Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Mephala, Teo, va multumesc mult pentru urari!

M-a sunat tata ieri si printre altele mi-a reamintit de bunica, de mama lui, care a ramas celebra la noi in familie cu o povestioara.

Cand ea era insarcinata, simtul olfactiv i s-a modificat asa de tare, incat tot ce vroia sa simta erau mirosurile de benzina, de chimicale, vopsele de ulei etc. I-a trecut desigur imediat dupa nastere.
Dar acum tatal meu are in curte un atelier de hobby si se pare ca i s-a transmis pe viata toleranta la astfel de mirosuri.

Zic asta sperand ca poate si mititicii mele ii vor placea la randul ei parfumurile cum imi plac si mie...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

miss, ange ou demon e din Italia? sau l-ai luat din tara? ai reusit sa-ti faci cont paypal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

Dana ange ou demon l-am primit in tara...nu m-am mai chinuit cu paypal ca imi daduse si un cont pe langa...trebuie sa rezolv problema cu paypal
am ajuns si noi in dimineata asta...ce obosita sunt...

Mergi la inceput

missy, ce rau imi pare ca nu te-am rugat sa testezi ceva parfumuri pt mine.

ai ajuns prin parfumerii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rose super faza cu bunica si mirosurile...Si slava Domnului ca iti plac inca parfumurile si nu acetona sau mai stiu eu Perioada de sarcina e atat de ciudata incat nu se stia niciodata spre ce se indretau simturile olfactive... Eu insarcinata cu ambii baietoi nu am suportat nici un miros( de Diorisimo mi-e greata si acum, si era preferatul meu la vremea aceea). Ambii baieti ai mei, seamana insa cu tac-su si nu ies din casa neparfumati Apropo de asta, ma intreba educatoarea lui Stefi, ce balsam de rufe folosesc, ca Stefi miroase f bine - pai cum nu, cand el era dat cu parfumul lui taica-sau - la vremea aceea Escada Magnetism

Trebuie sa revin si eu la cizmele si rochia Carinei, ca exemlu asa de stil oarecum "altfel" Eu vreo 10 ani am lucrat intr-o multinationala cu dress code(luam penalizare 10% din salariu daca veneam in blugi la servici) Am avut numai taioare, fuste pix, sarafane, camasi si topuri - pantofi si geanta asortata.O pereche de jeansi pentru wd si atat Cand am hotarat ca nu mai vreau sa muncesc pentru altii, primul lucru care l-am facut, i-am dus maica-mii o sacosa cu peste 50 perechi de dresuri 10-20 den), cosmarul vietii mele, dadeam o caruta de bani pe dresuri. Si apoi mi-am schimbat stilul total - acum port cum zice Carina, "cu traista in bat", hippie-etno-casual. Nu m-as mai angaja in multinationala si de stresul vestimentatiei, iar acum, elegant ma inbrac doar la nunti, revelion, sedinte si serbari cu parintii Si ma simt super, desi sotul imi zice de multe ori ca am innebunit la varsta a doua Si acum trebuie sa recunoasteti ca o fata imbracata in rochie si cu ciocate in picioare, eventual cu o geaca de piele "obosita" pe ea arata intr-un mare fel Unde vroiam sa ajung: incercati Teo si Dana macar o singura data sa iesiti din tipar, si imbracati-va si putin altfel decat clasicChiar si numai in fata oglinzii, si cu hainele imprumutate de la o prietena Veti vedea si va veti simti altfel, mai libere, nu stiu cum sa spun, dar altfel Teo si eu sunt oarecum mai micuta(am 1.65), dar port genul de ciocata combinatie intre cizma si gheata, undeva la jumatatea pulpei inferioare

Si langa cele spuse mai sus "asorteaza" intotdeauna parfumul - clasic, oriental, floral, sau cum ne place, care spune ceva din personalitatea si varsta, de ce nu, a fiecareia dintre noi

Si va pup ca am de lucru si ma intind iar cat o placinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Azi cred ca sunt f bine dispusa, daca nu am pus la fete jambite...
Scuze, intelegeti voi ce am vrut sa spun pe acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

ooo Dana draga, stiai dinainte sa plec, trebuia sa fi facut vreo lista...eu am intrat in parfumerii, dar fugitiv, mi-a ramas gandul la Gucci by Gucci, desi il stiam de cand a aparut,dar pe cel inchis la culoare(la sticla ma refer)...si Elixirul de la Hermes...si D&G red...ooo...dar nu am luat nimic,mi-am dat banii pe haine

Mergi la inceput

Ange ou demon s-a dat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissyMiss

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

ooo Dana draga, stiai dinainte sa plec, trebuia sa fi facut vreo lista...eu am intrat in parfumerii, dar fugitiv, mi-a ramas gandul la Gucci by Gucci, desi il stiam de cand a aparut,dar pe cel inchis la culoare(la sticla ma refer)...si Elixirul de la Hermes...si D&G red...ooo...dar nu am luat nimic,mi-am dat banii pe haine

daaa, am stiut si eu cu cateva ore inainte data viitoare sa ma anunti mai repede si cait ma anunta cand pleaca la Paris

sunt curioasa cum sunt:
Chocolat
Eau de Parfum
by IL PROFUMO

Farmacia SS. Annunziata dal 1561:
Vaniglia del Madagascar

IL PROFUMO:
Vanille Bourbon

Les Nereides:
Douceur de Vanille

Profumum:
Dulcis in Fundo si altele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissyMiss

Ange ou demon s-a dat!

ok, il sterg de pe lista, ce repede se misca bursa....

Mergi la inceput