*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, nu stiu...la noi a contat enorm Vlad! adica Vlad se cam trezea noptile cat a fost singurel...pana pe la 3 ani ne cam trezea destul de des...ei, Stefu s-a atasat tare de el si nu am avut probleme cu somnul deloc!! doar atunci la canini si cat a fost trecerea de la patut la pat...in rest, dorm lemn!! nici nu se misca, zau! Aseara la 11 fara un sfert au adormit, dimineata abia l-am trezit pe Vlad la 7 jumate si Stef s-a trezit la 8...el sigur mai dormea, dar a simtit ca nu mai e Vlad langa el!
Cand sa iesim noi pe usa, sa plecam la gradi, el striga din pat: Dadeeee! Hei! Dade! numai asa zicea, era mortal!

Ce sa zic, dorm minunat impreuna!!

Luny, solutia: un fratior! rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ralu superbe pozele

sovi ce copii frumosi ai..ma topesc dupa ochisorii lor ma murele

nici eu nu stiu cum e cu prietenia..am tot dat invitatii,accept la cele care mi-ati cerut prietenia si nimic...

mstela imi pare rau pentru lovitura sa treaca

simo nici nu se putea altfel baietilor tai

si andru se mai trezeste noaptea ,are nopti si nopti...dar doarme pana la ora 9-10 dimineata...nici eu nu pot dormi cu el dupa amiaza,din cauza treburilor casnice

hihi am 10 prieteni...deci trec la invitat

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Simo, ce ma bucur ca un piciorul e ok Hai, incet-incetut se face bine si celalalt, o sa vezi!! nu puteti chema pe cineva sa-i faca masaj? un kineto, ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Incerc sa povestesc cate ceva, timp in care sper sa se incarce si filmuletele pe webshots . Nu ca as fi terminat treaba, dar mi-am bagat picioarele (daca tot am ramas cu ele intregi )
Despre schi (va rog sa cititi cu atentie)
Schiul este un sport care aduce bucurie la orice varsta si fiecare etapa in parte are farmecul ei. Am avut aceasta revelatie in iarna asta, gandindu-ma la Dudu si facand planuri despre ce si cum si cand si daca ...ofof. Si am decis ca trebuie luat si el si initiat in aceasta mare taina. Pentru ca nu exista alt motiv mai minunat sa tii copilul la 3000 de m altitudine , in mama ozonului si mama soarelui, bucurandu-se de zapada imaculata facand si sport in acelasi timp! Copiii se joaca pur si simplu, aluneca, rad, se distreaza. Ei nu stiu ca de fapt se pregatesc pentru mai tarziu, cand vor scapa de-acasa singuri si se vor arunca cu bratele deschise in valul de adrenalina, descatusand toate energiile si lasand spiritul liber! Va fi varsta cand schiul le va oferi distractia distractiilor , cand viteza extrema va face casa buna cu alcoolul de seara si iubirile de-o noapte! Si pentru ca primele doua etape, cele mai amuzante , le-am pierdut nestiind "cu ce se mananca" , pot doar sa ma bucur acum de cate o cura de sport , soare si aer curat in mijlocul iernii sperand doar ca in acest fel mai ia si organismul o gura de energie si de sanatate ! Morala: duceti copiii la schi si de ce nu? , invatati si voi sa schiati pentru ca sigur nu veti regreta. A, daca va ganditi la oase rupte atunci nu uitati ca se poate intampla oricum, oriunde, si ca ce ti-e scris...stiti voi! Oricum, toate pe lumea asta au un pret, daca e sa se intample ceva pana la urma
Despre Austria nimic nou pana la urma, mereu aceeasi uimire referitoare la perfectiunea organizarii, la amabilitatea gazdelor, la splendoarea peisajului ! Le-a lasat Dumnezeu o comoara , Alpii, si ei au stiut ce sa faca cu ea! E greu de imaginat in cat calm si impacare traiesc oamenii aia acolo....liniste , curat, organizat, indestulat...greu de imaginat! Fiecare pensiune creste odata cu succesiunea generatiilor care o mostenesc, fiecare generatie pune umarul la treaba!
Eu cred ca Ischgl este cea mai grozava statiune din cate am vazut pana acum, plina de viata, cocheta, curata, de toate...Gura lumii zice ca se poate si mai si O fi, nu zic nu, dar imaginatia mea are si ea limite
Granita din munti (intre Austria si Elvetia) era simbolica. Telecabina cu etaj care cobora in Elvetia , m-a lasat cu gura cascata.Samnaun , satucul de granita din Elvetia, un sat plin de free shopuri. Magazin langa magazin pentru ca totul era scutit de taxe. Turisti garla, curgeau din toate directiile, veneau pe vai si pe cabluri de ziceai ca i-a chemat cineva ...Doamnee, ca nici daca nu-ti trebuia nimic, tot plecai cu sarsanaua plina
Despre familia Kya si Kyul (sau Chiul, cum vreti ) Ea a fost imediat declarata enervanta de catre restul grupului E enervant de educata si de instruita Am ras cu lacrimi in a doua zi, cand prietenul meu Alin mi-a declarat ca nu intelege de unde stie fata aia sa le faca pe toate :germana stie perfect, de schiat schiaza de mica, de inotat inoata perfect...de unde? Si incheie apoteotic prin "sigur mai stie ea sa faca ceva ce nu stie restul lumii" Si apare mama de Zana ca o boare si zice si ca stie sa cante la pian Eu as adauga de la mine, ca Teo e fanul ei declarat, considera ca au multe lucruri in comun, regreta ca a renuntat la inot de performanta cand s-a julit in genunchi exersand saritura de pe blokstart si cred ca se apuca sa invete si germana indata Consider vacanta aceasta mult mai educativa decat saptamana de scoala pierduta Si mai are Raluca la mine personal niste bile albe dar nu le mai insir ca pe urma i se urca la cap Kyul vine ca o completare perfecta, fiind extrem de sociabil si de haios. Eheee, el si cu mine , ce-am mai fi stat noi la soare la un ceiut daca nu erau sportivii astia in jur Oricum, faza sejurului s-a consumat intr-o seara, cand ne-am adunat la noi in living sa savuram niste poze proaspete iar eu, ca o gazda buna, le-am pregatit cate un ceai cu rom Numai ca n-am citit pe sticla ce scria si am executat un amestec fifty-fifty din ochi. Ce-a iesit? Flacari pe ochi , aia au iesit Era ceai in rom, nu ceai cu rom Lumea a tusit discret si cred ca ar fi tolerat reteta daca nu citea doamna ,cu germana dumneai, pe sticla , ca trebuie max 3 doape de esenta la o cana de apa Kyul a declarat ca am preparat ceva de calitate tata, nu pishwasser cum ne servesc pe noi la terasa Nu va pot spune cat am ras in seara aia Dupa ce plecara musafirii , iese Mimu pe balcon sa pipeze o tigare, si zice: "vinooo repedee sa vezi iepurele" Eu sar ca arsa zicand in sinea mea ca poate chiar nu i-a facut bine ceaiul meu Cand colo era un iepure iepure, prin parcare, pintre masini....o Doamne! Dimineata, le povestesc isprava si celorlalti, care stateau la o pensiune mai in deal. La care ei spun" asta nu-i nimic, noi am vazut dimineata vreo 3 capre negre nitel mai incolo " Deci, la o analiza scurta, asta-i diferenta intre noi si ei , ca dintre un caine si o capra neagra sau o pisica si un iepure
Despre noi ce sa zic...pe de o parte m-am bucurat mult de tot de o vacanta in trei la fel ca alta data , de compania Teodorei care imi cam lipseste in viata de zi cu zi (ca deh, eu cu Dudu...ea cu ale ei ) dar mi-a fost un dor nebun de Dudu Cred ca asta a fost ultima vacanta fara el, sau in tot cazul, ultima atat de lunga! Si el ne-a dus dorul acasa, in fiecare zi a intrebat de noi, ne-a strigat, i-a tot zis Marianei in felul lui special ...i-a dat manutele sa i le pupe si a zis" mama!", i-a aratat o poza cu noi trei , a vazut un barbat la frizer si a zis "tata"...s-a trezit intr-o noapte plangand,in fiecare zi ne-a strigat cand a intrat in casa , gheu de tot a fost. Si bucuria revederii a fost pe masura in schimb L-am filmat cand am intrat in casa, imi pare rau ca pe webshots inca nu se vad filmuletele!
Si ca si cum nu era deja plina casa de jucarii, i-am cumparat o telecabina In felul acesta simplu am reusit sa ocupam si spatiul liber dintre canapele si tavan Am reusit sa-i cumpar din Munchen si pantofi de la Elephanten, adidasi, chestii d-astea ...si pana la urma totul e bine cand se termina cu bine . Pana la anu' , sa fim sanatosi!
Cateva poze aici (merg si filmuletele )

