Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

inteleg ca ne mutam cu odiseea de maine, de ziua Mamei?

HAI, ARWEN!! NASTERE USOARA!

Multumim, fetelor de sustinere!

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

BRAVO REBIANA!!!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hop si noi...

cris....ma bucur nespus ca ema e spre bine...doamne cat trebuie sa suferi sa o vezi asa...o sa-i treaca si-o sa uitati dar pana atunci..

FELICITARI REBIANA,,,BB SANATOS SI MANCACIOS...

CRISTIES...te-ai relaxat si tu putin..ai vz ca a fost ok gargaritzu? dar cate i-ai luat...dragul de el..."precocul" nostru...poti cumva sa ne arati si noua...cadouasele poate ne dai idei..

tana...la jiji se cunoaste cand face pipi k i se umfla pampersul...

ioana....pe mesuul comun sAu mail sunt nr noastre..cred ca poti deranja pe opricine....daca putem numi asta deranj..

noi am iesit putin cu masina veti rade dar jiji nu se simte bine decat in marsupiu...la dus a fost ok ca l-am pus cu tot cu marsupiu in scaun...si la intors..l-am scos...n-a maai fost asa cuminte..dar tre sa se obisn....frumos e ca dadaca e jiji cel mare...k doar mami conduce....eu m-as distra sa trec ...pe langa noi

acum il voi scoate la plimbare...incerc sa scot tractorul

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Am luat nr de tel al lui Lorex si Decenuela in caz de ceva.Deja am un morcov.....Asa incerc sa nu ma mai gandesc la problemele pe care le am si nu stiu cum sa le scot la liman.

37+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Elefantica,Mariucasara multumesc mult pt raspunsuri.
Inca nu am inceput sa-i fac tratamentul pt iritatie ca astazi e mai bine. Ieri seara am tinut-o jumatate de ora in cadita in apa si vad ca astazi e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am aparut fetele. Am dus doamnele la autogara... ca si eu Decenuela sunt unicul sofer al familiei.

Sa vedem ce am retinut:

Bine ai venit pe lume Mara de Rebiana!!!! Sa cresti mare si frumoasa si mama sa se refaca rapid si sa aiba mult laptic!

Cris.dogarel, ma bucur ca sunteti spre bine. Multe flori de la mine mamica!!!!

Carmita si Lorex, sunteti mult prea tari!!!! De doar doua zile acasa si sunteti asa de sigure pe voi... Bravo fetelor!!!!

Multumim tuturor pentru urari! .

Despre schimbatul scutecelor, eu stiam ca trebuie "sa aiba 8 scutece ude pe zi" (nu stiu de unde am apucat formularea asta) si schimbam copilul de 8 ori pe zi la inceput. Mama nebuna, ca d-aia cred ca si zbiera atata la imbracat si dezbracat. Acum il schimb de 5-6 ori si asta, ca sa zic asa la cerere (cand se foieste, sau cand miroase). Si noaptea incerc pe cat posibil sa evit, pentru ca daca il spal se invioreaza si vrea joaca. Servetele umede folosesc doar in plimbari.

Nikole, si Alexis tot asa era la inceput, ziua dormea de il scuipa lumea sa nu-l deoache ce baiat delicat si noaptea admiram peretii. Stiu ca e cam inuman dar l-am fortat sa stea treaz. Adica de cate ori incerca sa adoarma il dezbracam, ii dadeam muzica mai tare, vorbeam cu el... In decurs de o saptamana a intrat si el in program diurn. Si ca sa vezi folclor, ca zicea Emanuelle de cat dormi in sarcina asa dormi si dupa... Mie imi zicea lumea ca nu doarme ca s-a nascut noaptea....

Vai ce m-am distrat cu "oamenii printre noi" . Credeti sau nu aia cu bagajele e fapt real.

Am pus doua poze cu Gargaritzu la locul de joaca aici . Intr-una imi dadea martisor.

Onitza, sper sa nu se agraveze raceala si la voi. . Ma gandeam eu nu putem sa dam oscilo preventiv?

Emanuelle, buna bebitza ta! Multumim de capitol nou!

Noi vrem sa iesim afara, dar revenim. Inca ceva, pe ultima suta... voi scoateti copii doar cand e frumos afara? Ca mie fata de primele zile cand l-am scos scos toate zilele mi se par frumoase...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

noi...am venit de afara...unde e mai frig de at se vede de la geam...

nu stiu de ce dar toata lumea se uita la noi si zambeste...cred ca li se pare haios....cangurul...

si...am gasit reteta salvatoare de slabit...incepe asa: ,,,"sa intru..sa nu intru ?!....hai sa intru DAR arunc doar un ochi!....ok...iau doar 2 una mie, una lui...ok...zis si facut..dati-mi va rog....un tiramisu...un...x...un ..z..total 5....dar asta ce-i...placinta de mere cu nuca...se vinde f bine...ok....merge la regim...

nu mai ies cu bani la mine NEVER....

CRISTIES/.. f frumu ce i-ai luat...

ioana......noi oricum ne trezim la...papa

plateea esti bestiala...." m-ai latit ca broasca pe asfalt" park asa...nasol incidentul..bine k n-a patit nimeni nik

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRISTIES, Paul e pe oscilococcinum...dar m-am gandit deja tz cand sa i-l administrez.

CRIS, mare dreptate ai, nimik nu e mai dureros decat sa iti vezi puiul suferind. si sa te simti neputincios....asta ma ataca si pe mine f tare. Am dat mamei tel de dim sa ii zic ca il duc pe paul la ei dar mi-a rasp cu o voce behaita, e gripata rau si ea.....uaf, draga de ea. E sezonul bolilor , mare grija fetelor. Eu stau cu frica-s san sa nu se complice situatia la Paul si sa nu ia si Danutz. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

sa va mai zic si chestii bune: ema azi si-a tinut capul mai mult de 1', rotind radarul de la mami la tati si la ana. si-a revenit si la "program": a dormit doar 30', a revenit la plans sonor aproape in totalitate. si ca sa nu ma dezmint ca-s optimista de fel, va zic ca tre' sa schimb amr la kile, ca partea plina apaharului amar de sapt. asta e ca s-au dus si 3 kg.

si noi schimbam scutec cand pute kk sau...e prea umflat de pp. di pacate mirosul de antibiotice il acopera p ala de kk zilele astea..

decenuela, data viitoare sa intri in mag. (doar) de apa plata,da?

onitza, si noi am luat oscillo, poate cam tarziu. uneori merge, alteori...la noi ema a avut primele simptome la fix 7 zile de debutul anei, deci cred ca nu mai sunteti in pericol sa ia daniel ceva

cristies, cum a papat garga lapte: din bibe sau cu lgtz?

scuze ca nu am mai pus culori, chestii...

AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

punem si "Bravo, Rebiana!" la capitolu' asta, nu?

cum o sa ne cheme la "Primele 365 de zile..."? si apropos de titlul asta...vor fi 365 de zile doar in cazul ultimului bb nascut, adik..bb de arwen, ca la restul...nici 300 nu-s, nu?

ce ma roade si p mine acu'..scuzati, dar incerc sa-mi spal creieru' putin... alte idei/metode

AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput