Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si tot in stilul sa deturnez subiectul..Celor ce va place stilul navy vara viitoare (cand o veni ea) se poarta la greu aceste culori, jeansii la fel in toate combinatiile posibile..Chiar ieri mi-am achizitionat un short si un sarafan de jeans ca sa fiu pregatita pentru vara Si ca tot vorbea Rose de stilul BB la St Tropez ieri vazui pe acolo sacou si fusta navy dar dintr-un material oribil, ziceai ca-i plastic ordinar de Europa si cand i-am zis prietenei mele cum au putut sa puna in vanzare asa ceva cica nu am eu gusturi bune ca ei le vand f bine.
Dana ce parfumuri ai scris tu acolo eu nu am auzit niciodata..Sper sa ajung sa le gasesc intr-o zi.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Aici gasiti parfumurile: www.luckyscent.com/shop/section/1/page/4/filter/8/Vanilla.html" target="_blank">LuckyScent

Mergi la inceput

Am asa o rochita , dar e toata cu dungi si o port cu sandale care sunt exact alb cu bleumarin "in dungi", adica o bareta (sau cum se spune) alba si una bleumarin, iar geanta e alba mare sau bleumarin asta pt ca nu am una in cele doua culori cred ca as putea sa o port si cu sandale plus poseta mare rosie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

simt nevoia sa zic ceva on topic : Classique( JPG) nu mai e pt bursa!
dana, te rog sa-l scoti ...asadar, iese din teren Classique, se incalzeste sa intre OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine!

mi-am comandat si Addict!
dana, nu da tareeeeee !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

dana, te rog sa-l scoti ...asadar, iese din teren Classique, se incalzeste sa intre OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine!

dana, nu da tareeeeee !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

iti dau un

sa te bucuri de ele!!

Mergi la inceput

sali, de acesta vorbeam noi zilele trecute, ca ti-l doresti...

http://cgi.ebay.de/KENZO-AMOUR-FLORALE-Edt-85ml-Neuer-Duft_W0QQitemZ200416514952QQcmdZViewItemQQptZDE_Beauty_Wellness_Parfum_Damenparfum?hash=item2ea9c15388

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, de acesta vorbeam noi zilele trecute, ca ti-l doresti...

http://cgi.ebay.de/KENZO-AMOUR-FLORALE-Edt-85ml-Neuer-Duft_W0QQitemZ200416514952QQcmdZViewItemQQptZDE_Beauty_Wellness_Parfum_Damenparfum?hash=item2ea9c15388

dana, sincer, nu imi aduc aminte de nici o discutie cu tine in care am zis ca-l vreau!
dar de vrut l-as vrea, pt ca mi plac toate variantele lui Kenzo Amour ( Le Parfum, Indian Holi si Amour Florale) si chiar l-am gasit pe acesta la pret muuuuult mai mic tot pe ebay.
e salvata pagina respectiva in favorite...l-am mirosit cu luni bune in urma si mi-a placut , se vede in el rudenia cu Kenzo Amour, pe care l-am iubit maxim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui sali

dana, nu da tareeeeee !

iti dau un

sa te bucuri de ele!!

multumesc!

Mergi la inceput

parfumatelor , in seara am spart gheata si cu licitatiile pe ebay , tocmai ce am pierdut la mustata una...dar nu i nimic, am vazut cum sta treaba si care e smecheria, cum se liciteaza in ultimele secunde...super senzatie..merita toti banii, mai ales daca nu castigi si ai adrenalina gratis, din fotoliu!

acum il inteleg pe numitul lis viorel cum nu se mai satura el sa joace la pacanele!

am licitat pt StellaMc Cartney /Stella In 2 Peony, clar ca nu ma mai fac bine!
carmena, salutari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sali nu mai spune de ebay eu pierdeam zile intregi pe licitatii pana m-am prins cum sta treaba si pana unde pot merge dar nu pentru parfumuri, am eu alte damblale..
In alta ordine de idei am vrut sa-mi iau Desnuda de pe fragrancex si ia-l de unde nu-i..Mai dar chiar asa nu mai este nici un parfum de acolo, toata lumea se gaseste sa cumpere acum.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput