*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo27 spune:
Vio,ma bucur mult ca ai revenit la noi

mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
sovietica spune:
![]()
![]()
![]()
multumesc pentru aprecieri, ce bine m-ati facut sa ma simt!
Moama, Kya, ce poze faine
. nici nu i le arat randunoiului, atata a tanjit saracu dupa un ski mic, n-a apucat deloc.
Nico, Duduruta, Ursa 

Simo, m-am topit toata cand am citit de cele 4 buchete!! de frumooos!
Imi pare rau pentru greul cu piciorusele, dar partea bune e ca sigur isi va reveni!
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Am vazut-o pe nora mea! E frumoasa ca intotdeauna, iar Sash un fratior grijuliu si simpatic! eu pe ei si pe mami lor!Nu-ti spun Sovi ce am visat aseara:ai lasat-o pe Anuska la mine dar nu i-ai lasat mancare si plangea fata si eu nu stiam ce sa-i dau. Aveam supa pt copii, dar era cu sare, cereale nu vroia, am vrut sa-i dau tzitzi, dar nu ma lasa Luki si pana la urma i-am facut un bibe de Aptamil si a papat fata tot si nu mai plangea. Daca aveti pb cu burta de la ala e, ca eu aptamil cumparam cand era Antuca bb catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
ce tareee!
ei, e ok aptamilul ca si sasa tot dinasta a baut intre 9 luni si aproape 1 an cand imi secase ana din burtica izvorul.Gecko, pai cica acum ai voie sa lenevesti, dupa ce nasti, ntz!
Luny
, fotoliul mi l-a imprumutat vara-mea pt ana, pana isi face bb2, altfel l-as fi pasat. Vazandu-l cat e de util, imi pare rau ca nu l-am descoperit si pe vremea sasului.Sasa mananca dimineata branzica-fruct-nuci, inainte de somnul de pranz un iaurt cu fructe andescher cu cereale, la trezire o bucata de paine GOALA (n-a avut succes experimentul cu cozonacul sarat), si seara un iaurt de 300 de capra, cu cereale. plus 400 lapte/zi. deci nu e de disperat, dar carnea si legumele si ouale, au si ele un rol!

azi ma gandeam sa ii fac chec cu zahar!
, doar ca sa il fac sa manance ou!Ursa asta e
hai, poate dau tonul si la fotolii, dupa jumper, trici kettler, si mai era ceva, dar nu imi amintesc acum.
Vali, si sasa a inceput sa dea in Ana, tot asa, cand cere atentie :( .. altfel, e in limba dupa ea, dar il mai apuca.
Eu sunt cam framantata de un gand. am crezut ca am scapat cu sapatul dupa gradinite, dar azi cand am vorbit la tel cu directoarea, am aflat ca de fapt ei nu mai gatesc loco, din cauza nu stiu caror norme europene, si ca iau mancarea din afara, mancare care contine si cub Maggy, si nici nu se cunoaste provenienta carnii, si cine stie ce mascari or mai fi.

Va rog, cine si-a mai dat copiii la gradi, ai vostri ce mananca pe acolo? situatia e aceeasi? are rost sa caut altceva? imi convenea unde gasisem ca au si o mega curte de 1000 mp, si nu e intr-o zona prea poluata, si e aproape de serviciul Omului.ii zice Alexandra kids
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Bubulina
au mancat picii painica cu iaurt? cred ca azi ma bag sa fac si eu, pe langa chec. toate pt sasa 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
clauclau spune:
Vali, Simo, va inteleg asa bine cu trezirile noaptea. Noi nici acum nu am scapat de treziri definitiv! De obicei doarme bine pana pe la 3-4 dimineata si apoi se tot frichine si-mi cere una, alta. Abia spre dimineata mai doarme bine. Inca nu am experimentat vreo noapte de somn de 2 ani incoace.

Si una dulce, Razvanel mi-a facut o felicitare asa frumoasa si mi-a dat-o de dimineata. A ascuns-o sub tastatura si ma tot trimitea sa stau putin la birou ( sa o gasesc ). O poezioara super dulce si se semna dedesubt : al tau fiu, Razvanel.
Si se vedea ca e muncita de el, a facut-o cu hartie glasata, creponata, acuarele, a pictat ghiocei si inimioare!
Ce mai, m-a topit!

