"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**173**"
Raspunsuri - Pagina 11
Gaza22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 LA MULTI ANI CHISHCUTA!!! neata la miezul zilei. fetelor,va rog cititi si voi prospectul la GENGIGEL BABY SI spuneti-mi si mie dk poate fi folosit pe post de dentinox/calgel/orajel...caci mi-a luat soramea pt mario si tind sa cred k nu e acelasi lucru...cred k parca e pt refacerea gingiei... in rest ... mario e de 5 zile vai de el... ii iese ceva,nu stiu k nu ma lasa sa ma uit...canin ...masea...dar e praf face temperatura in 2 secunde de curg apele de pe el...o criza de plans(dar nu urlat)...apoi se linisteste,ii scade si febra...apoi iar... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU |
Niko ti-am mai scris si mai demult. Ceea ce are el nu e de la dinti e din cauza vacinurilor. Mie Dr mi-a spus clar ca nu se fac impreuna ci decalate la o luna pt ca dau efecte adverse ffff rele. Cam ceea ce zici tu
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
provista spune:
citat din mesajul lui carmenada Provista vad ca numai tu ai cartonas rosu si nu inteleg de ce .. Ieri parca era verde... ti l-au asortat cu stelele? |
stie ca imi place culoare rosie
carmenada spune:
Vizita mea pe plantatii a fost rasplatita cu bani putini, cam asa:
provista 2, rodica 3, pisigri 3, ela 1, iuca 3, dyana 4, mireal 4, dodo 4, bogdana 4, gaza 2, simina 4, shasa 1, monique 2, cristinelajvc 1
carmenada spune:
citat din mesajul lui novus Am venit si noi de afara unde am tras o mini sperietura pt ca s-a rupt o curea de la ham noroc ca nu a cazut tare Alexandra dar putea sa o pateasca ! Mai rau s-a speriat tati In rest, toate bune, asteptam primavara si concediul ca gasca avem si mai primim intariri se pare Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Mititica, cred ca si ea s-a speriat. o pupacim Ce ham aveti si cum s-a rupt? Eu am Jane si mi se pare cam firav.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Mititica, cred ca si ea s-a speriat. o pupacim Ce ham aveti si cum s-a rupt? Eu am Jane si mi se pare cam firav. Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
E o marca nemteasca ok, problema e ca pe laterale unde sunt prinse curelele veneau prea in fata si sub brat bretelele asa ca le-am dus la o croitorie sa le mut un pic mai in spate si probabil nu au cusut ca lumea , maine evident ca le vizitez
Poate s-a slabit si din cauza ca azi la Alexandra distractia pricipala fost aruncatul in jos pe trepte, cat am fost la soacra mea la casa si cum trebuia tinuta din ham, s-au slabit poate cusaturile , bine ca nu a fost nimic grav
Carmenada, m-am ''distrat'' ieri cand am citit pataniile voastre, ma gandesc ca e moment nu a fost asa fun
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
carmenada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
E o marca nemteasca ok, problema e ca pe laterale unde sunt prinse curelele veneau prea in fata si sub brat bretelele asa ca le-am dus la o croitorie sa le mut un pic mai in spate si probabil nu au cusut ca lumea , maine evident ca le vizitez Poate s-a slabit si din cauza ca azi la Alexandra distractia pricipala fost aruncatul in jos pe trepte, cat am fost la soacra mea la casa si cum trebuia tinuta din ham, s-au slabit poate cusaturile , bine ca nu a fost nimic grav Carmenada, m-am ''distrat'' ieri cand am citit pataniile voastre, ma gandesc ca e moment nu a fost asa fun Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
OO Doamne bine ca nu a cazut pe scari!!! Cred ca nu au fost cusaturile facute bine sau ata a fost proasta. Du-te peste croitorese si pune-le sa faca mai multe cusaturi si eventual cu ata mai groasa.
Fug ca s-a trezit Ina.
cami_05 spune:
LA MULTI ANI CRISTIAN! Monvas
Multa sanatate bolnaviorilor! Of nu mai vine vara asta!
M-ati cam speriat si pe mine cu vaccinul ROR, noi mai avem un pic pana il facem dar oricum vorbisem cu pediatra sa nu il facem impreuna cu cel de la un an, asa ca ma gandesc daca sa il facem sau nu.
Nu imi trimiteti si mie parola pt mail-ul comun sa pot vota si eu?
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Ilinca_M. spune:
Ce ma speriati cu vaccinurile astea de 1 an. Sophiphi n-a avut pana acum nici febra, nici alte reactii, da' tot ma tem
Novus, io am tot analizat si stat pe ganduri 10 minute cu biscuitii si acum ma felicit, is o mare distractie pt. Sophiphi, tare-i place sa manance singura. Sunt de la hipp, sunt de 2 feluri, eu i-am luat cutie albastra ca-i cu mai putin lapte praf (1% parca). Dupa ce ca au ingrediente bio is si foaaarte buni doar (nu credeati ca n-am gustat?), sunt exact pentru manutze mici, n-au zahar (ca aia de la cici bebe, de era sa fac diabet io cand am gustat) si nu cred ca se pot ineca (bine-nteles ca tre sa stea in fund cand papa). Acum macar am dat de lucru la cei 8 dinti ai lui Phiphi, ca in rest nu prea-i folosea:))). E drept ca pentru mine a fost mai grea alegerea biscuitilor ca-s 15 lei cutia (200g) dar mi-am dat 2 palme-n gand si-am zis: wtf, doar n-o sa fac economie la Sophiphi?!! Cat as fi de saracana cateodata, la Phiphi si Manole nu ma zgarcesc.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Gaza22 spune:
citat din mesajul lui joanna27 Ilinca, Olinska ,Adee mersi. O sa incerc sirop de iedera si ceai de ceapa.Aerosoli nu avem. Sper ca pana maine sa il ti cat de cat sub control. Ilinca Sophia e adorabila, nu am apucat sa ma uit decat la cateva poze dar mooor cand o vad. Adee din ceai de ceapa cat trebuie sa bea? mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Joanna pt tuse, Eurespal sirop face minuni.
Gaza22 spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 bianca ,mersi.Eu am si calgel si gengigel acum...si nu stiu care e mai bun...de fapt,calgel e 17lei si gengigel e 35....si pe ala de 35 i l-a cumparat soramaea( i-am decontat apoi bonul)...si mama zice k ala mai scump tre sa fie domne' mai bun,numai k mie mi se pare k nu are nici un efect,k nu are proprietatile necesare ameliorarii durerii din timpul eruptiei... iar ea in loc sa ii dea cu calgel ii da cu porcaria aia k e mai scumpa( si in ideea ei,mai buna)...de aceea vroiam sa stiu si parerea voastra dupa citirea prospectului...caci eu inteleg k nu e la fel de bun precum calgelul....asa e,nu? plus k i-a dat si peritol...sa il calmeze... in alta ordine de idei...ne-am pricopsit si cu o tona de mucisori care implica automat si tuse...cred k pe astia i-a facut de la febra...caci si urechile i-au curs...e destul de nasoala situatia...tocmai acum cand sunt la servici si nu pot sta eu cu el... acum l-am scos putin afara si a adormit in carucior...doarme de 20 min neintors.... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU |
Niko din cate stiu eu daca are temperatura nu e bine sa-l scoti afara, mai ales daca ii curg nasul si urechile.