Aspirante optimiste > 20 ani (454)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
in ce zi esti joy?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Multumim, Katy! La mine inca nu da semne CM. Mai vedem maine ce se intampla, mi-e si teama sa imi fac test de dimineata, ca sa nu fiu dezamagita de 8 martie. Noapte buna! Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe Sofia, 1 an si 5 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
.... si daca faci test si vei avea un 8 martie minunat?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
oricum de maine mai asteptam fete cu II
abia astept sa vad cine ne mai da vestea cea mare
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
cami_antonia spune:
bebelu scuze ca am plecat asa fara sa anunt duopa masa
da m-a luat sotul pe sus
cu tot cu fata
si am iesit afara
si la cateva cumparaturi
pupam fetele
multumim de urare katyyyyyyyyyy
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui cami_antonia bebelu scuze ca am plecat asa fara sa anunt duopa masa da m-a luat sotul pe sus cu tot cu fata si am iesit afara si la cateva cumparaturi pupam fetele multumim de urare katyyyyyyyyyy SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca DOAMNE AJUTA! DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com |
nu e probl. stai linistita.
eu am incercat sa dorm un pic si dupa am iesit si noi vreo 2 ore p afara.
noapte buna tuturor
va astept maine cu forte proaspete
noi2
nunta noastra
madutza_bra spune:
Hai ca in seara asta m-a apucat cheful de curatenie mai rau ca ieri dimineata: am frecat bucataria ...cred ca mai mult de stres.
Maine merg la dr sa vada sum se reface uterul. Dr-ita e de garda si cred ca merg pe dupa-amiaza cand e mai libera. Abia astept, ca vreau sa o intreb mai multe lucruri - luni eram ametita cand mi-a raspuns la intrebari si nu-mi aduc aminte multe lucruri.
Azi am fost toata ziua la mama si am stat cu baiatul meu: inca nu stie sa spuna ca ii este dor, dar s-a lipit de mine tot timpul si m-a mangaiat . Abia abia astept sa-l aduc acasa (cred ca am repetat de o mie de ori...)si sa ne iubim seara inainte de culcare!
Va pup . Somn usor!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Joy21 spune:
citat din mesajul lui bebelu86 in ce zi esti joy? http://davf.daisypath.com/WBynp2.png noi2 nunta noastra Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta |
Luni sunt in z 27 in conditiile in care CM tine cam 25 z la mine. Insa intre zilele 14-23 am luat duphaston si nu stiu la cate zile dupa intreruperea tratamentului ar tb sa vina invazia. Acum, poate m-a ajutat duphastonul se se fixeze samburelul, cum o vrea Dumnezeu.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Hai ca in seara asta m-a apucat cheful de curatenie mai rau ca ieri dimineata: am frecat bucataria ...cred ca mai mult de stres. Maine merg la dr sa vada sum se reface uterul. Dr-ita e de garda si cred ca merg pe dupa-amiaza cand e mai libera. Abia astept, ca vreau sa o intreb mai multe lucruri - luni eram ametita cand mi-a raspuns la intrebari si nu-mi aduc aminte multe lucruri. |
O zi rasfat la salon, o zi curatenie
Nu te stresa . Uite, sora mea a avut o sarcina oprita in evolutie la inceput (cred ca 8 sapt), dc nu ma insel a facut si chiuretaj (pot s-o intreb). Insa luna urmatoare desi stia ca nu e f indicat a ramas insarcinata din nou. Cert e ca ajutat-o f mult sa mearga mai departe iar acum are un baietel superb care e expert la mersul de-a busilea la 7 luni.
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra .... si daca faci test si vei avea un 8 martie minunat? |
Ai dreptate, voi vedea de dimineata, ce-o fi. Oricum, am de gand sa primesc cu inima deschisa orice veste si sa vad doar partile pozitive.
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetelor
Cu ocaziei zilei de 8 Martie va urez LA MULTI ANI si va ofer www.eden4flowers.co.uk/upload/product/main/large/DES-LRR24-main-image.jpg" target="_blank">UN BUCHET DE FLORI
la toate fetele dragutze.
Va doresc o zii superba,sa primiti o multime de flori si cadouri.
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker