Club chic (32)
Raspunsuri - Pagina 9
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha spune tot, sunt expuse on line? |
nu , nu sunt .
cara carina, o muzica nu mai ascultam si noi?
http://www.youtube.com/watch?v=zhClSv8gZB8&feature=related
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cait
Io stau la tara va rog..Aici daca ma imbrac asa mai mumos incep astia sa-mi zica ca cica asa se imbraca est-europencele..Asta e o scuza pentru imbracamintes lor sport si nasoala..Gata hai c am fost rea destul. Mie rochita imi place dar sa fie asa un pic mai scurtuta ca eu sunt mica de inaltime si cizmele se asorteaza perfect dar pentru cineva care este inalta. Gata revenim la parfumuri. Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
cait, mai vii luna asta in tara?
cait spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
cait, mai vii luna asta in tara? |
Da Dana pe 26 aterizez si eu la oras.Si acum sa va spun ceva cam fara legatura cu subiectul in primul an cand am aterizat pe aici dupa 24 de ani petrecuti in Bucuresti, aici unde sunt mi se parea la tara si dupa 1 an asa ma duc eu la Lyon , oras mare, cu metrou si ma simteam ca unul care vazuse prima data in viata lui un oras asa mai mare..Sunt cam dusa ce e drept lumea cauta liniste si eu vreau agitatie..Abia astept sa inceapa sezonul sa vad lume multa si de toate natiile.Sa va mai spun ca uneori cand mai iau autobuzul sunt doar eu si soferul de zic ca mi-am tras bus personal.Gata cu plansul acum sa revenim spre parfumuri.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
cait spune:
citat din mesajul lui danamiha cait, tu micuta?? glumesti, nu? doar stai in tara parfumurilor of, ce mi-as dori sa faci o excursie la Paris si sa-ti dau o lista lungaaa de mirosit, oricum sa nu pleci fara sa-mi spui |
Promit iti spun daca ma duc mai ales cc ca al meu cher et tendre vrea sa mearga acum sa asteptam zile mai calduroase ca dadu frigul peste noi si pe aici..In loc sa trimiteti o scrisoare parfumata ne trimiterati una plina de zapada.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha atata ai tot pomenit Carmena de cizme incat desi mi-am propus sa tac, nu mai tacccc, stiu ca suntem aici intre prietene si stiu ca nu se supara carina pe mine doar suntem asa diferite si la parfumuri, nu?? mie nu-mi plac cizmele, nu sunt deloc genul meu, cand eram prin clasa a VII-a stiu ca se purtau, se gaseau asa pe sub mana, dar nu asta e motivul, nu imi place tocul. Eu am zis ca sunt genul clasic spre sobru si cam 90% din ceea ce apare nu imi place. Imi place clasicul, ceva ce pot purta mereu. carinastiu ca ma intelegisi daca ne vedem in vara stiu ca ma vei intelege si mai bine si scoate toata garderoba sa vad ce mai critic |
Dragelor,sincera sa fiu,chiar incepusem sa ma simt oarecum jenata de atentia acordata cizmelor,cand... a venit Dana si a echilibrat situatia!
Ai dreptate,Dana,ca seamana cumva cu cizmele care se dadeau pe sub mana cand eram la gimnaziu...Eram innebunita dupa ele...Primele mele ciocate au fost negre,si foarte-foarte greu am facut rost de ele!
Ar fi si chiar culmea sa te vedem intr-o tinuta a la Jackie O dar cu o pereche de ciocate perforate in picioare
Lui Carmen i-au placut probabil pentru ca sunt pe stilul ei ,care in mare parte ,este si al meu,asa hippie/etno/country-western look,cum zicea Clarisss acum o mie de ani,"cu pleata-n vant si traista-n drum"...(parca?!)
De fapt,asa sunt eu...Greu ies din jeans...Iar rochia,va asigur ca este exceptia care intareste regula.Cateodata ma intreb daca oare la 70 de ani (daca-i apuc) am sa ma mai imbrac tot in jeans...
Asta e...Fiecare cu stilul ei,ca daca am fi toate la fel ,ce ne-am mai plictisiii...
Va pup pe toate de noapte buna,si fug si eu la culcutz ca mi-a adormit si mie mai devreme azi...Yupeee...
PS:Sali,ma gandesc pt maine la ceva de pe soundtrack-ul de la Vanilla Sky...
teo30967 spune:
am intarziat asta e ... eu mai bantui ...!
ROSE sa fii fericita si iubita si sa ti dea dumnezeu o strengarita de parfumata care sa scoata toata energia din tine cand o vrea sa se imbrace si sa se parfumeze !
geniest spune:
Carina, nu stiu daca ti-am zis la celalalt subiect, dar si eu sunt indragostita de cizmele tale ....imi plac teribil...
N-am incercat niciodata sa port cizme vara, mi se pare aiurea, insa vara asta iau taurul de coarne. Mi se pare ca trece timpul si nu gust din toate...
Dana, te rog trece si la mine Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT de VANZARE. Multam' fain ...dat din el doar 2 pufuri. E intact.
Edit si off-topic. Scuze...dar trebuie sa zic. Stresata fiind de viata de oras si neputand niciodata sa imbrac fuste scurte, bluze decoltate s.a.m.d si sa ies pe strada, acum profit din plin...cand ies cu copilul in parc....sa vedeti ce fete fac taticii, ma distreaza la culme, se uita asa ciudat...cred ca isi imagineaza ca sunt matusa sau ceva pe langa, nicidecum mama responsabila de copil mare.
teo30967 spune:
carina sa o luam in ordine :
1 . problema cismelor - eu nu am purtat niciodata cisme din acelea ...eu am fost mai pe clasic (cred ca si dana ) asta si din cauza picioarelor mele ...cismele tale vor picioare nene nu gluma din acelea asa luuuuuuuuuungi si adevarateeee "pana n gat"
2. problema rochiei - asta ma tenteaza pt ca mie mi-ar da un aer ffffff. tineresc - eu am o conformatie asa mai de femeie neimplinita si rochia ta mi-ar imbraca bine soldurile deci votez pentru ea !