GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete a venit the spring...
mada..pupam eva oachesa...
ramo..stef..e smecher rau...bine totusi ca a facut un dus..singur si i-a placut
gusta..unde esti mamico?
alinutza..eu tot nu inteleg..tu esti in tara sau ???

karmen...ce mai face robertica graunica?
mihaela....tu unde mai scrii mamicule? ce mai face amalia?dar piticul cel mic?
va pup pe toate....miss u...

BECCA 8 MARTIE
www.onetruemedia.com/shared?p=a8f6dd21b9da9c1609d5aa&skin_id=601" target="_blank"> Marie....in primele 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Alina, Roberta grasunica face bine, s-a mai inaltat si nu mai e chiar asa grasunica Parca e un papagal, incearca sa repete tot ce zicem si tot ce facem, bineinteles ca nu-i iese, tot cele cateva cuvinte le repeta intr-una (tata, mama, pa, da-i, di...)
Am vazut poze cu Becca, e frumoasa foc! Si tu arati foarte bine, ai slabit mult!
Ramona, tu chiar ai vazut o buna parte din lumea asta! Pacat ca nu putem afla mai multe, ca sigur in lumea aceea nu e ca in tarisoara noastra draga Oricum, o sa ai ce sa-i povestesti lui Stefan!
Intr-adevar si fata nasei noastre, desi au incercat sa nu o rasfete exagerat de mult, de la 2 ani merge la cumparaturi sa-si aleaga ea hainutele, asta numai dupa ce se uita in oglinda sa vada cum ii sta Eu sper ca Roberta sa nu fie chiar asa, dar la cum sunt copiii in ziua de azi...
Pupici!!!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

He, he .. eu am vazuto in parc ieri pe micuta Becca, din pacate a venit ploaia si ne-a alungat dar avem timp sa ne cunoastem ... O pupacesc , asa frumoasa si micutza e... parca grasu meu nici nu a fost asa mic... ieri a mancat suzeta iar azi a mancat f.putin, cred ca din cauza dintilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pup fetele si bebicii
Noi am mai tras de cand in cand cate un ochi pe acilea, dar de cand cu caldurica stam mai mult prin curte si cand vin in casa tre' sa recuperez cu treburile si papica.
Am baiat mare, mananca supica, si din cand in cand si cate putin din fructe.
De ceva timp e mai agitat si mai tot timpule cu mainile in gura, isi baga cateodata pumnul si mai tot timpul saliveaza, cred ca se anunta un dintsor ceva.
Ieri am fost la Bc la pediatra cu mandruta mea ca de cateva zile zice ca o doare burta, iar doctora a spus ca s-ar putea sa fie o gastrita.La cat mananca cred si eu.
Fata asta mi-a scos peria lbi dintotdeauna cu mancarea, am crezut ca pe ce se mareste ii va crese si mintea, da' de unde, imi creste mie par alb.
Sper sa vina caldura sa facem o intalneala si sa reusesc sa ajung si eu.

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

La multi ani, Anna! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa-ti dea Dumnezeu o viata frumoasa cu griji cat mai putine!

Roberta

Mergi la inceput

Mada, sper ca nu te-ai suparat ca ti-am cerut adresa de mail, voiam sa-ti trimit cateva "chestii" frumoase, de suflet pe care sa-ti faca placere sa le citesti cand fetita e la mama ta...

Roberta

Mergi la inceput

Buna fetele,

Am cam tras chiul de pe forumul nostru dar vremea frumoasa ne-a scos afara, vantul ne-a adus muci, am fosr plecati din localitate asa ca iertati-ne lipsa..

Suntem la fel de activi, merge cu spor dar cam cracant, o sa-l mai las o luna si il duc la un medic ortoped.
Cu dintisorii facem o pauza desi bagam la gura tot ce misca, nu vrea sa se joace cu jucarii chiar de ii aratam zilnic, el le baga la gura. Marea lui pasiune sunt usile si dulurile, le place sa la auda trancanind .
Cam atat, ma duc la el, face rele pe la bucatarie.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Karmen multumesc mult pt urari!!!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Cu toata placerea, Anna! Pupici de la noi si pentru minunata ta "domnisoara"!

Roberta

Mergi la inceput

Buna fetele,

De Paste o sa luam din mot lui Stefan (mai devreme cu 3 sapt.pt.ca sotul a aflat ieri ca pleaca la munca sapt.viitoare , of, iar incep bocetele dar ce naiba sa facem).
Ce trebuie pt.un astfel de eveniment? M-a sunat cumatra sa mergem la cumparaturi maine, eu trebuie sa cumpar ceva pt.ei ??? Dar ei pt.Stefan ? Chiar nu stiu nik despre acest ritual...poate ma lamuriti voi.
Pupici !

Mergi la inceput