GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela amalia spune:
Ramona ce mai faci, v-ati revenit dupa plecarea lui tati? Stefan cum a reactionat cand nu l-a mai vazut prin casa?
Fetelor voi ce mai faceti?
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Am zis ca am ramas numai eu pe forum, de zile bune bate vant pe primavara pe aci.
Noi am ramas singurei, cu durere in suflet dupa tatutzul nostru drag, ne obisnuisem cu el, ma ajuta foarte mult in casa si cu Stefan,pot spune ca in proportie de 80% era responsabil cu schimbatul pampersului, era o placere sa ii vad cu se jucau impreuna.
Stefan a simptit lipsa in prima zi cand am intrebat "unde e tata?"... s-a uitat la usa si facea "a? a?"... acum nu se mai uita la usa, se pare ca, copii uita repede... o sa fie mai greu cand o sa creasca mai mare si e mai constient de lipsa lui.
E destul de greu dar ma consolez cu gandul ca decat sarac lipit, sa imi bata banca la usa mai bine sa ne regasim dragostea la fiecare 5 luni.
Cam atat de la noi, astept un semn sa ne vedem in parc cand se mai schimba vremea.
Pup !!!
Am pus poze noi cu motzatul la 11 luni , acusica face anul, numai 2 sapt. si are mama baiat mare, nu ii mai spun "bebe".
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG
mihaela amalia spune:
'Neata.
Ramona, ma bucur ca esti tare si privesti inainte cu optimism, adevarul e ca daca nu te intaresti tu singura nu prea reuseste cineva, mai ales ca il ai si pe viitorul fost bebe . Tare frumosi mai sunteti.
My_Lady0091 spune:
SALUT FETE.MA BUCUR CA SUNTETI BINE.
AM PUS POZE NOILA SEMNATURA.
VAZUT STEF MOTZAT.
SI FRATIORII MIHAELEI AMALIA.DRAGUTI FOC.
SI EU VREAU CU VOI IN PARC.
CAND NE ADUNAM?????????????
BECCA 6 APRILIE 2010
My_Lady0091 spune:
atasez aici ce am postat si la PRIMELE 365 DE ZILE DIN VIATZA UNEI COMORI-burtici de nov-dec 2009....ca sa nu mai scriu de 2 ori:
nu prea mai am timp sa intru. toata ziua o am ocupata. pisica mea se trezeste la ora 06.00. la 07.00 papa un bibe de 180 de lapte cu cereale,apoi urmeaza toaleta zilnica..schimbat,sters..picaturi de vigantol,fier,vitamina c.apoi la 10.00 urmeaza in meniu piure de fructe, la 13.00 piure-ul de legume...astea le papa cu linguritza...sau cu bibe daca e agitata,somnoroasa..etc.
pe la 15.00 iesim la plimbarea de amiaza/sera....la 17.00 papa iar laptic...la 20.00 baitza zilnica...la 21. papa iar..si la 01.00 noaptea ultima masa...pana dimineatza...fac doar o pauza cu ea ca nu prea a luat in greutate..
in rest....printre piecaturi...mai si gatesc...mai si spal..mai si calc...mai si invat pentru licentza...mai si cant cu fii-ca mea.
in fiecare zi o iubesc mai mult si in fiecare zi ma enervaza mai tare.e asa energica...dimineatza cand se trezeste priml lucru pe care il face e sa se chinie sa se ridice in fund...se sprijina in cot..se ridica un pic...apoi cade pe spate.apoi se gandeste sa rada la mine si incepe vorbitul...scoate niste sunete...mormaieli..lalaieli...nu le pot reda in nici un fel....
apuca tot din jurul ei...se uita la desene animate la televizor..se cearta cu televizorul,vorbeste cu el...roade jucariile.cel mai mult ii place o rata pe care i-am cumparat-o..canta si danseaza...si desenele de pe perete (seara)..am un proiector..de la primii pasi...deja de crarusel s-a plictisit....si de multe alte jucarii..
baitza a devenit distractie generala....pleoscaieli cu mainile si picioarele...apa sare pe toti peretii.
ar fi multe de spus.
BECCA 6 APRILIE 2010
mihaela amalia spune:
Pupici la mamici si bebici.
Alina cate kg are Becca?
Noi asteptam cu mare nerabdare ziua de miercuri cand printisorul va face 6 luni, voi pregati un mic totulet si il voi lasa pe el sa il inaugureze...cu manutele
Voi ce mai faceti? Vremea frumoasa v-a tras afara?
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Ce vreme frumoasa ??? , ieri am fost la manastirea Tisa Silvestru si in timp ce stateam la masa (matusa mea este maica acolo) fratele meu a fost dadaca si nu a stiut sa-l fereasca de soare cand a adormit si s-a bronzat serios pe fata. Tot ieri s-a "belit" la nas cazand pe aleea din parc .
Sunt un pic busy, mamaitza mea sta la mine cateva zile, este neputincioasa de la batranete ( 87 ani), i-am dat mamei un pic de respiro sa si mai faca si ea din treburi...
Cam atat,stam in casa din cauza vantului
ramona7575 spune:
Pup pe broscutele mici care acus isi serbeaza lunitzele, Miha sa ii faci poza cand se "balaceste " in tort... Stefan face peste o sapt.un anisor si nu stiu ce fel de tort sa fac, ce am mancat de la cofetarie nu mi-a placut. Am zis ca fac unul in casa de fructe (ca cel diplomat)... o sa-l faca cumnata ca eu sunt paralela, stiu numai tort de mere si placinta cu iaurt.
Am pus un filmulet cand se joaca cu tac`su , il cauta ed masele si il musca de nas.
http://family.webshots.com/video/3017243200104535410qMDnvf
My_Lady0091 spune:
miha....sanatate la ,,ficior,,............
ramo....hai in parc....
karmen....ce face roberta?
mada..pupam eva
guuuuuuuuuuuuuusta where are u??????????????
alinutza....ti-au plecat finii in italica
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
mihaela amalia spune:
Pupicei.
poze cu Matei facute azi cu tortuletul lui de 6 luni.