Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello gagici

vin sa ma plang ca-s tare obosita .. m-am trezit dimineata devreme si am robotit toata ziua. si sotu' vrea sa mergem la niste prieteni dar zic pas .. as dormi acolo cu capul pe masa ..

andra have fun! o luati si pe sophie cu voi?

uka of .. imi pare rau ca o terorizeaza socrela pe carinut. data viitoare, da-te si tu bolnava si lasa-l pe sot sa se duca singur ..

anamaria felicitari pentru dintoc! sa iasa toti fara durere!

carina da, e lunguta anna. mult mai lunga decat eva care la un an avea 74,5 ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

aloooo! s-a sunat! nu intrati in clasa? iar trageti chiulu'?
de cate ori vin gasesc clasa goala, bancile vraiste, creta pe jos...

doar elev uka in prima banca completeaza in oracol . draga, tie nu-ti place a mall cu colegii?

daca nu veniti, ma supar pe voi rau..
iesiti odata de la baita. stiu ca w/e, dar si maine e la fel .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Pai bine mah! Iara v-ati distrat azi noapte, pai frumos va sade? ntz...ntz....ntz (zise vulpea, aia cu strugurii)

Deeeeeeeci...am vazut poze multe si frumoase cu Maia, e dulcica foc si ce de par are! Mi-au mai placut ff mult, printre altele, notitele de pe grinda si am vazut-o si pe mami dar sshhh..nu mai spunem la nimeni

Aidan este un mare smecher, il pup cu drag si pe mami o felicitam pentru vocea radiofonica, chiar te auzi super bine pe inregistrare si ff clar.

O pupam si pe Ama care este fetita mare deja, se vede ca are 'vechime'!

......

si ma duc sa vad ce-ati mai copt azi dimineata.O briosa ar merge la fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu sunt pe banca, dorm.Da, de aseara dorm pe bancå.Chiar sunt tare obosita desi am bagat ceva somn azi noapte..

Elle te cred mami cu oboseala.Uite eu nu am facut mai nimic, decat am fost vreo 2 ore la plimbare afara si cråp de obosealå momentan.acusi imi trece orice urma de somn.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

aloooo! s-a sunat! nu intrati in clasa? iar trageti chiulu'?
de cate ori vin gasesc clasa goala, bancile vraiste, creta pe jos...

doar elev uka in prima banca completeaza in oracol . draga, tie nu-ti place a mall cu colegii?

daca nu veniti, ma supar pe voi rau..
iesiti odata de la baita. stiu ca w/e, dar si maine e la fel .

h.

Multumesc lui DD.

Vin imediat..dar stai si tu un pic sa-mi termin pachetelu' de papat Ca sa ma mentin, mananc incetisor

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara veselicilor!
Am vazut ca tare v-ati mai distrat aseara. Nu stiam eu de ce se hlinzea singur laptopul pe noptiera in timp ce eu incercam sa-l adorm pe pui. (Uitasem pagina forumului deschisa.)

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Elle pune-te pe relax, ia o cafeluta, o praji la farfurie sunt sigura ca ai copt ceva si hai la o sueta, ce zici?
Am citit de Anna, sper sa nu ajunga la operatie, si sa iei cea mai buna hotarare pentru ea!

Iulika sper ca Brucu este mai bine si papa. Pupam pe mami care are grija de el ca de un printisor.

Duamna profesoara, si eu sunt prezenta, dar ma lasati sa ies pana la toaleta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

.. si sa stii ca as fi stiut si io raspunsul la intrebarile de baraj despre Arnold si BMW.

stiuuuu!!! nici nu ma indoiam de tine. imi place ca iti faci temele la zi, retii atat lucrurile importante cat si detaliile, nu te hazardezi in aprecieri, dai raspunsuri scurte si concise bazandu-te pe argumente. stiu, stiu... ai 10. ia loc .

h.

Multumesc lui DD.

multumesc mult, duamna profisoara. io's aia cu raspunsuri concise...m-ai gasit!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vad ca "powerplay"-ul zilei ramane DA. Parerea mea de mamica ce a trecut prin de-astea e ca nu se aplica intotdeauna teoria cu alaptatul exclusiv si DA. Andra n-a fost alaptata decat 3 sapt. Si i-au aparut pe la 5-6 luni
Si azi dimineata i-a explodat pielicica in spatele genunchiului...asa dintr-o dara si inca nu-mi dau seama de la ce. Stau ca tampita si ma gandesc ca acasa n-ar fi avut de la ce, dar este posibil sa se fi scapat la vreun aliment mai nasol pe la gradi..sau poate ca o fi bobinat niscaiva cioco de-aia fara lapte...

Am avut si servarea...si m-am certat cu hazbandu'... ca nu le are dom'le deloc cu cele artistice. Mi-a facut o filmareee in care se vede mai mult capul unei bunici, nicidecum dansu' lu' fii-mea. Muream de nervi cand am vazut ca a stricat tot. In concluzie acum nu vorbim
Am facut io vreo 2-3 poze...dar nici eu n-am mana de artist. Am pus cateva aici

Am vazut si eu pui frumosi de Meli. Felicitari lui Alex pentru olita!

iuliapapusa e bun si sa ne citesti de pe telefon
mangulico cum ma, soricei?? In inima Londrei?? Pupam pe Aidan ca tare mai este frumos pustiulica asta al tau . Ce voce, unde voce?? Ca eu am dat aseara pe linku' ala de pe YM da' nu mi-a mers...neam Cred ca am dat de vreo 15 ori si m-am lasat pagubasa

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput