Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)
Raspunsuri - Pagina 5
vladimirescu spune:
BUN VENIT IEPURASILOR GEO, OVIDIU SI MARA !!! BINE ATI VENIT PRINTRE NOI, DRAGILOR, MINUNI NASCUTE DIN MAME BRAVE SI IUBITOARE!
SA FITI SANATOSI SI SA TRAITI, SA VA FACETI MAMICILE SI TATICII FERICITI, SA LE UMPLETI CASELE DE NEPOTI ! DOAMNE AJUTA !
Am primit si eu mesaj de la draga de Ella, m-am simtit tare onorata! Cind am intrat sa scriu, deja anuntase Dayanara - cea mai agera internauta dintre noi, ca de obicei :)
Tare-s emotionata, mai ales ca pe mamicile de azi le consider prietenele mele - Rebiana, Ellanik, Ioanaa28... Brava mamici, sa lam modelul d ela voi!
37+ cu 
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
honeybaby spune:
Linda - ai grija cu alergia. Daca cleratinul nu are efect dute si fa niste analize sa fi sigura ca e totul ok.
Tensiunea poate sa creasca brusc chiar si la o alergie. Ti-a dat macar regim alimentar??
Camilescu - tictura aia mentolata in alergi irita rau de tot bubele si stimuleaza si ma tare sistemul imunitar sa se apare.
E ma dadeam cu ceva mentolat ca sa-mi mai potoleasca mancarimea nu ca m-ar fi ajutat in alergie
asteropipan- ce putin mai ai
.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
asteropi ia de aici niste motate!

HAI ALINA!!! CURAJ!!!

fetele care va ocupati de listuta, o treceti voi si pe alina la titlu
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
kossir spune:

BRAVO ELLA 

BRAVO IOANA

BRAVO REBIANA 

Refacere usoara, rapida si bebei cuminteti si mancaciosi.
Bine ati benit bebe GEO, OVIDIU si MARA ANDREEA

Bine mai fetelor stau eu toata noaptea pe net ca liliacul si nu apuc s apun si eu niste motate? Ntzz ntzz!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/kosscar
child spune:
Dragelor, am ajuns ieri acasa cu printisorul ALBERT!
Asa cum am transmis fetelor prin mesaj, de ziua mea, in 2 martie, s-a nascut minunea noastra ALBERT iar eu am renascut.
E minunat, un cumintel, plange doar cand ii este foame. Din fericire am laptic, colostrul mi-a venit deja de a doua zi.
Vreau sa va multumesc pentru sustinere, sunteti niste adevarate prietene!
Vad ca iepurasii vin intr-o veselie, trebuie sa le felicit pe toate proaspetele mamici!
De asemenea pun la lucru niste majorete pentru fetele care urmeaza sa nasca saptamana viitoare: 

HAI ASTEROPI!
HAI ANCA!
HAI CATUS!
HAI BABYANGEL!
HAI VLADIMIRESCU!

Cand am timp, zilele astea o sa pun poze cu blondutul meu!
Va pup si sa nu aveti emotii sau temeri pentru nasteri, este minunat cand iti vezi minunea!
38+ 
Ramy77 spune:

penurie de iepurasi!!!!

BRAVO ELLA! BRAVO REBIANA! BRAVO IOANA28!

BUN VENIT GEORGE! BUN VENIT MARA!BUN VENIT OVIDIU!
Refacere rapida mamici, laptic mult in tzitzi si bebei cuminti,mancaciosi si necoliciosi,felicitari mamicute!

HAI AMI!majoreta]

HAI UTA!majoreta]

Merg sa mai recuperez ceva si revin,daca ma lasa 

Poze Briana.
Yaia spune:
Bun venit pe lume
George Theodor, Mara Andreea, Ovidiu si Isabella Katy!
Sa va fie vietile pline de sanatate si voiosie!
Felicitari, 25miky, ioanaa28, Rebiana19 si Ellanik! Refacere rapida si lapte-n tzitzi tuturor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
irinabobe, tare rau imi pare sa aud de problemele prin care treceti! Multa sanatate, sper sa scapati fara operatie si sa nu fie nimic grav, sa treaca de la sine! Doamne-ajuta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
cristina30 spune:
Ce duminica deosebita... e o placere sa citesc numai vesti bune pe forum.
BUN VENIT IEPURASILOR GEO, OVIDIU SI MARA !!!
Hai Asteropi!
Lindal, imi pare rau de intoxictie, incearca sa bei multe lichide,
.
IOANA28 eu ce fac acuma... mai sunt cateva ore azi, ca sa avem si cel de-al doilea bebe in aceeasi zi...
O duminica insorita si plina de vesti bune va doresc,
Cristina
37+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)