Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 2
tecadra2009 spune:
Avalon
Buna! Felicitari pentru bebe!In urma cu 2 luni am descoperit Factor V Leiden (G1691A) - Pozitiv-heterozigot si MTHFR(A1298C)Pozitiv-heterozigot. Fertilizarea ai facut-o in strainatate? Unde?cine ti-a dat tratamentul pentru trombofilie?cat timp l-ai urmat inainte de sarcina.Eu nu am ramas insarcinata pana acum.De 4 ani incercam.Am facut 6 inseminari, dar nimic.Ajuta-ma cu informatii, te rog! Multumesc !
rocris75 spune:
La multi ani! O primavara minunata si plina de vesti bune!
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!
p@ulici spune:
LA MULTI ANI DE ZIUA MAMEI SI A FEMEII!
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
danny1 spune:
La multi ani,trombofilicelor!
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
sunshine4ever spune:
LA MULTI ANI ! O primavara superba si plin de vesti bune!
in asteptarea unui ingeras
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
sunshine4ever spune:
Ups, am cam bulinat-o la semnatura. Poate ma ajutati voi sa fie bine.
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
felicia_ spune:
magduta10, tb sa stergi spatiul de aici: [ teal]
tecadra2009, Avalon si-a anulat contul, din cate stiu eu, daca ai intrebari, poate te ajuta fetele.
Eu astept zilele astea rezultatele...
letzy81 spune:
O primavara frumoasa tuturor!
Rocris au aparut si la mine micile neplaceri dar nu le bag in seama.Ma deranjeaza mai mult ca am devenit cam lacrimogena
!
Tu cand iti faci prima echografie?
Mie dr Uscatescu nu mi-a mai trecut si Aspenter la tratament dar eu l-as lua.Tu ce tratament iei?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
rocris75 spune:
Letzy, eu iau asa: Aspenter in continuare (1/zi), clexane 0.4, utrogestan 400 (2 pastile de cate 100 si ovul de 200), medyn forte 1/zi, cetebe 1/zi si acid folic 5mg 2/zi.
La eco mergem in 16 martie.
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara-sa speram cu noroc!
sunshine4ever spune:
Feli oare am reusit.
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot[ /size=1][ teal][ /font=Tahoma]