Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Fetelor unde va este sporul la scris? cred ca ati sarbatorit 8 martie anticipat si nu mai aveti vlaga!?!

madutza Multumim pt capotol
Klarisse si ariciu mamici fericite. Ariciule decat sa mai lasi oamenii sa te supere mai bine le tragi 2 palme, ii linistesti, te racoresti si tu si gata torul se rezolva, e drept nu pasnic dar ii favoarea ta si a copilului. Glumesc...

Dariana mie ginecologul mi-a zis ca ocazional un paracetamol nu face rau. Drept ca nu l-am intrebat "cat de ocazional". Ma gandesc ca daca ti-a fost prescris de doctor stie el ce stie. Ti-ar fi recomandat altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Iony

Mari_paun, te gandesti sa renunti daca DT si TT nu ies bine fara sa faci amnio? Testele acestea sunt statistice, nu au nici o semnificatie diagnostica, plus ca pot fi gresite foarte usor .. Te inteleg ca nu vrei sa mai treci prin chinuri inca o data, eu nu as vrea nici pentru o prima oara, adica, daca la amnio iesei ceva rau, iremediabil, as renunta .. dar nu doar in urma unor teste atat de aproximative ...pe mine de asta ma bate gandul sa fac amnio oricum, orice ar iesi la teste ..

Oricum, am alta belea care imi mananca optimismul acum

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+

Nerantula, as face si amniocenteza ca sa fiu SIGURA de rezultat.
SPRE totusi sa fie bine si sa nu recurgem la emtoda extrema.

Mi-au montat mobila de bucatarie si totul este perfect, desi acum sunt falita si ma genadesc ca daca aflam ,inainte sa fac comanda, ca sunt insarcinata pastram salariul 13 pt bebe si nu pt mobila, dar acum ce-i facut e facut si nu trebuie sa-mi para rau ca pana la urma pt ema si pt samburel muncesc si ma zbat in viata asta.
Azi au venit 2 prietene vechi sa stam la o barfa si sa vada noua fata a bucatariei, apoi am iesit la kaufland ca fetele . Ema a ramas acasa cu mamaia si viitorul sot si bleguta s-a innecat cu oase de la pui si au trecut oamenii prin mari emotii ca nu reusesu sa stabilizeze copilul, inca nu imi dau seama cum a fost pt ca ema este la fel de vesela si iubitoare . Degeaba o cert ca tot "fura" ce nu are voie ca sa bage in gura, sper sa-i fie invatarura de minte si sa nu repete experienta.

cand mamaia o cearta, Ema incepe sa sforaie exact ca ea si e ca si cum i-ar rapunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Pai sa va povestesc si eu ce-am facut azi! Mi s-a facut o pofta de dimineata de pizza de casa de nu mai puteam. Altceva n-aveam de facut asa ca da-i fa lista de cumparaturi, stai framanta blat, lasa la dospit, intinde foaie, in fine , toaca diverse, termina procesul. Cand in sfarsit sa mananc...mi s-a facut sila de ea. Ce ti-e si cu greata asta, nimic pana cand n-au fost toate gata! Acum sotul si parintii se ghiftuie multumiti si eu...mai iau cate-o gura de ceai. pai e corect?

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

chichiutza bine ai venit in lumea mea.... si eu am momente cand mi-e pofta de ceva, gatesc cu suflet, cu multa daruire si cand e gata NICI SA NU VAD IN FATA OCHILOR ce am gatit. Acesta e un motiv pt. care nu mai prea gatesc...mai bine imi comand ceva din oras cand imi e pofta. macar nu petre timpul degeaba in bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna seara burtici!

Noi suntem bne... Un pc cam depresiva azi dar nu mare lucru... Stiu ca e pe baza de hormoni asa ca astept sa treaca.

MHAELKA , ALE si eu sunt din deva! M-am mutat in cluj cand am inceput facultatea dar merg des la deva. Mihaelka, la ce medic mergi??? Am auzit ca SMIT ar fi foarte bun. El e din cate stiu el la Hateg.

ARICIU, KLARIS Bravo pt bebe! Ma bucur ca sunteti bine!

Va pup pe toate burticile! Si prietenele dragi de asemenea.

Edith 7+

Mergi la inceput

Acum am vazut ca nu mi-am schimbat semnatura!

Edith 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

pfff deci nu imi vine sa cred, am scris mesajul de 2 ori...si nu mi s-a trimis..si bineintele mi s-a sters.....offf am un calculator de iti vine sa il arunci pe geam
deci sa scriem din nou:..Mada multumim de noul capitol, sa fie unul plin de vesti bune, si multumesc ca mi-ai schimbat DPN-ul
Klarisse, Ariciu felicitari pt ca l-ati vazut pe bebe si ca totul este in regula
Dariana bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

si maine schimbam semnatura...facem 11 saptamani

10+

Mergi la inceput

Bravo VANYY! Mult inainte! Si sa nu te opresti pana la 40!

Edith 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Hello fetele!

N-am mai intrat ieri ca am avut o zi plina. Va spun insa azi prin ce am trecut in ultimele zile.
Sa recapitulam... dupa scandalul cu ruda de luni, stare de rau. Apoi, chiar de-a doua zi, o lipsa totala de simptome (eu oricum nu am avut nimic altceva decat balonare ocazionala si sani durerosi). Asa a trecut marti, miercuri, joi.
Vineri aveam programare la medicul de familie pt verificare pitica. Ma duc frumos la programare si asistenta ma ia ca sa ma masoare, cantareasca, etc. Cu alte cuvinte - controlul lunar al gravidei. La un moment dat ii spun: "cred ca e cam degeaba". Zice "sa nu spui ca s-a oprit iar". "Cred ca da", i-am raspuns.
Cand a auzit dr ce banuiesc mi-a dat de urgenta trimitere la eco cu mentiunea "suspect de oprire din evolutie". Am ajuns cu trimiterea respectiva la clinica unde am intrat direct. Nu era un aparat super performant, dar a fost suficient sa ma linistesc.
Dr. de la eco a fost foarte amabila (probabil ca i-a fost si mila ca mi se citea disperarea in ochii plini de lacrimi) si a fixat sonda pe cord si a dat drumul la sonor. A fost cel mai placut sunet ever...
Nu mi-a facut investigatii totale (doar era gratuita, nu?) insa mi-a zis tot ce aveam nevoie sa aud "sarcina 9,5 sapt. IN EVOLUTIE" a mai masurat ea CRL:3, dar a zis ca nu e sigura pt ca bebe nu sta locului si inca ceva, dar nu mai stiu. Pt mine oricum nu mai conta din momentul in care verdictul a fost "in evolutie". Mi-a zis ca se misca f mult pt varsta care o are si ca asta scade considerabil riscul de avort sau oprire. Acuma... eu n-am mare incredere in dr. asta pt ca n-o cunosc dar oricum sunt muuuuuuult mai linistita.
Astept cu nerabdare eco de pe 16 martie

Ariciu in 9+ si mamica de de 3 ani

Bravo, ariciule, ma bucur pentru tine!

stiu ce inseamna sa iti faci griji si dupa aceea sa vezi ca totul este bine.

eu sufar de o combinatie rara de paranoia si ipohondrie

Moshulik +6

Mergi la inceput