Pepenasi de iulie-august 2008 (176)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Katalyna multa sanatate sotului!

monalac, imi pare tare rau sa aud ca aveti asa probleme...nu stiu ce sfat sa iti dau, vad ca fetele au scris tare frumos. Oricum...iti doresc sa fii puternica ca si pana acum ca sa puteti trece cu bine, sa apara soarele si la voi!

Violeta...va doresc sa mergeti spre bine cu adaptarea, si cat mai curand. Si pe mine deja ma apuca plansul cand stiu ca de luni o voi duce din nou si iar de la capat cu plansul. Am stat acasa 2 saptamani ca a racit!
aaa...blogul tau e tare fain! l-am votat! succes...

dia_filipas, noi cu Mara am invatat animalele cum fac de multisor, i-am luat niste carti cu multe multe animale desenate si stateam cu ea si ii povesteam de ele...ii explicam situatiile amuzante, se amuza si ea, si asa a prins... e clar ca copiii invata ceea ce le face placere lor, nu noua... Eu oricum nu am fortat nota cu ce si cat sa invete, am vorbit cu ea despre tot ce e in jur si atat.
Marei ii place mult sa fie intrebata si ea sa raspunda, acum noi suntem la faza cu "cine face miau?" si ea zice "pisca pis pis" adica deja stie sa pronunte pe nume animale, leu, cal, porc, cane, buburuza, bufnita, etc.
Mie mi se pare ca Mara ar sti cam multe pt varsta ei, de ex. stie formele geometrice, recunoaste cerc, patrat, triunghi, stea, le si pronunta corect (in afara de triunghi), stie rosu, alb si albastru; de ceva vreme s-a apucat sa invete alfabetul...avem litere pe frigider de la danone si i-au placut, acum stie sa spuna si sa recunoasca A, C, D, F, G, I, E, O, P, N si preferatul ei e Q
Nici cu numerele nu sta rau, numara si recunoaste pana la 3...
ei...dar cate si mai cate stie ea sa faca!! asi scrie o tona :)) (cra-cra)
Sa nu dati cu rosii, si mie mi se pare ca stie cam multe, mama mea cand vine in vizita mereu ma cearta ca cica sa nu o mai invat atatea asa de mica! dar eu nu fac decat sa ii dau ocupatie si jocuri si e si ea foarte incantata!

La noi iar ninge....nu era vorba sa se termine odata cu Babele astea de martie?? Am profitat la maxim si de nametii de martie, dar parca acum am vrea si ceva caldurica, sa mergem la cules floricele
edit: ups, am nimerit ca musca in mijlocul unei polemici!.am fugit....

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

unu-sapte-sapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
va multumesc pentru incurajari sotul e mai bine, mai vesel, mai linistit, nu-l mai doare capul, i s-au limpezit creierii, sa vezi acum lapte si miere

eu stiu cum e al meu, e tafnos si mai ales cu david, cred ca majoritatea tatilor sunt asa cu copilul mai mare. eu nu-i spun niciodata de fata cu copilul ca nu procedeaza corect. ne-am mai ciondanit de fata cu el si apoi venea copilul si-mi zicea: mami tu esti sefa, eu pe tine te ascult zicem noi ca ei nu stiu, dar baga totul la bibilica si nu vreau sa prinda ura pe el. cu sotul am discutat de nenumarate ori si i-am spus sa se controleze ca nu imi place cum ii vorbeste si ca ma raneste si simt ca il uraste cand il cearta. de multe ori ne certam noi si parca isi varsa nervii pe copil si iar aceeasi discutie. cand spun discutie, spun ca vorbeam pe un ton foarte calm si cald, nu ca un repros si a functionat, de mult timp nu a mai tipat la el si ii citeste aproape in fiecare seara cate o carticica sau poveste si ma uimeste si pe mine cata rabdare are. si discut asa dupa ce se calmeaza apele, nu atunci ca n-am cum sa dau dintr-o stare in alta.
nu sunt de acord ca daca el tipa trebuie sa tip si eu ca sa il acopar, de fapt nu mai sunt daca ma supara rau ma cert cot la cot cu el si eu am ultimul cuvant, dar nu despre copii ci despre ale noastre, insa am incercat si cu vorba buna si functioneaza mai bine. nu sunt misogina, insa si daca vine si te vede tot timpul suparata si acra (asa ajunsesem sa fiu),iar nu e bine pentru ca se indeparteaza si mai tare. nu sunt de acord nici sa ma calce in picioare sau sa ma jigneasca si eu sa fiu mieroasa, insa i-am explicat clar si raspicat ca eu casnicia nu o vad ca o lancezeala unde stam numai ca sa nu creasca copiii cu ambii parinti prin preajma si i-am spus ca decat asa mai bine lipsa. de nenumarate ori am avut discutii din cauza ca nu face mai nimic prin casa si parca ar fi casa de vadana si de la ultima discutie chiar a inceput sa mai puna mana sa spele o farfurie, sa mai stranga dupa el sau dupa copii. bineinteles ca imi spune ca din cauza mea s-a racit de mine, ca toata ziua il bat la cap ca nu face nimic si ca nu mai incerca sa faca ceva pentru casnicia noastra si i-am sugerat macar sa incerce sa ma ajute cat de putin si atunci o sa vada ca nici eu nu mai sunt asa, dar ca e normal sa ma satur si eu si-i aduc diferite argumente.

cand ne ciondanim cel mai des imi reproseaza ca sunt tare in gura

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput