GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ramona de obicei la luat din mot nasii ii cumpara finututlui hainute noi, cam ca la botez, adica il imbraca din cap pana in picioare, si de asemenea trebuie sa aiba un banut de argint si niste ceara ca sa lipeasca suvita de par pe el. Tot atunci se obisnuieste sa pui copilul sa aleaga obiecte de pe tava, cel putin asa e pe la noi, prin Moldova. Ca din cate am inteles prin Muntenia sunt alte obiceiuri, cu turta, sau ceva de genul asta, adica nu se taie parul, ci se rupe turta. Ma rog, fiecare cu obiceiurile lui. Voi faceti cum vreti, ca la urma urmei astea sunt simple obiceiuri, nu e nimic obligatoriu. Ca si faza cu cadourile pt nasi de exemplu, daca vreti voi sa le luati ceva, bine, daca nu, tot bine, adica na, fiecare cum doreste.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

pt.raspuns.
Am vb.cu cineva la telf. si cica trebuie sa iau la nasi ulei, zahar, faina, orez, cozonac - toate puse intr-un vas (oala, lighean sau cos, ca tot e paste). Stii ceva ?

Mergi la inceput

Da, asta inseamna ca dai colacii, dar la fel, nu e obligatoriu sa dai chiar acum, adica eu de exemplu le-am dat colacii nasilor Ioanei de la botez. Eu am pus intr-un cos o sticla de ulei, un pachet de orez, unul de zahar, unul de faina, o paine (pe post de colac) si 2 prosoape. Si gata.

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pup fetelur.
Ramona eu nu am dat si nici nu am sa dau la 1 an nasilor ulei, zahar..., si nici la fata nu am dat.Eu stiam numai de par (mot) si de unghiute (bineinteles astea mai mult mai devreme) ca prima data trebuie sa le taie nasa.Si bineinteles tava plina cu de toatele, pentru a alege Stef.Apropo fata mea a ales asa: pixul, surubelnita si cheile de la masina

Pupici.

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Ioana a ales cartea, apoi o papiota, si in al treilea rand o floare si un pix deodata! Dar i-am pus obiecte care nu erau foarte cunoscute, adica le stia ea, insa nu erau din cele pe care stiam cu siguranta ca le va lua in mana, gen telefon, bani, etc. Am vrut sa vad ce ii atrage atentia in mod special...

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

PASTE FERICIT !!!
Cu bucurii si impliniri sa iersiti in intampinarea Lui !!!

Mergi la inceput

Va uram si noi un Paste fericit cu multa bucurie!!!

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Hristios a inviat!
Un paste fericit tuturor si lumina Domnului sa va aduca numai bucurii in suflete.

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Buna fetele,
Sper ca ati petrecut frumos de paste...
Va sciu in graba pt.ca am reusit sa racesc, imi curge nasul cumplit, ma doare capul si ma pregatesc de o frectie si un ferverx imediat dupa ce adoarme micutu` Stefan (e sarcina lu` tac`su in seara asta).
Ieri i-am luat din motz si a fost frumos, a ales de pe tava:
1. crucea+cheia de la masina
2. surubelnita
3.pixul

Azi l-am tuns si arata tare dragut. o sa pun si niste poze dar cand voi avea mai mutl timp liber.
Vineri imi pleaca sotul asa ca banuiti ce este in sufletul nostru saptamana asta , nu avem alta cale decat sa fim bucurosi ca are o slujba buna si nu murim de foame ca altii. O sa treaca vara iar in septembrie ne vom redescoperi dragostea .
Va pupic !!!

Mergi la inceput