Sovi, ce pui frumosi ai tu acolo!

sovietica spune:
| citat din mesajul lui clauclau Vali, Simo, va inteleg asa bine cu trezirile noaptea. Noi nici acum nu am scapat de treziri definitiv! De obicei doarme bine pana pe la 3-4 dimineata si apoi se tot frichine si-mi cere una, alta. Abia spre dimineata mai doarme bine. Inca nu am experimentat vreo noapte de somn de 2 ani incoace. ![]() ![]() Si una dulce, Razvanel mi-a facut o felicitare asa frumoasa si mi-a dat-o de dimineata. A ascuns-o sub tastatura si ma tot trimitea sa stau putin la birou ( sa o gasesc ). O poezioara super dulce si se semna dedesubt : al tau fiu, Razvanel. ![]() Si se vedea ca e muncita de el, a facut-o cu hartie glasata, creponata, acuarele, a pictat ghiocei si inimioare! Ce mai, m-a topit!![]() ![]() Sovi, ce pui frumosi ai tu acolo! ![]() ![]() ![]() mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
ce frumos cadou!
am uitat sa iti zic, l-am vazut pe Razvi la parti, m-a dat pe spate cat e de frumos! si ce mare, mi-l inchipuiam mai mic. sa ii iei adidasi alergatori buni, la cat il vor fugari fetele!
dupa saptamana de treziri-maraton de pana acum 2 nopti, ma gandeam la tine, in sensul ca se poate si mai greu. tu ar trebui sa scrii o carte, despre cum sa rezistam acestui soc :)) -in colaborare cu Luny, si cine a mai fost in situatii similare, a la long
Olgutzika spune:
Sov, crezi tu ca gasesti vreo gradinita care chiar daca le gateste acolo, nu pun "un praf" de Maggy, nu gatesc din puiul care expira maine, etc? Eu m-as duce "in control" la o ora la care sa se pregateasca mancarea si as ruga sa ma duca si la bucatarie, daca e important pentru tine ce le da sa pape. Dar de regula, daca "scartaie" gradinita la un capitol, scartaie la toate, deci daca ti-a placut in rest totul....ar trebui si cu papa sa fie ok.
clauclau spune:
Sovi 
, chiar ca rezist eroic.
Multumirea mea este ca desi sunt foarte, foarte obosita( in general ) pentru ca dorm maxim 4 ore pe noapte de ceva ani
se pare ca nu arat asta pe mine. Colegele zic ca nu arat deloc obosita desi eu sunt VARZA!
Si intradevar arat normal, slava Domnului!
M-am obisnuit asa, probabil ca mi-ar fi foarte ciudat sa ma odihnesc mai mult de atat. IAr in weekend cand doarme Becca dupa-amiaza ies repede din dormitor sa fac teme cu Razvanel si apoi sa mai stam putin impreuna. Dar bineinteles ca nu apucam prea mult caci imediat incepe Becca cu : mamiiiiii! Si cand sunt eu acasa vrea numai si numai cu mine! MA solicita la marele MAXIM, dar morrr dupa ea!
Sunt mamica , sunt fericita si imi ador copiii.

CA toate mamicile din lume de altfel.
luny spune:
| citat din mesajul lui clauclau Sovi ![]() , chiar ca rezist eroic. Si intradevar arat normal, slava Domnului!![]() Sunt mamica , sunt fericita si imi ador copiii.![]() ![]() CA toate mamicile din lume de altfel.mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
idem, doar ca la mine mi se pare ca se vede oboseala, ziua nu pot dormi cu el o data, ca tot omul, ai si altceva de facut..si ce-o sa ma mai obisnuiesc suplimentar, cu 3 ture la job

eu si acum am pauze de somn noaptea... ata ete.. lapte lui de dimi e de fapt undeva in mijlocul noptii, intre2 si 4, rar trece de 5.. si tot raaaar, scapam cate o noapte dormita pana la 6-7..adica, undeva la 5-6 nopti/2ani cat a trecut

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Sovi, la gradi particulara nu le dadea deloc mezeluri si nu faceau cu cub mancarea...la asta de stat n-am intrebat de cub
, insa mezeluri primesc de cateva ori pe saptamana, dimineata, senvis cu muschi file si o data la 2 sapt mai au si crenvusti de pui. Mancarea este de cele mai multe ori cu carne de pui, rar le face vitel pt. ca nu o pot manca picii...ficatel tot rar, peste, porc deloc. Ousor le dau fiert, cam de 2 ori pe saptamana, tot dimineata. Nu folosesc margarina, doar unt. Asa scrie pe lista de meniu, acum eu n-am fost sa verific frigideru'
desert au prajituri facute acolo la gradi, cu visine, cu branza, chec, negresa sau kinder. Au fructe zilnic, 1-2 feluri, iaurt natural tot zilnic, tnuva sau milli, cred ca o data le-a dat si danone. Laptic tot milli si cereale nesquick, dimineata.
Si daaaa, au mancat painica, e foarte buna, nu se simte iaurtul. Am mai facut o data de-atunci, e tare buna.
Simo27 spune:
Clau,ce frumos ai scris

Ei,Siluan face figuri asa-cateodata-nu in fiecare noapte,si vad ca si eu rezist eroic
.Eu sunt sigura ca Dumnezeu ne intareste
sa putem rezista!
Sovi,chiar ca tu esti cu datul tonului la multe![]()
!Si ce crezi??imi place mult fotoliul![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"