*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani, mamici si femei iubite!

Multumesc tuturor randunicilor care s-au gandit la mine ca la o prietena si mi-au cerut "mana"

Vio, bine ai revenit! mi-a fost tare dor de tine

Kya, sanatate randunoiului. si bine ati revenit! per ansamblu suna bine. ce fain ca v-ati distrat. sa va fie de bine!

Luny lasa mami, nu plange, asta sa fie singurul din anul asta.
Cu intrebarea ta despre chisturi. Nu stiu daca fibrom e acelasi lucru, dar o prietena tocmai a facut un super-bebe, avand 2 fibroame cam de 12 cm in uter.

Olgu , ce ghinion, dupa ce ai fost asa o zana si te-ai oferit sa ajuti si fetele sa capete triciclete, sa nu gaseasca frogul tau :( .. Poate ti-o place alt model totusi de la ei
Hai tu, lasa fundul la loc in jos, cauta lentilele roz

Stela pup cucuiul Teei!

La noi, una alba, una neagra :)
sasa nu mai vrea sa manance nimic de pranz, papa doar fructe cu branzica si cereale cu iaurt seara. la pranz o bucata de paine si atat.
Ana in schimb a inceput sa mai accepte lingurita, din cand in cand si doar dupa ce isi mai ostoieste foamea cu cateva seringi cu mancare. Cu trezitul noaptea, si-a revenit putin, se trezeste de 2 ori
cateva poze: http://family.webshots.com/photo/2306268900102206853dfqnWu de aici inapoi.
pupam!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, ce copii frumosi! Si Anuka este tu toata!!! Sash este mixt-spre-tati, este asa de expresiv in poze! Iar obrajorii si falcutele Anuskai sunt asa de imbietori la rontaieli!!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, sa treaca cucuiul Teei, asta este, se mai intampla...

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, te iubesc ! Promit sa ma revansez . Normal ca raman cu ochii pe ei. de la mine si de la Sophie! Si inca pentru cucui!

Sovisel, ! Mi-a dat Stela "ocolalii" loz Ma duc sa va vaz in poze.

Luny, e minunat parcul. Numai sa imi spuneti si mie cu o zi inainte, sa fac organizarea de santier .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

bine-ai revenit Vio
Luny
Olgutzika
Kya, frumoase poze! Sa va fie de bine vacanta!
Stela, buba de Tea dragutza, sa treaca repede
Sovi, frumosi foc puiutii tai
Si poate doriti o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Va rog, va rog, va rog frumos, cand mai comandati tricicleta vreau si eu....Olga.

LA MULTI ANI MAMICILOR DRAGI!

Fug la treaba

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, ce scumpi sunt Ce misto e fotoliul ala cu masuta

Moama, ce poze frumoase de la ski Sa va fie de bine, superbe!

O asteptam si pe Mimo dupa maldarele de rufe si oala cu mucenici sa ne zica doo vorbe de-ale ei si pozeeee

Eu am facut mucenicii, supica cu galusti si rulada cu afine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am vazut-o pe nora mea! E frumoasa ca intotdeauna, iar Sash un fratior grijuliu si simpatic! eu pe ei si pe mami lor!
Nu-ti spun Sovi ce am visat aseara:ai lasat-o pe Anuska la mine dar nu i-ai lasat mancare si plangea fata si eu nu stiam ce sa-i dau. Aveam supa pt copii, dar era cu sare, cereale nu vroia, am vrut sa-i dau tzitzi, dar nu ma lasa Luki si pana la urma i-am facut un bibe de Aptamil si a papat fata tot si nu mai plangea. Daca aveti pb cu burta de la ala e, ca eu aptamil cumparam cand era Antuca bb Iti dai seama ce grija ma eu de nora!

Multumesc fetelor care s-au imprietenit cu mine, da' eu nu stiu cum sa fac sa-mi fac prieteni

Geckolina eu sunt mai cu obrazul gros, am vrut soacra sa o pun mai mult la treaba, ca stie sa faca niste bunatati....
Tu ce faci, cum te descurci cu caldurile? Patrick? Burtica?

Am de facut niste exercitii pt Antuca la engleza, sa vad daca am inspiratie.
Va si va doresc o zi cat mai buna si mai calda daca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

multam fetele de griji si de intrebare...dar eu nu stiu de ce calduri vorbiti si nici incendii si alte alea....Poate ar trebui sa ma mai uit la stiri...sau prin vecini...ca s-o fi dat evacuarea si eu nu stiu. Ce am auzit e ca a plouat bine pe cealalta coasta...Melbourne etc.

La noi...a venit toamna...ma rog, toamna australiana...30 de grade la umbra...dar oricum mai respirabil...doar o ora doua pe zi de AC.

Burta creste, Bestia creste...eu in lene de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost la copro, oxiuri, IAR.. iar tratament, toti 3, sa vedem maine cand mergem la pediatru ce va mai spune.. Doamne ajuta insa, decat altele.. oricum, eozinofilele alea le mai fac o data dupa ce scapam de oxiuri, sa fiu sigura ca-s ok!
.. afara este absolut horror, am stat 30 min in Carol, nu am putut mai mult, friiig, mohorat
oh, sovi nu, fibromul e altceva, mai nasol!..nu ca aceste chisturi ar fi vreo floare de primavara din experienta iti spun ca faza asta nu nemancatul e o perioada.. am experimentat tot in materie de ne-orice lasa-l, ca-i bine si asa, decat zero.. dar seara si dimi mananca bine? ce?..i-am vazut pe deliciosii taimortal fotoliul de joaca!!DACA mai fac un bebe, ti-l cumpar eu, il vinzi?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput