Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga [br sotul a stors portocala si i-a dat copilului zeama de la portocala..vreo 2 lingurite...mi-a spus ca mia intai s-a strambat si ca apoi si-a lins buzitele! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE |
auzi, cum este scaunul copilului dupa portocala? Nu este acid?
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
auzi, cum este scaunul copilului dupa portocala? Nu este acid? Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
ite, chiar acum l-am schimbat si nu, nu este acid, mi se pare ok...si sa stii ca a facut foarte usor, a tras partzuri mai multe, dar parca nu s-a mai scremut ca de obicei...o fi de la portocala? eu pana acum nu i-am dat nimic!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
betty78 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laviniablaga
ite, chiar acum l-am schimbat si nu, nu este acid, mi se pare ok...si sa stii ca a facut foarte usor, a tras partzuri mai multe, dar parca nu s-a mai scremut ca de obicei...o fi de la portocala? eu pana acum nu i-am dat nimic! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE |
mai vezi si tu. Poate sa fie o intamplare... daca e mai zi-mi si mie..ca tare imi este frica de portocala cand incep diversificarea
pup si o noapte bune
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
laviniablaga spune:
o sa fac comparatie cu urmatorul si daca e vreo schimbare te anunt!noapte buna!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b eu vreau sa intram toate si sa vorbim uite am o propunere......o luam in ordine de sus in jos si propunem pe rand in fiecare zi un subiect, chiar sunt curioasa cate sunt de acord |
propunere...pt 9 martie!!!....cum mai stati cu
Cuscroo tu ai propus, asa ca astept rasunsul tau.......cu detalii , picanterii
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
propunere...pt 9 martie!!!....cum mai stati cu Cuscroo tu ai propus, asa ca astept rasunsul tau.......cu detalii , picanterii fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Pana iti raspunde Raluca, iti spun cum e la noi! Cand suntem pe punctul sa intram in actiune, se trezeste Rares, dar intotdeauna!!! Sotul meu zice ca bebe e setat sa se trezeasca... parca stie ca mami si tati...ar putea sa ii mai faca vreun fratior, si la cat e de gelos...se opune prin orice metoda!!!
La noi e mai rarutz, ca-i mai dragutz, si mai nou, dimineata cand doarme strumful!
laviniablaga spune:
Rares e fascinat de www.youtube.com/watch?v=ct3YaeRkcRE&feature=fvsr" target="_blank">asta. Plangea si cand a inceput melodia s`a oprit si a zambit. Acum o urmareste a 3`a oara
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Dau si eu o , pana vin fetele cu cafea buuuna.
Andrei se trezeste din ce in ce mai des noaptea.
Revin dupa ce recuperez.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
coquelicot spune:
Neatza girls,
hmm, am fost incoerenta in mesajul de ieri: deci, medicul nu recomanda diversificarea inceputa la 5-6 luni ca sa luam in greutatte, pentru ca nu vom lua spectaculos, nu ai de unde inca,ci ca sa ii inveti ca, vb. lui Monis, exista si altceva pe lume decat laptele de mama.
aaa, am uita sa va zic, ieri au nascut niste prieteni de-ai mei o fetita. Sa va mai zic ca si cumnata mea va avea un bb in maximum 2 saptamani? Socrii mei sunt in extaz: de la nici un nepotel, in mai putin de 5 luni au doi:)
Betty, te-am intrebat in mesajul de aseara cum e cu experimentatul mancarurilor la bb lsuiiicare incep diversificarea la 6 luni. Cum a fost la voi?
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
gabitza35 spune:
neata tuturor...
la multi ani tuturor mamicilor actuale si viitoare pentru ieri...nu am apucat sa intru ieri absolut deloc.... inca nu am citit nimik din urma...sper sa pot recupera
Ieri am fost cu mucosii la bilant de 3 luni(+1sapt) si in luna a treia am luat cel mai mult in greutate; acum avem Dragos 6.400/63 cm si Eva 6.300/61 cm.... stam f bine, avand in vedere si de la ce dimensiuni am plecat...acum suntem cat colegii de generatie
NE-a dat doctorita debridat, pentru ca in fiecare noapte, de la ora 5 dimi incepe o frichineala si o scanceala, ne doare burtica..nu ne odihnim
cu diversificarea se pare ca incepem la 5 luni jumatate, desi suntem pe LP exclusiv... poate putin suc de mar in luna 4 dar doar ca si completare, nu masa.... cereale se pare ca nu, poate decat dragos (eva pare mai grasa,e mai densa si sa nu o facem sumo)
tot bieri am depus dosar CIC...banii in mai sau iunie
....si am rezolvat cu alocatia copiilor...asa cum banuiam, primisem decat pt unul (nu observasera ca sunt 2 copii...in aprilie primesc din urma)
revin mai tarziu daca pot...am un matait flamand langa mine
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii