Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)
Raspunsuri - Pagina 23
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Si daca tot vorbim chesti tabu ...cum scap eu de biberon? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
vezi poate merg metodele folosite de mama mea cu mine
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
pussi spune:
buna dimineata,
noi nu suntem bine, aseara Ana era molesita si ragusita, Eni vesela, fara pofta de mancare si 38,2 temperatura. Am dat nurofen la toata lumea si nani. Cum Ank(multumesc din suflet pt. sfat) zicea candva ca la laringite parca febra creste la 5 dimineata, imi pun ceasul sa sune la 4.... Eni 39,8 si Ana 39,2 .... am pus supozitor cu novocalmin la amandoua... dupa 40 de minute la Eni a scazut la 39,2 si la Ana se mentinea, asa ca am dat si nurofen oral... si in 40 de minute a scazut. Nu stiu daca ma facut bine sau nu.... La 14 vine dr.
ancadragoman spune:
Narcisa eu zic ca a fost cam mult paracetamol dar odata nu cred ca afecteaza cu ceva.
Sa ne spui ce a spus dr si sanatate
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
popbianca spune:
buna !
bb...nu se supara nimeni....hai te rog...e in spirit de gluma !
pussi...sanatate scumpelor tale!noi am depasit momentul... la gradi am fost vineri ....a decurs totul mai lin....dupa plecarea mea a mai plans pana a intrat in clasa si a vazut o alta micuta plangand...atunci s-a blocat si toata ziua a fost ok....a si dansat la un moment dat...a si plecat singura la copii din biroul educatoarei(vecina noastra)
si spre fericirea mea azi a plecat din hol inspre clasa de mana cu educatoarea fara plansete....in masina, pe drum a mai carait un pic, i-au si dat lacrimile (2)...dar nimic mai mult...deci ....totul e spre bineeee!
de cioco eu nu-mi fac probleme, ca Ana mea nu mananca mai mult de 2 patratele....daca fetelor tale le place fa in asa fel incat sa nu o manance fff tarziu....dar eu zic ca asa, pe la amiaz, pot si ele sa savureze din micile placeri pacatoase ale vietii, nu crezi?![]()
ma duc sa fac si eu un dus ...apoi la servici...apoi dupa Ana la gradi....zboooaraaa timpul !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
30+
popbianca spune:
si AMR 7 saptamani!ma trec transpiratiile.....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
31+
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Narcisa eu zic ca a fost cam mult paracetamol dar odata nu cred ca afecteaza cu ceva. Sa ne spui ce a spus dr si sanatate ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
m-am panicat recunosc ... si imi era frica de convulsi
O sa-i zic si dr. si sa-mi faca o schema .... acum ma enerveaza ca nu papa nimic
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi buna dimineata, noi nu suntem bine, aseara Ana era molesita si ragusita, Eni vesela, fara pofta de mancare si 38,2 temperatura. Am dat nurofen la toata lumea si nani. Cum Ank(multumesc din suflet pt. sfat) zicea candva ca la laringite parca febra creste la 5 dimineata, imi pun ceasul sa sune la 4.... Eni 39,8 si Ana 39,2 .... am pus supozitor cu novocalmin la amandoua... dupa 40 de minute la Eni a scazut la 39,2 si la Ana se mentinea, asa ca am dat si nurofen oral... si in 40 de minute a scazut. Nu stiu daca ma facut bine sau nu.... La 14 vine dr. PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
sa stii ca nici la mine nu scade cand trece de 39.5 doar cu novocalmin(chiar daca asa se zice sa dai novocalmin la temp peste 39)
...doar dupa doza de nurofen incepe sa scada...Sau nurofen combinat cu paracetamol supozitor de 250 mg.. la cel de 125 mg nu prea reactioneaza ca suntem oameni cu greutate
Noi avem o enteroviroza... la cecilia am reusit doar din alimentatie sa redresez scaunul la Raul am apelat si la homeopate..ca smecta nu il ia nici "batut"

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
Oki tre sa caut ibalgin sa iau ...ca dehh e tot ibuprofen si e doar 6 ron sticla.. fata de 18 nurofenul.. Si cum eu am 2 ... nici nu ajunge sticla aia de nurofen la o viroza
..
De cand sa scumpit nurofenul e cam rarut ibalginul prin farmacii... Marketingul asta ...

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
m-am panicat recunosc ... si imi era frica de convulsi O sa-i zic si dr. si sa-mi faca o schema .... acum ma enerveaza ca nu papa nimic![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
nu are nimic ca le=-ai dat atat pt a le scadea febra.. Mai bine eviti convulsiile..
Cam asa zic si ei... combinat la 4 ore spun ei.. sau in urgente si mai repede... Eu cand am ajuns de revel la spital cu laringita lui Rauyl.. tot asa la 5 dimi
.. i-au bagat alea pe gat ..calpol si novocalmin supozitor... nurofen..Toate odata 
Ank
Raul
17.10.2007 si