Aspirante optimiste > 20 ani (454)
Raspunsuri - Pagina 20

camcris spune:
Katy82, si eu am terminat de facut polidin 10 zile/2 fiole pe zi, am observat ca CM a durat doar 4 zile fata de 7 cat ma tinea inainte si este doar prima luna, vreau sa fac 3 luni

camcris spune:
Am sa va spun ce mi-a zis dr.
Z13
OS - folicul 16
si mi-a zis ca am un polip, nu stiu ce inseamna dar am realizat ce mi-a zis abia dupa ce am iesit din cabinet,
l-am intrebat cat costa IA =500 ron, fara tratament, vi se pare mult
bebelu cata treaba ai facut, numai bunatati bravo,vin si eu la tine
eu nu am decat sarmale nici mucenici nu am apucat sa fac, abia acum am ajuns acasa inghetata , este ger fetelor afara.

onybony spune:
fetele LA MULTI ANI SI NUMAI 2 LINII LA TESTE cu putina intarziere
ca acu am venit de la lucru
SI O SA FIU
SA FIE TOTUL BINE

nike974 spune:
mi-ati facut o pofta de mucenici!!!!!!!!!!!!!!!!!
aveti mila fata de o graviduta!
dar ajung eu acasa peste 2 ore!

ANDREEA84 spune:
COSMI arata super gustoseu sar,nu fac nimik,azi sunt eu cea rasfatata,papam pop corn,vedem un film bun si apoi direct desertul
abia astept
de cand a miscat bebe am o pofta si la asta nu tin post....
rusinika sa-mi fie dar ce frumos e..ehe!incepui sa visezi,hormonii de vina,am ajuns si noaptea sa visez
hai sa va povestesc o faza:in ziua cand am facut curat in baie,cred ca joi ca nu prea ma tine neuronulla 9de dimi am trimis sotul sa duca fata la socrii si apoi sa vina repede acasa cu pretextul sa ma ajute la curatenie,zis si facut!
eu,am pregatit caditza cu spuma si balonase si pe la9.30 am intrat in cada sa-mi astept sotiorul si sa mai retraim momentele cand ne spalam amandoi si apoi se incingea atmosfera.toate bune,se face 10,apoi10.15....10.30-sotul ne-ma,ia de unde-i?am inceput sa plang in cada pt asteptarea mea si prostia de a sta o ora in apa,ies din baie,iau un halat si-l sun:"unde esti,nebunule?acolo,se spala baia?!"
sotul:"tocmai plecai de la mama,in5min sunt acasa!"
incep iar sa plang pana ajunge el;speriat ca plange-am,incepe sa-si ceara iertare ca m-am apucat singura de baie dar totusi in halat si-n pielea goala!?se duce si cand vede spuma care aproape se topise,petalele care uitai sa le trec la inceput,isi da seama,isi da o palma peste frunte si vine dupa mine la bucatarie:iarta-ma iubita mea si s-o luam de la inceput,se poate?eu rea si suparata iam zis sa se duca la masa s-o spele pe ea
atunci in momentul urmator a scos din pantaloni un medalion superb cu o stelutza cu ocazia zilei de 8martie,maine atasez poze sa vedeti frumussetea...
ce pute-am sa-i mai zic,am sarit in cada... si la 12 am iesit fericiti. sfarsit!18+
RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX

ANDREEA84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANDREEA84 COSMI arata super gustos ![]() ![]() ![]() ![]() hai sa va povestesc o faza:in ziua cand am facut curat in baie,cred ca joi ca nu prea ma tine neuronul ![]() eu,am pregatit caditza cu spuma si balonase si pe la9.30 am intrat in cada sa-mi astept sotiorul si sa mai retraim momentele cand ne spalam amandoi si apoi se incingea atmosfera.toate bune,se face 10,apoi10.15....10.30-sotul ne-ma,ia de unde-i?am inceput sa plang in cada pt asteptarea mea si prostia de a sta o ora in apa,ies din baie,iau un halat si-l sun:"unde esti,nebunule?acolo,se spala baia?!" sotul:"tocmai plecai de la mama,in5min sunt acasa!" incep iar sa plang pana ajunge el;speriat ca plange-am,incepe sa-si ceara iertare ca m-am apucat singura de baie dar totusi in halat si-n pielea goala!? ![]() ![]() ![]() ce pute-am sa-i mai zic,am sarit in cada... si la 12 am iesit fericiti. sfarsit! ![]() ![]() ![]() http://www.flickr.com/photos/andresialex/ ANDREsiALEX |

pe urma a scos pantalonii de pe el.....asta sa fie clar

ANDREsiALEX

nike974 spune:
andreea,
nu ne-am gandit, pt ca orice ar fi scos din pataloni................in afara de cadou........nu putea avea medalion!

PaulaFrida spune:
Andreea esti tare haioasa,ai un stil de povestit
Totul e bine cand se termina cu bine.Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

ANDREEA84 spune:
fetelor va parasesc caci ma duc acasa,la copiiii
va doresc o noapte plina de realizari si sa fiti rasfatate pe masura18+
RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
ANDREsiALEX