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, da, si noi lapticul de dimineata il bem in jur de 5 dimineata. Dar ea incepe cu trezirile de pe la 3 si vrea s-o iau putin in brate, apoi mai motaie putin, dupa care imi cere mana si iar mai motaie, apoi vrea iar in brate si tot asa. Ea saracuta dormiteaza in timpul asta, eu insa nu.

Simo, . Si eu sunt sigura ca Dumnezeu ne intareste! Altfel nu am putea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ptr piciorus de Siluan
Clau, pai Muf se trezeste de lapte si sare pe noi si cate o ora, mai atipeste cateva minute, ma mai ppa, mai vorbeste 'mamiii, mamiii', iar ma pupa, iar sare de pe unul pe altul, d-astea adica, similar cu voi, dar mai altfel
bubu
..alimentez Muf si citesc pe-ndelete d-ale lu' Mimo

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Luny sa fuga nenorocitii de la Muf scumpul sa fie bine repejor
piciorush de puiutz micutz sa se faca bine repede4 buchetele Sa-ti traiasca barbateii
Clau ce dragutz ii Razvanel, si la propriu si la figurat! Rebe pufosica, care nu dormiceste nici ea; apropo de rezistat, in cazul meu m-am obisnuit sa dorm putin si iepureste, cred ca toate ne obisnuim si nu mai simtim oboseala
Multumesc fetelor care mi-ati cerut prietenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, mamici dragute!!

Pe mine nu ma iubeste nimeni, ca n-am nicio prietenie...

Azi am avut serbare, sunt supermelancolica, dar imi revin eu. Va pup pe toate! Ce minunat e sa fii mamica!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

LA MULTI ANI mamici randunici

ioana, ba io te iubesc da' nu stiu sa-ti cer prietenia

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Iete cum cum curg lacramile mele , mai Duamna Mimo, ce talent ai la povestit si ultimul filmulet eeee cevaaa parca simt tremuriciul ala din suflet
Cat de frumos ai povestit...n-am schiat niciodata...ce pacat

Ioana, vrei sa fii prietena mea?

Mergi la inceput