gaze intestinale abundente

gaze intestinale abundente | Autor: tedita

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am un baietel de 4 ani care pana acum o luna a facut treaba mare doar in picioare, in chiloti si facea cam la doua trei zile , un scaun foarte gros.
Pentru ca nu facuse de 3 zile i-am pus un supozitor si de atunci au aparut probleme. Facea de multe ori ceva " zemos"(imi scuzati exprimarea0. S-a reglat cat de cat in cateva zile si singurul lucru bun daca ii pot spune este ca a ainceput sa stea la olita.
De atunci face caca numai la olita in fiecare zi dar se duce de 3-4 ori si face scaun normal si inca de 3 ori face doar partzuri cu mult zgomot si uneori cu spuma sau doar un pic de caca.
Scaunul este de consistenta normala dar si pe acela il face cu f multe partzuri si zgomot.
Analize la caca am facut: copro, citograma, giardia si nu a iesit nimic.
Medicii mi-au spus ca probabil a fost o eneterocilita si asa se manifesta dupa dar totusi a trecut o luna jumatate.
Va rog sa ma ajutati daca ati trecut prin asa ceva
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Buna.Baietelul meu a avut dureri de burtica o luna ,inebuniseram.Cred ca din cauza ca baga mainile murdare in gura.Analize ,peste analize.E un copil foarte dinamic, efectiv zacea.Analizele ieseau bune.Am fost si la d-na dr. Constantinescu ,sef sectie pediatrie Rm. Valcea...90 consultatia,cu ecografie. In fine, d-na dr . in cele 8 minute de consultatie a ajuns la concluzia ca e PSIHOSOMATIC...,asa ca mare grija cu DOCTORI lui ..... .Daca a-ti sti cum suferea de durere,imi dau lacrimile cand ma gandesc.Se trezea noaptea de durere si ma ruga sa fac ceva...Am mers si la urgente...si dupa cateva milioane cheltuite pe medicamente inutile ,recomandate de medici,am rezolvat problema,dupa o luna de incercari disperate, in cateva zile cu TINCTURA DE PROPOLIS de institutul de apicultura sau de cineva mai cunoscut (tis..),un medicament sfant pentru mine,recomandat de vanzatoarea de la paine.Incearca-l si tu, e pentru afectiuni pulmonare si digestive si e natural.Mai incearca si kivi,unu doua fructe pe zi,mai coapte,cred ca baietelul tau are probleme cu constipatia, o sa-l ajute.Si ai grija sa bea multa apa ,lipsa ei e o cauza a constipatiei.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui tedita

Buna,
Am un baietel de 4 ani care pana acum o luna a facut treaba mare doar in picioare, in chiloti si facea cam la doua trei zile , un scaun foarte gros.
Pentru ca nu facuse de 3 zile i-am pus un supozitor si de atunci au aparut probleme. Facea de multe ori ceva " zemos"(imi scuzati exprimarea0. S-a reglat cat de cat in cateva zile si singurul lucru bun daca ii pot spune este ca a ainceput sa stea la olita.
De atunci face caca numai la olita in fiecare zi dar se duce de 3-4 ori si face scaun normal si inca de 3 ori face doar partzuri cu mult zgomot si uneori cu spuma sau doar un pic de caca.
Scaunul este de consistenta normala dar si pe acela il face cu f multe partzuri si zgomot.
Analize la caca am facut: copro, citograma, giardia si nu a iesit nimic.
Medicii mi-au spus ca probabil a fost o eneterocilita si asa se manifesta dupa dar totusi a trecut o luna jumatate.
Va rog sa ma ajutati daca ati trecut prin asa ceva
Multumesc

Sincer nu inteleg, care e problema. A inceput sa faca kk normal, face parturi ca orice om... ce te nelinisteste?
In orice caz ai grija de meniul lui. Evita cioco, dulciuri si sucuri, baga multe fructe, verdeturi si fibre, constipatia se va rezolva.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Avem "privilegiul"ca si parinti sa suferim cand puiul zice auu,sa intram in panica ori de cate ori se iese din rutina cunoscuta.Te inteleg,supravegheaza-i meniul si lasa natura sa isi urmeze cursul.O batrana(cea mai desteapta femeie pe care o cunosc)mi-a zis odata:"mai uita-l mama".Ce bine era daca as putea-o asculta!!!Cat timp e vioi,il simti in forma,analizele sunt ok poate chiar au dreptate medicii .Nu-i induce panica ta.

Mergi la inceput