Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Si mie imi place la nebunie, dar eu intotdeauna bag si un mic accesoriu rosu

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmen,subscriu la chestiunea cu accesoriul rosu!E musai un accesoriu rosu!Invioreaza tinuta si o indulceste,ca doar nu vrem sa aratam exact ca niste marinari!

Mergi la inceput

Sali,Carmen,m-ati lamurit cu Escada S.
Prea multi trandafiri,intr-adevar,si daca mai miroase si atat de dulce cum spune Sali...Pacat,pentru ca arata chiar fain...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Si tot in stilul sa deturnez subiectul..Celor ce va place stilul navy vara viitoare (cand o veni ea) se poarta la greu aceste culori, jeansii la fel in toate combinatiile posibile..Chiar ieri mi-am achizitionat un short si un sarafan de jeans ca sa fiu pregatita pentru vara Si ca tot vorbea Rose de stilul BB la St Tropez ieri vazui pe acolo sacou si fusta navy dar dintr-un material oribil, ziceai ca-i plastic ordinar de Europa si cand i-am zis prietenei mele cum au putut sa puna in vanzare asa ceva cica nu am eu gusturi bune ca ei le vand f bine.
Dana ce parfumuri ai scris tu acolo eu nu am auzit niciodata..Sper sa ajung sa le gasesc intr-o zi.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Cait,sa-ti porti sanatoasa achizitiile.Si...daca tot ne-ai starnit (cel putin pe mine)...acu' nu scapi fara sa ne spui ce licitai pe ebay...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Am asa o rochita , dar e toata cu dungi si o port cu sandale care sunt exact alb cu bleumarin "in dungi", adica o bareta (sau cum se spune) alba si una bleumarin, iar geanta e alba mare sau bleumarin asta pt ca nu am una in cele doua culori cred ca as putea sa o port si cu sandale plus poseta mare rosie...

Dana,trebuie sa fie tare frumoasa rochita ta (si tu in ea)!
Mi-ar placea sa te vad cu poseta rosie;cred ca merge de minune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

mi-am comandat si Addict!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Ma bucur pentru Addict,Sali!Sa-l folosesti sanatoasa si sa nu-l vedem la bursa (intelegi tu...)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Sali nu mai spune de ebay eu pierdeam zile intregi pe licitatii pana m-am prins cum sta treaba si pana unde pot merge dar nu pentru parfumuri, am eu alte damblale..
In alta ordine de idei am vrut sa-mi iau Desnuda de pe fragrancex si ia-l de unde nu-i..Mai dar chiar asa nu mai este nici un parfum de acolo, toata lumea se gaseste sa cumpere acum.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

care sunt "alte damblale"?

sali a cumparat Desnuda de pe ebay.de, acum sper sa nu gresesc cum am facut cu Kenzo, ea mi-a zis ca vrea ceva parfum si eu am retinut doar "flower" din denumirea lui...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:
citat din mesajul lui sali

mi-am comandat si Addict!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Ma bucur pentru Addict,Sali!Sa-l folosesti sanatoasa si sa nu-l vedem la bursa (intelegi tu...)!

never say never

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

Sali, ce Addict ti-ai luat?!? pune un link...cel de care vorbeai ca ramane o dara puternica in urma lui!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sali draga mea, nu risc pariuri ca andrenalina nu face bine la bebelina, dar din moment ce pe Fragrantica observ o paleta larga de Addicturi (11 la numar) sunt sigura ca iti va cadea cu tronc si alta varianta.
Unele au fost editii limitate, dar presupun ca se mai pot achizitiona de pe net.
Mie imi place asta si cred ca ti se potriveste, e un Addict strans in corset:

http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-Dior-Twist--1384.html

Si apropos de corset si talie de visepe, Thierry Mugler stie sa ne taie la propriu respiratia , nu numai cand creeaza Angel .

24+

Mergi la inceput

cred ca sali si-a comandat www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-215.html" target="_blank">acest parfum , e singurul pe care l-am testat dintre addicturi, acum poate ca primeste altul...

Mergi la inceput