Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI tuturor MAMICILOR din lume

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si poftiti la !

Sunt la zi si nu imi vine sa cred ca am reusit!

Am vazut poze si filmulete care mai de care mai frumoase si mai haioase. Manga Piski e un frumos, mor dupa el. Anco sa iti traiasca minunatii cu ochi albastri. Andra o frumusete de fata ai acolo, asa rade si a mea la baie, sa mori nu alta. Elle ce imi place cum sta ea la plaja, super grasunica. Uka ca intotdeauna nu te dezminti, comentariile sunt pe masura pozelor.

Eu am avut prima noapte de cosmar de cand e minunea in viata noastra. Ieri am iesit afara ca nu mai scapam de gura lu' tac'su si mie mi-a fost frig, implicit am simtit ca si ei ii este racoare si am vrut sa intru in casa, insa am plecat urechea ca sunt mama exagerata si am mai stat....eeeeeeee, si azi noapte pe fata mea a apucat-o fornaiala si saracuta de ea s-a trezit din ora in ora plangand ca nu putea respira. Nu are febra, doar stranuta si ii curge nasul.....stiu ca voi ati dat oscilococcinum la bebei, imi poate spune si mie cineva cum si cat. Multumesc. V-am povestit asta ptr ca sunt tare amarata ca nu am avut incredere in instinctele mele de mama si am plecat urechea aiurea, sa nu faceti ca mine.

Ma mai bag si eu putintel la somnic langa ea si revin mai tarziu....va pup.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

LA MULTI ANI MAMICI!

Atat am intrat sa va spun ca eu nu mai apuc nini sa va citesc. Am un mofturici de cateva zile, care nu doarme noaptea, cere oapa si noaptea si vomita:(

Cred ca ne incearca dintii..
Va si un 8 Martie plin de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

La multi Ani mamicilor de dovlecei! sa aveti o primavara frumoasa! Si o zi de 8 MARTIE superba!

Multumesc tuturor celor care i-au urat sotului meu...noi am avut un weekend plin de musafiri si chef! Sunt obosita de numa' dar a fost ok....asa ca acum incep cu drag munca!

Va !

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

BUNA DIMINEATA SI

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!!!!

Ce bem ? ce mancam ?
Am tot asteptat sa ma pupe Davidelu de dimineata dar nimic....inca.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele in timpul recuperarilor si mi-au ramas in minte grasunii lui Anco si papusa Ellenutei....Ce copilasi frumosi, sa fie sanatosi si norocosi.
Piski e un meserias si sunt de acord cu Delia ca pleaca din gasca cheliosilor incet incet.....si grasunica Andruscai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o si desigur .. , , .. astazi este ziua noastra, a mamicilor!

sabina multumim mult!

mely saru-mana!

alex ei trebuie sa-i dai jumate de tubulet. il pui intr-un pahar, pui un pic de apa calduta (sa se dizolve) insa .. sa amesteci cu o scobitoare. oscilo nu trebuie sa vina in contact cu inoxul sau metalul (asa mi-a spus dr.). apoi il pui in seringa si-l dai putin cate putin! sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Chiar daca este off-topic, am promis fetelor ca le tin la curent. Hepilica, mi-am facut test de sarcina-pozitiv, HCG-confirmat sarcina. Insa in loc sa ma bucur, plang de mama focului ca nu am apucat sa-mi tratez hipertiroidia. Ce situatia ingrata!Ma tratez de endometrioza, raman natural si exact in luna cand mi se descopera hipertiroidia si raman gravida

Mergi la inceput

Mie ca sa fiu sincera pana la capat mi-a placut mesajul Iuliei papusa careia ii urez bun regasit.
Pai bine mai mami dar noi ne dam aici de ceasul mortii cu BPA-free, cu laptarul, cu locuri speciale de cumparat enzime pentru iaurt, cu DA, cu alergii, cu nitrati din morcovi, cu carne de pui plina de plastic, cu cereale organice sau ba, integrale sau nu, cu gluten sau nu..........si tu vii cu Danonino ?

Intrebare : era un baiat deosebit de frumos care canta intr-o formatie pe care incerc sa mi-o amintesc de dimineata si nu reusesc. Era el si in juriu la vreau sa fiu vedeta, cu Aura Urziceanu si Virgil Iantu. (imi vin in minte numai Vama Veche si Akcent care nu au nicio legatura cu baiatul ala)
Ajutati-ma cu numele formatiei ca mor de cat m-am chinuit sa-mi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!

noi am avut un w/e plin, sambata au venit niste prieteni, apoi am plecat in oras la pt Galuska..am plecat spre Z, dar nu am gasit mare lucru, in schimb am luat multe din carefour, aveati dreptate ca au hainute dragute si la preturi bune..am luat de mai multe marimi, si de 12M, si de 18, si pt acum cateva, in functie de ce am gasit....
seara am iesit in oras cu gasca, am lasat-o pe Ebru la soacra-mea, dar bineinteles ca la 1 am primit telefon ca plange si nu se mai opreste, asa ca am fugit acasa....asa a facut si cand am plecat la nunta deci se pare ca am ora limita impusa de SEFA, ora 1

apoi duminica am lenevit tot pe la soacra-mea, am vrut sa iesim si cu ea de 8 martie, la o praji ceva, dar s-au anuntat niste rude de-ale ei, care vroiau sa vina de fapt la noi, dar daca tot eram la ea, au venit acolo (mai bine, am scapat de deranj )...am ajuns ieri seara pe la 9 acasa....
a fost ca o gura de aer...acum inapoi in oceanul rutinei zilnice, dar si inapoi la VOI!

revin cu recuperarile, bine ca nu am prea mult [rasuflu usurata]

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput