Locul fetelor Nou-Venite (75)
Raspunsuri - Pagina 7
mvb spune:
Neatza fetelor si sa aveti o saptamana frumoasa si vesela ca cea de ieri![]()

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Neata!
arianna Multumesc pentru pupicei si pentru suc
Este exact cum imi place mie 
cora Multumesc pentru ceai 
lori Cum te mai simti? 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Neata!
Multumim, la fel si tie ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Neatza fetelor si sa aveti o saptamana frumoasa si vesela ca cea de ieri ![]() ![]() ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
lorin7774 spune:
Trutzi, multumesc, bine cred....suntem pe baricade iara, Z11 azi, cum o vrea DD
se pastreaza anumite simptome, transpiratie mai abundenta,
tensionati...zburda hormonii de primavara
la fete
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
trutzi spune:
Neata! Multumim
Sunt tare buni 
| citat din mesajul lui jesia Neata fete ![]() ![]() ...poftiti la mucenici ![]() Zambetul este ca stergatorul de parbriz, nu poate opri ploaia, dar te ajuta sa iti vezi de drum... |
trutzi spune:
Am uitat sa te intreb. Pana la urma ai facut Pregnylul?
| citat din mesajul lui lorin7774 Trutzi, multumesc, bine cred....suntem pe baricade iara, Z11 azi, cum o vrea DD ![]() se pastreaza anumite simptome, transpiratie mai abundenta, tensionati...zburda hormonii de primavara![]() la feteLOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
lorin7774 spune:
Trutzi, nu l-am mai facut. Stimularea din acea luna a fost facuta degeaba, ca nu am dus-o pana la sfarsit; s-au intamplat niste evenimente combinate nu tocmai placute in final si ne-am oprit chiar inainte de pregnyl.
Acum nici nu stiu ce-o sa mai facem. Cred ca ne lasam in voia lui Dumnezeu, ca oricum nu putem schimba destinul. ![]()
sa se indure DD de noi toate si sa ne dea
sanatosi.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
mvb spune:
Fetelor, vreau si eu mucenici in forma de 8 cu nuca si miere
.....cine imi da si mie?![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Stiam ca nu l-ai mai facut atunci. Ma intrebam daca l-ai mai facut dupa ca eu pana acum cui i-am dat si a facut a ramas 
Vorbeam despre asta cu niste prieteni duminica care erau putin amuzati de atitudinea mea (le ziceam ca e imposibil sa nu reuseasca daca le dau eu
) si atunci mi-am adus aminte de tine. Iti dai seama ca eram curioasa
si speriata daca l-ai fi facut si nu ai fi ramas (ma gandeam cand i-am dat unei fete prima data; Ce o sa zica fata careia i-am dat fiola daca nu ramane
. Ca e vina mea, ca nu am tinut-o in conditii bune dar, pana acum nu a fost cazul
)
Sper ca o sa ramai luna asta