GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10
Raspunsuri - Pagina 3
ramona7575 spune:
Ce mai fac fetele mele? Hiberbati ca si mine ?
Of abia astept sa vina caldura... imi vine sa ma mut la Miami, tare-i frumos acolo doar ca sunt prea multi latinoi emogranti, prea multa limba spaniola .... E frumos si in Tampa, acolo e paradisul lumii.
Andreea, mai pune si tu niste pozici cu minunea mica.
Am vazut poze mai noi cu Rebecca lu Karmen(faine realizarile foto) si Becca lu` My-lady.
Va pup !
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96
eumada spune:
Ramo saru`mana.....ce chiuie ca vede ca se depalseaza singura...bine ca prima data a urlat.....apoi s-a asezat ca pe scaunel....si a stat..iar in seara asta racnea si fugarea o vaca hopa mitica[...
las` ca-i fac poze si ti le arat......
A si lui Relu i-a placut mult de baiatul tau...a zis ca era tare dragalas cum mergea el..hop hop ...si ca e tare frumos.....abia astept s-o vad si eu pe chiuitoarea mea ca merge craca-craca.....
va pup...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
patrisuca spune:
da, ramona promit ca voi pune poze noi, trebuie sa le descarc in comp de pe aparat. azi ne-am hotarat sa plecam la mare, pe 13 mai in antalia, o ducem pe paty la soare. mi-e teama asa putin, cu avionul, n-am mai mers niciodata si acum si cu asta mik, sper sa fie bine.
nu stiu ce sa-i mai dau nou sa pape..i-am dat pana acum pulpita de mar si para, cereale,supica si iaurtel, s-a cam saturat de supa, cereale nu a vrut mai deloc,iaurtelul ce-l mai mananca si fructe, cam atat.
pupici
patrisuca spune:
neatza fetelor! am ramas iarasi singurica cu toate treburile si fara ajutor de nadejde!mi-a plecat soacra la bucuresti la cumnata mea, pt 2 sapt:( of ce zile grele ma asteapta! m-am invatat sa am ajutor si tare greu imi vine cand e plecata. pup
ramona7575 spune:
Andreea, eu stiu ce inseamna sa fii singurica dupa un ajutor de nadejde, simti ca intri in panica... eu usor, usor m-am obisnuit si fara soacra, acum nu-l mai pot lasa pe Stefan cu ea prea mult, are tabieturile lui si nu-l mai "prostesc" ca atunci cand era mic.
Azi a intrecut orice masura la capitolul obraznicie... din pacate a gasit o ciocolatita uitata de nepotelul meu in sertarul cu jucarii, Stefan a manacato si a devenit f.f.f. nervos, a inceput sa planga, sa traga de mine, sa traga de toate prin casa, mi-a tras de un furtun de apa de legatura la bazinul de WC si a inceput sa curga apa peste tot, plutea covorul in baie iar el se balacea in timp ce eu nu stiam ce sa mai fac sa opresc apa... am crezut ca innebunesc azi, abia l-am adormit , asa era de agitat.. mi s-a ars si mancarea... offf, sotul e la Onesti , sper sa vina diseara sa-mi racoresc creerii tociti bine azi.
Va pup, ma duc sa mananc, e 16:00 si nu am mancat de dimi.
Pup !
patrisuca spune:
vaiiii ramona... nazbatios e stef al tau:))) si eu care credeam, si abia asteptam sa mai creasca putin ca o sa-mi fie mai usor...merge, vb...e ma inteleg cu ea..asa credeam..dar vad ca m-am inselat. pupici
ramona7575 spune:
Am citit o carte despre copii, acolo spunea ca in jur de 2 ani jumate sunt cei mai irascibili... asta am observat la nepotul meu, tuna si fulgera langa el...
Eh, Stefan acum s-a potolit, cred ca a fost de la ciocolata
Mada, ma bucur ca ii place micutei in premergator, lui stefan nu ia placut cateva zile apoi l-a indragit. Am vazut in poza de la messanger ca ai primit unul de la chicco (?), e mult mai interesant cu zornaitoare, eu aveam un trepied in fata si ii placea teribil.
Gata, ma duc si eu la un somn mic , de frumusete
AnnaBaby spune:
Ramona da, varsta de 2 ani e foarte dificila, i se zice si "terrible twos", si nu degeaba. Insa poate sa inceapa inainte de 2 ani, eu stiu din experienta, ca Ioana mea are un an si 8 luni si imi mananca zilele cu mofturile ei, cu pretentiile, cu personalitatea din ce in ce mai pronuntata, cu refuzurile, cu isteriile, cu aruncatul pe jos, sa mai spun? E normal in dezvoltarea copilului sa apara toate manifestarile astea, e varsta la care incepe sa-si determine teritoriul si sa vada pana unde merg limitele si cum le poate incalca... Un mic exemplu - Ioana face mofturi cand e imbracata, in sensul ca vrea sa-si aleaga ea hainele pe care sa le poarte, chiar si cand stam in casa, chiar si pijamalele, are preferinte clare si nu pot s-o imbrac cum vreau eu...
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
eumada spune:
RAMO da ala e de la ana, si iol tin pentru aicil,iar al taue la mama ca fata sta acolo patru din sapte...nu ma mai car cu totul,e si asa greu..plus ca al tau are rotile groase,pentru mocheta...eva le adora pe amandoua.....chiuie....in al taau ia si masa....e perfect.0 ............. hujvb pe mess intra si tu..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Waw , ce frumos e afara , noi am stat pe balcon, am avut multe prin casa de facut si nu am iesit afara, mai ales ca acum tre` sa il adorm iar cand se trezeste o sa se receasca afara. Ne-am trezit si tarziu pt. ca la 4:00 a facut kk si a adormit la 6 dimi....cand are diaree cand nu are, nici eu nu mai inteleg, Stefan nu a facut niciodata diaree de la dinti, acum cred ca asta e cauza... nu face febra si asta e bine.
Anna, eu sunt speriata rau de perioada asta de varsta, am vazut la nepotul meu cate fitze facea, imi venea sa-l bat non-stop... le-au scos peri albi parintilor... se tavalea pe jos, nu voia sa se imbrace, tipa si voia ceva ce nu se intelegea, statea cumnata cate juma de ora si -i arate de prin dulap si tot nik...ufff, sper sa ma descurc cu micutul meu...
Mada, te pupic, si astept sa iesim afara cu toatele.
Andreea, waw, Antalia... super.. nu te speria de avion, e ca in autobuz, numai ca ajungi imediat la destinatie, nu ai timp sa te dezmeticesti si esti acolo. Eu am vizitat Istanbul, Marmaris si Izmir, in viteza, of course, turcii sunt serveabili dar in magazin sunt exagerati de insistenti . Drum bun !!!