Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
moshulik spune:
dariana, stai linistita, nu s-a intamplat nimic
mie medicul mi-a spus ca daca sunt racita si am temperatura sa iau paracetamol
deci nu e nici o problema
Moshulik
+6
crina-s spune:
Dragelor uitati-va pe antena 3 acum daca aveti timp.
e o emisiune despre sindrom daun, ma rog cum s-o scrie, teste genetice, etc.

10+
crina 
maya71 spune:
Burtici, am intrat sa va
.
Acum o ora am ajuns si... nu m/ai aveam rabdare sa se deschida calculatorul.
Ariciule vrei sa fac infarct, printre lacrimi am citit... aveam pielea de arici... DA DE ARICI si nu am mai avut rabdare sa citeac toate randurile ca aveam 'sufletul la gura'... mama ce te bat
UFF, bine ca sunteti bine. 
Madutza, Yoni &
nikolici spune:
Buna seara si de la noi, am ajuns si noi dupa o scurta vacanta acasica cu putine peripetii intre avioane dar a fost ok pana la urma.
Apropo v-am zis ca eu m-am testat in avion?
Asa am aflat ca suntem insarcinati, sunt eu mai zuza asa, am vrut sa fie ceva inedit cu toate ca nu credeam ca sunt gravi.:)
De acum sper sa fiu mai mult prezenta si sa nu las lumea sa zica ca suntem lenese la scris.![]()

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
aniast72 spune:
dariana29, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Linisteste-te, o sa fie bine, am mai citit ca s-a recomandat paracetamol in sarcina si n-au fost probleme. Ne dai niste date pentru listuta?
| Citat: |
| citat din mesajul lui dariana29 Mai am o intrebare...ce inseamna CRL la ecografie? |
CRL - Crown-Rump Length inseamna lungimea fatului din varful capului (crown-coroana) pana la fund (rump-fund).

Andreea,
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Nerantula spune:
La Multi Ani, dragi mamici! Sa aveti o primavara minunata!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
9+
andra_b spune:
Klarisse felicitari pentru bebic! Creste mare si mumos si sanatos! 
Clabuc vezi sa nu te racesti! Multa sanatate! 
Madutza draga multumim de capitol! Mereu prezenta, atenta... 
Ariciu ma bucur ca s-a terminat cu stresul, sper ca esti linistita de acum incolo! Asa-i? 
Dariana felicitari pentru sarcina, sa o duci cu bine pana la capat! Sanatate, ai grija cu racelile, eu am mai auzit mamici care nu stiau ca sunt gravi si au luat pilule si era ok. Nu prea ma pricep eu de fapt... 
Mari felicitari pt bucatarie! Poate ne pui ceva pozici! 
Eu am inaugurat de ieri o salopetica de gravi ca restu ma strangeau cam tare... nu am ce baga inca in ea, dar astept sa creasca burtica! vai mai am 3 saptamani pana la urmatoarea eco!!!
Apoi am avut sambata noaptea ceva dureri la burtica in unele pozitii incomode si m-am cam speriat ca m-a intepat destul de tare!..... 
La multi ani viitoare mamici!!! 

Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
andra_b spune:
Am uitat sa actualizez saptamanile, azi sunt si eu cu 10+.
Doamne ajuta! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
eveline spune:
La multi ani doamnelor si domnisoarelor!
Sa fiti sanatoase fericite si iubite!
Mi-am luat si eu ieri o pereche de pantaloni noi pe care am dat o caruta de bani....da ce sa fac daca nu ma mai cuprinde nimic. Identic am patit si la cealalta sarcina...mi se umfla burta din cale-afara de repede comparativ cu alte grvidute. Tin minte ca data trecuta cand mi-am anuntat parintii ca voi naste in decembrie nu m-au crezut...au zis ca la ce burta am eu sigur nasc prin august. Asta e, asta-i organismul meu. Cumva ma cuprindeau pantalonii ce-i aveam ca sunt cu talie joasa insa in momentul in care ma asez la birou pe scaun imi intra in burta si ma jeneaza. Am gasit ieri la un magazin un fel de pantaloni tip sport cu talie inalta din elastic, si lata... astia o sa se intinda mult si bine, cred ca o sa incap pana spre sfarsit in ei.
BB2 si mamica de
Bianca
beatrice75 spune:
Ma primiti si pe mine?Azi merg si la endocrinolog si la ginecolog, cred ca am 2-3 sapt, dar fetelor, ma simt extenuata ca si cum as fi ridicat pietre de moara. Voi v-ati luat un mic concediu medical in aceasta perioada?Ca nici cafea nu prea putem bea, nu?Si sunt si hipotensiva.