vor fi distruse, ea merita cea mai mare cinste pe care omul o poate darui! '
(David O. Mckay)
Va pup si va imbratisez pe toate. E bine ca am reusit sa trimit mesajul azi, desi si maine ar fi avut farmec. Si chiar si in alta zi.
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Lumi_Richard spune:
Raluci,am mentionat doar cele 3 fete care m-au `strigat` in capitolul acesta,imi cer scuze...Iti multumesc si tie ca m-ai strigat,si tuturor celorlalte fete,ale caror nume nu le-am mentionat.S-a intamplat ca si eu sa `strig` unele nume si,cand fetele au aparut,nici macar nu au observat prezenta mea,insa eu nu de asta eram preocupata....in fine,eu nu am vrut sa supar pe nimeni,dar,spunandu-mi parerea,era inevitabil,greseala mea....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Buna seara, Multumiri din suflet mamicilor care ne-au transmis ganduri bune si care s-au gandit la noi (sunt sigura ca s-au gandit mai multe, dar nu au avut poate timp sa mai si posteze). Venim de la dr cu tratament schimbat si cu o groaza de diagnostice: RINO FARINGO AMIGDALITA, BRONSITA SPASTICA, STOMATITA ALBICANS. Ne-a schimbat antibioticul, acum luam Kalcid +Mucosin+nurofen +vibrocil pic+nistatin+tinctura catellani (de la care eu sunt toata rosie pe maini si el pe "oute" , deci noi ne pregtim intens de vopsirea "oualelor"). Nu stiu de unde mai am putere sa mai fac haz si de necaz, cum nu stiu nici de unde mai are si sarcul meu broscoi soricel putere sa rada la doctorul care l-a ciocanit peste tot. E mult mai curajos ca mine, le rade la doctori in fata . Dr a zis ca se mira si el cum mai poate micutul a mai respire, iar eu ma plangeam ca nici nu mananca (nu stiu cum ar fi putut manca, cand lui pe toate gaurile posibile i-a iesit candida in exces si mai e plin si de mucisori). Incepem tratamentul asta si ne vedem din nou peste 7 zile, sa ne facem bine in timpul asta. |
sa functioneze tratamentul sa se faca baiatul bine
Poze BUBU
asa creste Bubu
RamonaCopot spune:
Raluci
Lumi la printese. Tare ma bucur ca ai intrat sa ne saluti. Zi-mi si mie de Annabelle, e totul bine?
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
EDIT:
Nah ca primii si eu cadou de 8Martie, a treia steluta si rosie pe deasupra . Dam de beut, un gat de Mucosin, sa nu se prinda raceala si pe voi