"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**173**"
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce ma speriati cu vaccinurile astea de 1 an. Sophiphi n-a avut pana acum nici febra, nici alte reactii, da' tot ma tem Novus, io am tot analizat si stat pe ganduri 10 minute cu biscuitii si acum ma felicit, is o mare distractie pt. Sophiphi, tare-i place sa manance singura. Sunt de la hipp, sunt de 2 feluri, eu i-am luat cutie albastra ca-i cu mai putin lapte praf (1% parca). Dupa ce ca au ingrediente bio is si foaaarte buni doar (nu credeati ca n-am gustat?), sunt exact pentru manutze mici, n-au zahar (ca aia de la cici bebe, de era sa fac diabet io cand am gustat) si nu cred ca se pot ineca (bine-nteles ca tre sa stea in fund cand papa). Acum macar am dat de lucru la cei 8 dinti ai lui Phiphi, ca in rest nu prea-i folosea:))). E drept ca pentru mine a fost mai grea alegerea biscuitilor ca-s 15 lei cutia (200g) dar mi-am dat 2 palme-n gand si-am zis: wtf, doar n-o sa fac economie la Sophiphi?!! Cat as fi de saracana cateodata, la Phiphi si Manole nu ma zgarcesc. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni |
Mersi, tre' sa caut pe la DM poate au ca in rest doar de la Nestle am vazut
Cicibebe am luat si eu dar dupa ce am citit pomelnicul de la ingrediente, i-am pus in dulap bine
Se rup usor ?? ca eu sunt cu capu' de cand s-a inecat
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
provista spune:
la vaccinul de 1 an,rro=prorix, drg nu a facut febra sau ala reactie in schimb eu da,pe proncipiul daca nu are copilul colici are mama. am fost f stresata la vaccinul asta
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05 Nu imi trimiteti si mie parola pt mail-ul comun sa pot vota si eu? Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
ai PM
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Novus, aici sunt in toate farmaciile gen sensiblue. Io nestle nu i-am luat nimic niciodata, nu ma convinge firma.
Biscuitii nu-s moi, is chiar tariceni, Phiphi intai i-a tot mozolit si asa i-a mancat dar de azi am vazut ca mushca serios, chiar bucati mari,si le mesteca. Stau cu ochiu' discret pe ea cand mananca. Si eu aveam (si mai am) spaima cu inecatul, dar cred ca, spre deosebire de mar, de ex., astia, daca Doamne fereste-i raman in gat, se topesc singuri inainte sa se intample ceva urat.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Gaza22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Mersi, tre' sa caut pe la DM poate au ca in rest doar de la Nestle am vazut Cicibebe am luat si eu dar dupa ce am citit pomelnicul de la ingrediente, i-am pus in dulap bine Se rup usor ?? ca eu sunt cu capu' de cand s-a inecat Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
II gasesti in frmaciile Sensiblue. Se sfarama usor, gazei mele nu-i mai plac pt ca ii rupe in manuta si sunt deja prea moi pt noi, dar cel mai improtant e ca se topesc ff repede.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
Gaza22 spune:
revin mai tarziu. Tuturor fetelor care au muncit pt plantatia mea. N-am apucat sa intru azi la voi dar promit ca intru dupa ce o culc pe matzi.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
cami_05 spune:
novus, dyana multumesc, ma apuc de votat
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Monnvas spune:
Multumim pt urari. Am un nod in gat, n-am mai fost asa emotionata de muuuult...
Inca n-au plecat musafirii. Diseara urc pozele. Si atunci veti vedea si cu ce va servesc
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
Ilinca, Gaza, mersi de info , merg maine la Sensiblu
Gazo ai PM
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
anncutza spune:
pun si eu poze cu Gandacul nostru
dedicatie in special pt Nikoleta20
pozele sunt de cand s-a nascut si pana ieri inclusiv
de ziua lui i-am taiat si motul ca nu-l mai suportam cum ii venea parul in ochi si se chinuia. aseara inainte de baita l-am si tuns, mai bine zis l-am ciopartit saracutul. acum mi-e dor de carliontii lui are o fata... de copil mare
http://picasaweb.google.com/s.anncutza/DamianCalin?authkey=Gv1sRgCJX3lK3qwaGqZA&feat=directlink#
revin cu poze si cu parul tuns.
vad ca se vorbeste de reactiile adverse ale vaccinului. noi am avut norocul sa nu avem niciodata temperatura pana acum si sa speram ca nici la cel de 1 an. trebuie sa-l facem saptamana care vine.
ps: sa-mi trimiteti si mie, va rog frumos, pe PM unde va pot vota. v-am mai votat si zilele trecute multa bafta