Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata delfinute dragi! LA MULTI ANI, va doresc lumina in suflet si in viata, bucurii si vise implinite, sa aveti parte de cele mai minunate aventuri si pe toti cei dragi in jurul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui angharad

Azi, la Atena, e o dimineata rosie.....

ce fain de unii te pupam si distractie placuta

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Puiutz su eu am perna "cu memorie" si saltea speciala pentru coloana...sunt scumpe dar merita fiind vorba de o investitie pe termen lung...
la inceput ti se par mai tari dar in timp asa te obisnuiesti incat ajungi sa simti cand dormi pe o saltea de o calitate mai proasta

am vazut si burtica lui Racusor
noua nu ni se mai incarca bateria de la aparat firar sa fie ...sper sa o rezolvam si noi azi sa va mai arat niste poze ...
super lalelele ...eu am primit ghiocei de 1 martie si o orhidee de 8 martie, pe care vi-o arat daca rezolvam problema cu aparatul foto

Creatza iti sta bine cu bebe in brate

Bumblebee de unde ai achizitionat "minunea" de dormit

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la mine

La multi ani, doamnelor!

Am fost azi sa gauresc din nou venele. Sper sa stau mai bine cu fierul. Maine la 2 merg la morfologie. Uf! Ce emotii am! Am vorbit cu bebica si l-am "amenintat" ca, daca maine nu desface picioarele, mami nu il mai lasa sa doarma. Sper sa ne arate ce are acolo.

22+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani doamnelor!

Oana, Oscarica nu e de rasa pura, e o corcitura intre angora si maidanez. Mama lui era alb cu negru, iar tatal nu stiu, vreun tigrusor de cartier :)) Insa seamana cu rasa albastru de rusia (numai ca rasa asta are parul mai scurt, iar al nostru e latos bine)
Felicitari pentru vestile bune!

deveghe, eladea multumim pentru listute!

bamboletta, magazinul din hala s-a mutat pe Arcu! Eu de acolo mi-am luat blugi. E pe colt la un bloc, inainte de Billa (cum cobori dinspre Pta Unirii spre Billa, pe partea stanga la intersectia anterioara inaintea celei cu Billa)
Eu mi-aml uat colanti/ ciorapi cu 2 numere mai mari ca sa nu ma stranga si ii tin ridicati peste coaste

eladea, tare scump puiul tau, cu ce a reusit sa se spele pe fata dupa opera de arta?

enik, felicitari pentru cuc! sa dea Domnul sa fie sanatos!

Dragaica, racusor, am vazut burticaile voastre, tare frumoase, ca sa nu mai zic de posesoarele lor!

creatza, mycya, ma bucur sa vad vad! O sa fiti niste mamici frumoase foc!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

LA MULTI ANI!,multa fericire,implinire si mai ales sa fim sanatoase si frumoaseoricum va doresc sarcina usoara si bebe mare si sanatos

18+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Azi schimbam prefixul, am intrat in saptamana 20! Doamne ajuta sa fie totul bine mai departe

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

La multi ani doamnelor!

Oana, Oscarica nu e de rasa pura, e o corcitura intre angora si maidanez. Mama lui era alb cu negru, iar tatal nu stiu, vreun tigrusor de cartier :)) Insa seamana cu rasa albastru de rusia (numai ca rasa asta are parul mai scurt, iar al nostru e latos bine)
Felicitari pentru vestile bune!

ce frumoase pot fi...sunt fascinata de pisicile gri

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Azi schimbam prefixul, am intrat in saptamana 20! Doamne ajuta sa fie totul bine mai departe

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

felicitari si la cat mai multe...pana la 40 , ca dupa aia deja devine mami nerabdatoare

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput