GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Alina, Roberta creste frumos si...galagios. Ti-am vazut pozele cu fetita (inca de cand ne-ai anuntat), a crescut si Becca tare frumos, e o frumoasa si mi se pare normal sa fie asa, ca si mama ei are niste ochi!!!. Te pup si mai vorbim pe mess, daca vrei.

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

pe micutii nostri de pe forum, nu-mi vine sa cred cat de frumos si repede cresc, eu ma minunez in fiecare zi la cenazbatii face fortzosul meu. Azi si-a jumulit iar nasul si asta intr=o fractiune de secunda, cat m-a rugat o fata sa ii fac o poza... offf, sper sa ne treaca repede, sa nu fim cu nasul jumulit de ziua noastra.
Miha, piticu` este un delicios cum se joaca el cu tortul, m-am minunat ca nu a bagat la guritza, Stefan asta ar fi facut prima data.
Karmen, cand vii la Bacau sa ne cunoastem?
Va pupic, ma duc la somnic, am zapacito pe mamaitza mea cu "tacanitul" tastelor (ea doarme in sufragerie unde am comp.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

karmen..oricand..saru-mana de complimente..
ramo...nasul belit
mada unde esti,gusta????
alinutzoooooooooo???
miha..ai un baiat frumos tare...cu trasaturi finutze...zici ca e o caprioara...
noua ne ies dintzii..urlam..nu mai dormim..nu mai mancam cum trebuie....roadem tot..balim de numai numai.
azi e frumos afara, haideti in parc...
si....unde e patrisiuca???eu nu am discutat cu ea..dar pare de gasca..si e foarte frumoasa.....asteptam poze cu gagalicea ei...

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Un www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=125&pg=5" target="_blank">vot plsss, daca nu cer prea mult, ms.

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Votul pentru Amalia si Matei a fost īnregistrat.

Mada, n-am inteles mesajul de pe mess. Ce semnificatie are? "+"?

Alina, cu placere. Ce mai faci cu facultatea? Cand incepi sesiunea? M-am saturat si eu de-atatea lucrari, termin anul asta si mi-am promis ca nu ma mai apuc de nici o scoala ...never!

Ramona, eu la Bacau vin destul de des ca acolo sunt la master, numai ca mereu sunt pe fuga, ca m-asteapta gaza acasa. Si mie mi-ar placea sa te cunosc personal, cred ca as avea multe sa invat de la tine!

Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karmen_
[br
Alina, cu placere. Ce mai faci cu facultatea? Cand incepi sesiunea? M-am saturat si eu de-atatea lucrari, termin anul asta si mi-am promis ca nu ma mai apuc de nici o scoala ...never!

Roberta

in iunie am examwene...si eu termin anul asta

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetelor! nu am mai fost pe aici de ft mult tp, de fapt de cand a dat caldura si suntem numai la plimbare. vand iesim toate in parc?

pozici noi cu patrisuca mea. aici:http://picasaweb.google.com/108511775398853029288/Paty?authkey=Gv1sRgCIuYrbey15fHeg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

noutati nu prea sunt...dintisori nu avem..cam intarzie si acusica facem 8 luni. e ft ft nervoasa in schimb, numai la plimbare se mai calmeaza:)), tre sa facem revizia la carucior de acum..ca am facut ceva km. va pup pe toate si pe ingerasi!

Mergi la inceput

buna fetele!
Karmen, ia gaza cu tine cand vii la bacau... poate asa o punem de-o intalneala cu toatele, asa cum a zis Patrisuca.
Apropo, Patricia este o minune, acum am vazut si eu mai multe poze, o grasuna perfecta...
Miha, incerc sa iti dau un vot, sper sa reusesc ...ce se catiga la asta ?
Stefan a inceput sa se inalte f.mult, ajunge la toate usile si ma dispera ca trebuie sa incui mereu usa de la baie, este pasiunea lui sa isi bage mana in WC si daca prinde sa se spele pe dinti cu peria de curatat WC-ul .... pana acum nu a reusit performanta dar nici mult nu mai era ...

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput

Miha, te-am votat... sper sa castigi ce e de astigat, ca nu am citit despre ce e concursul...

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput