Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)
Raspunsuri - Pagina 8
ali762000 spune:
LA MULTI ANI ! dragi mamici sa aveti parte numai de bucurii alaturi de fulgusorii vostrii
ALI
dankutza spune:
Fetelor aveti idee cum sa va cer prietenia? Simina mi-a cerut prietenia si am dat accept, dar cum fac sa va cer prietenia?
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
ionelamaria spune:
Mai fetelor, dar suntem sociabile si fara prietenii acordate in mod vizibil.
Dankuta , vezi ca a spus Krelia cum se face:
Citat: |
vedeti in bara aia unde este si reply, si send PM ..... e un icon cu 2 siluete cu un + ....acolo tb sa click-ati pt "adauga pretin" |
A_driana, si lui Mihnea ii pocnesc oasele... nu stiu de ceva ce ar lipsi, ar fi in plus. Au enit rusii si peste cerazette...le-am oprit... au plecat rusii. sa vedem ce si cum...
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
alinutza_24 spune:
Buna ziua fetele si la multi ani tuturor mamicilor si fulgusoarelor!
Referitor la rusi au venit si la mine,desi am facut o injectie contraceptiva pt 3 luni
laviniablaga spune:
Fetelor, Rares al meu va doreste un 8 martie de poveste, si va trimite asta in dar!
Maia, nora noastra draga si Biara, draga cuscri...si pentru voi are Rareselul o surpriza
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
Lylyana.ion, ce faci? Esti bine? Dar Alexandru? Nu te-am mai vazut postand! Da un semn de viata!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
Lumi_Richard spune:
Miany,Lili,Diana,va multumesc mult ca v-ati gandit la noi!Am fost ocupata putin,plecata in Anglia putin,v-am citit din umbra dar,sincera sa fiu,nu m-a atras nici o discutie de pe aici....imi pare rau,nu vreau sa supar pe nimeni,dar mi se pare ca,in loc sa fie dezbatute subiecte interesante si folositoare,forumul asta a devenit un fel de schimb de dulcegarii.....Unele fete,care ar avea ceva de spus,se feresc,pt ca se cere manusa,ca tinuta obligatorie,altele nu mai vorbesc pt ca(probabil) le este teama sa nu fie criticate sau chestionate....deci....navighez de una singura prin alte parti,unde pot gasi ceva informatii care sa ma ajute sa fiu o mama mai buna....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
laviniablaga spune:
Lumi, imi pare rau ca esti dezamagita! Dar poti propune tu un subiect, care te-ar interesa. noi suntem in pana de idei!
laviniablaga spune:
Monis
laviniablaga spune:
Diana...am o intrebare!
Lui Rares i-a iesit pe fata, pe obraz o bubita care seamana cu un cos?De la ce crezi ca este?
Ca nu seamana cu bubitele de la caldura si nu e nici piscatura!