Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)
Raspunsuri - Pagina 22
popbianca spune:
auziti...si Ana mai are suzete....si nu se culca numai cu una...mai vrea inca una de rezerva, pe care tre' sa o tina in manuta....toata noaptea....![]()
...o seara faina tuturor!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
30+
bb_yasmi spune:
nu inteleg ce sariti asa la mine....eu nu am nimic nici cu copilasi cu suzete , nici cu mamicile lor. eu am spus doar ca nu as fi acceptat sa ajunga pana la varsta asta cu suzeta. si doar atat. nu dau lectii la nimeni si nici nu dezbat problema asta. doar mi-am spus parerea, de ce e asa de greu de acceptat o parere si nu se poate face asta fara sa va suparati ???
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Ank83 spune:
Na binee... hai sa lasam naibii subiectul asta... ca eu le stiu pe ale mele... si nici nu prea ma intereseaza alte prejudecati...nu mi se pare ca e asa mare varsta.....inca nu merge la scoala cu suzi in gura..nici pe strada .. o folosesc amandoi pt somn... si asta strict pt adormit.. Toate sunt la timpul lor ..nu trebuie sa grabesc eu nimic.. fiecare are ritmul lui.Iar dentitia nu i se modifica nici cum pt 15 minute de supt la pranz si 15 seara
Victoo nu stiu metode de dezvatat de degetel.. In schimb il am pe varu-meu cu care imi petreceam verile la bunici care la tinut in gura pana prin clasa a 2-a ... ca se chinuiau toti sa il dezvete..nu vreau sa ti enumar "metodele"..si a facuto tot cand a vrut el.. ![]()
Acum radeam amandoi de asta cand ne intalnim
.. Aaa si sa nu uit degetul e normal.. chiar daca atunci intr-un timp era vizibil mai mic decat cel de la cealalta mana
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
si plus ca mama mi-a zis ca eu am fost dezvatata de sticla pe la 3 ani si suzeta cam tot pe atunci.. Si asta cu o minciuna de genul ca un mielutz de la bunici nu mai avea mamica si ca nu are cine sa ii dea lapte si sa ii dau eu sticla mea.. Si eu cu inima mareee
i-am dat sticla la saracul mielutz sa aibe cu ce papa laptic... iar suzeta cica mi-a papato vitelul
..
Nahh atunci ce pretentii sa am eu de la copii mei 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
pussi spune:
buna dimineata 

Bia ati mai fost la gradi? a trecut raceala?
Nu va mai stresati cu suzeta, n-am vazut niciun om mare cu suzeta si nici cu pampi, nici sa nu mance singur, nici sa nu stie sa se imbrace/dezbrace
Toate la timpul lor! Fiecare copil are ritmul lui si placerile lui. Noi am scos suzeta in vara, fara scadal(ele au fost convinse in momentul X ca nu o mai vor dupa ce a luat-o catelul in gura), dar Eni a suferit dupa ea, adica ne-am chinuit vreo luna cu somnul la pranz din cauza ei. Ana nu ia simtit lipsa!
Noi avem probleme cu iepurasii de cioco.... tot iau vazut la alimentara, si tot au cerut, in final le-am cumparat, ieri au mancat cam 40 gr. de cioco(nu au mnacat atata ciocolata niciodata) din iepuras si aseara mi-au adormit la 23
n-o sa mai cumpar, dra sigur or sa primeasca
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo da ce destu e mai bun??? cd cum vrea, hop cu el in gura..si sa il speli tot la 5 minute nu poti.. si dc e greu sa dezveti un copil de suzeta..cum o fi cu degetelul? mai e careva in afara de Stefan care e fan degetel? Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Da , al meu dar doar la somn, nu si in timpul zilei.
Nu stiu de ce ziua nu il baga in gura, nu am facut nimic in sensul asta dar inainte de somn il suge.
Nu ma stresez.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Roxxy80 spune:
salutare!
am vazut ca vb de suzete. eu sunt de acord cu BB. cred ca ar trebui scoase mai devreme. eu i le-am taiat la 1 an si 8 luni. a renuntat in 2 zile dar somnul de pranz a fost afectat vreo 2 luni.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
pe buneee ...daca scap asa usor cu amandoi ii fac eu cadou lui fie-ta carti de tarot Daca nu ..uite aici sa iti iei http://www.librariabucuresti.com/Carti-Tarotul_de_Marsilia_Carte_plus_set_de_78_carti_de_tarot-4333.htm ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
la tine nu e valabila solutia asta ca ai 2
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
pai parca a zis micutza! iar mi-o iau...si stiu ca dai tare...iar la cat de aproape lucram, mi-e sa nu ma trezesc cu ceva prin fereastra... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Nu dau ca ai zis de bine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Si daca tot vorbim chesti tabu ...cum scap eu de biberon?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!

cu