*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, tu vorbesti serios!?!

Vio, bine ai revenit ! Mai papa Sean tzitzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

raluca o sa le caut sigur! azi sau maine ma duc si la gineco oricum, cu ecografia si analizele.. ii spun ca nu vreau AC..
olgule hai ma, nu se poate sa ai atata ghinion
stela ce naso0l, te cred ca ti-a inghetat inima. sa treaca repede cucuiul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sa va fie de bine!! Foarte faine pozele, Kya!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

super faine poze, Ralu, asta imi place muuult http://travel.webshots.com/photo/2952387540101922855PCGiim
eu nu inteleg o treaba.. de ce a trebuit sa platiti atat ptr accident, nu a intrat in asigurare?.. la noi salvamontul nu se plateste, de ex..

Mergi la inceput

mama, il cerat pe catelul Lucky, cand a fost Muf pe la ei ultima data, ca latra de nebun..si-i zicea cu foc 'taci, ma, boule!'.. si acum, cand aude Mufa de Lucky, zice 'bo', daca-l intreb, cum e Lucky? evident 'bo'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La Multi Ani Roxana! (scuzati intarzierea )
La multi ani mamici randunici!

Eu tot "sub ocupatie" sunt , ne-au cotropit rufele murdare Si multe altele, ce sa zic...mancare, mucenici ca tot veni vorba Dar las' ca ma fac eu mare , fac eu montaj, pun eu poveste , sa nu credeti ca scapati asa usor
Pana una alta pozele Ralucai mi-au incalzit sufletelul Doamneee, ce bine era...copilul mare mare, un restaurant, papa bun, soareee....nu tu treaba, nu tu nimic Auf viedersehen si pe curand!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
eu nu inteleg o treaba.. de ce a trebuit sa platiti atat ptr accident, nu a intrat in asigurare?.. la noi salvamontul nu se plateste, de ex..

Clinica era privata, nu avea contract cu nici o asigurare (austriaca sau straina). Tu platesti, si apoi iti recuperezi banii de la asigurarea din tara ta.
Frate, asta da afacere! Clinica de ortopedie si chirurgie sportiva exact la baza partiei, in statiune de ski! Munceau aia pe banda rulanta - o mana paradita, un picior rupt, o coasta zdrelita, un muschi intins, un tendon sucit... unul iesea, altul intra, banii curgeau garla!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgu,daca am zis zau,serios vorbesc...ca ma simt prost (nu proasta)sa stiu ca te-ai ocupat tu,care ti-ai dorit rapid trici pentru Soph,si tocmai ea sa nu aiba..plus ca Tea e mai micutza,mai asteapta putintel ca nu o fi foc si nici nu a venit primavara macar..
...dar,cu conditia sa ne tii la curent cand mai baga trici ca nu ma pricep..si poate ne strangem iar 3
Kya,Mimo,v-am vazut...distractie mare..sa va fie de bine.

Repede repede ca ma car la 12 acasa (cadou de la sef).
Colega mea carcotasa a zis:Nu putea sa ne zica de vineri sa nu mai venim azi deloc,daca tot a vrut sa fie Domn?

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Gecko,nu ne mai zici nik de voi?
M-am gandit la voi aseara auzind la tv ca ard padurile la nord de perth si ca sunt 42 grade celsius.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR!

Oauuu, Kya si Mimo, superbe pozele de la ski, se vede ca v-a priit si v-ati relaxat.. Si sa se refaca rapid randunoiul.

Stela, imi pare rau de cazatura scumpei.Sa-i treaca repede, repede. Cred ca ti s-a rupt sufletul.

Luny, atunci ramane pe alta data. Poate ne strangem in parc la o joaca de pitici.

Azi e baba mea si ce urat este afara.

Mergi la inceput