Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
Mamici si burtici, va doresc o primavara minunata, plina de dragoste, impliniri si fericire...sa fiti iubite si mereu la fel de frumoase!
ce frumos ca unele dintre voi se pregatesc de serbare...
e asa emotionant...abia astept si eu ziua...
cu maaaari emotii...si sunt sigura ca nu-mi va ajunge un pachet de batiste...![]()
Cris, perna de alaptat gasesti si pe net si in hypermarket...eu cred ca de la Cora mi-am luat-o...
Oana, Mihaela, multumim de complimentele la adresa puiului...![]()
Mihaela, ne-am spalat usor, cu apa si sapun, ca sunt carioci superwashable...iti dai seama ca altfel nu i le dadeam pe mana..![]()
Revin dupa ce va citesc!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Bumblebee de unde ai achizitionat "minunea" de dormit [/font=Comic Sans MS]Oana 22+ cu ![]() [/navy] |
Eu am primit-o de la o prietena, dar ea a luat-o prin comanda de pe quelle.

Alina
18+ cu 
gargarita
Mycya spune:
Neatza burtici, sa aveti o zi minunata

,eu abia acum va pot servi cu ceiucu ca sunt mai puturoasa decat voi
.
Michelle multumim

deasemenea si tie
18+
Cris2010 spune:
Multumesc fetelor pt informatii legate de perna. Am dat si eu o cautare pe net. Am gasit unele foarte ieftine (88 lei)si altele foarte scumpe (257 lei). Oare cele ieftine isi fac treaba? Sunt umplute cu bilute de polistiren, parca.
Racusor, ti-am admirat si eu lalelele si burtica, binenteles
. Am primit si eu acum vreo trei ani de 8 martie un buchet de vreo 50 de lalele
. Chiar ca am umplut toata casa, ca stateam la garsoniera
. Si in baie aveam lalele
.
Michelle, ce pisic simpatic. Sa va traiasca. Si mie imi plac mult pisicile. DE mica sunt obisnuita sa am pisici. Am si acum , dar o tin la tara. Am dus-o in vacanta si s-a obisnuit acolo si nu mai vrea la puscarie (la bloc)
. O sa pun si eu cateva poze cu ea.
Cris
21+ cu 
beluistef spune:
Enik felicitari pentru noua culoare a caruciorului
, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el.
Adriana trateaza bine cu bebe
pana maine si sa vii cu vesti bune. Vezi numai aceasta tratare sa nu fie in zadar ca la mine, ca l-am rugat sa nu-si ascunsa fata si nu m-a ascultat ![]()
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
senty_mary spune:
DE 8 MARTIE VA DORESC SA PRIMITI ATATEA FLORI INCAT SA VA FACETI GRADINA, ATATEA FELICITARI INCAT SA AVETI VORBE BUNE TOT ANUL, ATATA DRAGOSTE INCAT DACA A-TI DA INAPOI LA FIECARE, TOT V-AR MAI RAMANE. LA MULTI ANI!!!!

18+
btz_ovi spune:
Hello.
LA MULTI ANI MAMICI SI VIITOARE MAMICI,FEMEI!!SA AVETI PARTE DE O ZI SUPERBA!!!.Multe multe 

si 

pentru voi.
Noi in week-end am stat cu tati,sambata am mers cu el si si-a terminat tatuajul,apoi ne-a scos la o plimbarica,iar ieri am iesit cu "cuscrii" la un vin.Am primit flori,un ingeras auriu si de la sotul un ceas superb,de la care nu imi pot dezlipi ochii
.Este sub forma unei bratari late,exact cum imi plac mie bijuteriile.
Legat de absorbante:eu folosesc absorbante zilnice de la Discreet,aromate,insa sincer nu observ sa imi faca rau.
Tina (sper ca tu ai vorbit despre ) canesten ovule pentru candida.Cat te-au costat?
Si eu m-am pricopsit cu o candida,mi-a recomandat dr CLORTIMAZOL ovule si unguient,au costat in jur de 13 lei amandoua,iar canesten 3 ovule costau cam 130 lei.
Dar sa va zic cu aceasta candida a mea.In nov pe la sfarsit aveam usturimi in timpul urinarii si dureri in timpul actului sexual.Am fost la un ginecoloc (fiind batran am crezut ca are experienta fara de unul tanar) iar acest medic dupa o un consult foarte amanuntit si prelevat probe de secretie si urina,mi-a spus ca am cervicita,care a aparut din cauza lipsei de igiena.Mi-am zis "what the fuck?",doar ma spalam seara de seara la exterior cu ceai de musetel (m-a invatat mama de mica ca este foarte bun).Bineinteles ca idiotul mi-a dat o sumedenie de antibiotice.Si cand i-am spus dr sapt trecuta despre boala,mi-a spus ca este o lipsa de profesionalism din partea lui,in primul rand pentru ca nu era cervicita ci candida,eram insarcinata si nu mi-a spus (aveam 5 sapt) si pe deasupra mi-a dat si antibiotice de 4 feluri.Crunt.Totusi bebica meu e puternic si sanatos
,insa ma gandesc ca puteam sa pierd sarcina din cauza lui
Dragaica spuneai ceva de utrogestan,si am mai citit pe la altcineva si progesteron.Pentru ce se iau?Eu mi's mai blonduta asa
.
Va pup si o zi frumoasa tare
20+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Iulia_N spune:
La multi ani gagici cu burtici!!
am si eu o intrebare: p la 5 dim mi a fost sete si bineinteles ca de lene nu m am trezit sa beau apa. intr un final...cand nu mai ma lua somnu, m am ridicat si am baut dar pe la 8 mi a aparaut un mare herpes...acum vr o ora...inca unu...credeti ca ar trebui sa mi fac griji? oare poate fi de la altceva?? as putea sa mi pun plasturi d aia pt herpes sau sa mi dau cu altceva?
mi e teama sa nu pateasca bebelina ceva...eu mai putin contez...
astept parerile voastre!
15+
michelle1981 spune:
Iulia, eu am avut herpes aproape toata perioada sarcinii pana acum
Inclusiv ieri mi-a aparut unul. Si eu chiar beau f multa apa (intre 2 si 5l apa in functie de ce mananc in ziua respectiva). Nu cred ca afecteaza in vreun fel sarcina.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+
lalala13 spune:
btz_ovi canesten are aceasi substanta activa ca si clotimazol, numai ca e produs de alta firma. deci e acealsi lucru.
si mie cred ca imi da bataie o candida si ma dau cu canesten unguent numai extern pana ajung la doctorita. mai ales ca scurgerea mea e abundenta si galbuie..si m-ati pus pe ganduri ca la voi spuneti ca e transparenta. si la mine fara absorbante nu rezist..si trebuie si alea schimbate. insa am observat ca depinde si de calitatea absorbantului depinde si confortul meu.
fetelor daca de 2 zile nu mai simt bebelul sa ma ingrijorez?
apropos voi obositi cand gatiti? ca eu, si daca spal ceva vase simt nevoia sa ma asez dupa
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

[/font=Comic Sans MS]