Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle multu' de raspuns, dar spune-mi ii dau doar o singura data, adica o singura doza, sau cum?
Tot insist cu asta ca parca nu i-as da paracetamol dc nu face febra, insa e clar ca are ceva, e fornaita rau.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

La multi ani, mamici dragi!

Mami Luto, ti-am raspuns pe mess, Adi Despot e baiatul deosebit de frumos!

Am vazut poze frumoase aseara, dar recunosc deschis ca mi-a ramas in minte rasul Sophiei...poate pentru ca Natalie nu rade inca

Uka, no comment la pozele Carinei! Mai, chiar te pricepi. Vorba lu' Hepilica, cand stiu ca ai poze noi imi vine sa-mi iau o cafea, sa ma asez comod ca stiu ca urmeza sa ma distrez bine.

Azi incerc reteta de mucenici a Ellenutei? Oare cati ies din cantitatile acelea?

Va pupa fata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mie ca sa fiu sincera pana la capat mi-a placut mesajul Iuliei papusa careia ii urez bun regasit.
Pai bine mai mami dar noi ne dam aici de ceasul mortii cu BPA-free, cu laptarul, cu locuri speciale de cumparat enzime pentru iaurt, cu DA, cu alergii, cu nitrati din morcovi, cu carne de pui plina de plastic, cu cereale organice sau ba, integrale sau nu, cu gluten sau nu..........si tu vii cu Danonino ?

Intrebare : era un baiat deosebit de frumos care canta intr-o formatie pe care incerc sa mi-o amintesc de dimineata si nu reusesc. Era el si in juriu la vreau sa fiu vedeta, cu Aura Urziceanu si Virgil Iantu. (imi vin in minte numai Vama Veche si Akcent care nu au nicio legatura cu baiatul ala)
Ajutati-ma cu numele formatiei ca mor de cat m-am chinuit sa-mi amintesc.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Neatza!!
LA MULTI ANI MAMICI!!
Luci,
E vorba de Adi Despot de la Vita de Vie?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite MARIA, SARAH MARIA, CAROL IOAN si REMUS ANDREI

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Alex, beibi, dc e fornaita, pune-i niste ser in nasuc si scoate-i mucutii cu batista bebelusului. Dc nu are febra, nu are nimic, de ce sa-i dai medicamente..Vezi ca prietena Techila a avut probleme asemanatoare cu puii!

Hai te pupa fata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna dimineata,multumim decafeluta
ALEX nu mai fi mami suparat ca trece si fornaiala si nasucu,si lui Iri ii curge nasul si fornaie de vreo cateva zile dar eu nu ma panichez,e ceva normal nu avem cum sa-i ferim de toate.Eu doar l-am curatat cu ser in nasuc si atat,i-am mai dat panadol cand il dureau gingiutele dar daca am vazut ca s-a potolit nu i-am mai dat nimic.Hai capul sus ca doar azi e ziua ta
SELEN ma bucur ca v-ati plimbarit,sa poarte sanatoasa Ebruska hainutele,nici eu nu am gasit decat un fes interesant la Z
LUTO din pacate nu te pot ajuta cu numele cantaretului dar iti dau un in locul lui David chiar daca nu are acelasi efect
VIK ma bucur ca v-ati distrat de ziua sotului
MARY te
MONICUTO macar azi da-ne si noua un semn,pls
Eu imi beau cafeaua si fii-mio tocmai a aprins lumina in camera lui(a apasat pe telecomanda de la lustra),am baiat mare ce mai,stie sa se descurce singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

La multi ani fericiti mamici dragi!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

da mai fetelor, el e pupa luci asa un baiat frumos si talentat
Deja bag auditii faine cu Vita de vie ca am lacrimat suficient la Tamas si ai lui

Alex si eu zic sa nu-i dai nimic daca e putin infundata.
Osciloccinum ala....la mine cel putin nu are niciun efect......poate are la altii Multa sanatate fetii.

Selenico sa poarte printesa hainutele sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani, mamicilor!!!

O zi minunata!

Si la multi ani dovlecitilor micute!

Am trimis niste urari pe mailul comun.

Sa vad cand revin ca maraiala e crescatoare, si sunt singurica cu el...

A, cadou de 8 martie de la fiu-meu: la 5 papi, la 5:30 adormit, la 6 trezirea, apoi pe la 7:30 cand pleca Relu la servici si orice ii faceam plangocea, il vede si rade. Se ascunde Relu si el plange in hohote cu buzica de jos intoarsa. Revine Relu, el incepe sa rada, sa danseze in bratele mele sa mearga inspre el. La mine nu a avut niciodata reactia asta. Tre sa ma ridic ca urla ingrozitor la mine in brate de ce nu il pun pe jos sa umble ajutat de mine

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mada ce baiat avansat ai mami, foloseste telecomanda Te pup si eu cu drag.

Mergi la inceput