Aspirante optimiste > 20 ani (454)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEATAAAAA !!!!

va doresc o zi minunata de duminica

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra

Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata si de la Cluj

Bebelu esti o scumpa. Tu ai inchis forumul ieri si tit tu l-ai deschis azi. multipupici. Eu nu am mai intrat ieri ca m-am pus si eu un pic pe treaba dar am zis ca intru acum inainte de a pleca la biserica.
Sorina ma bucur ca a vazut doctorita samburelul. Doamne ajuta sa fie bine. Sa mai intri sa ne spui cum te simti.
Cosminutza si eu am facut clatit ieri dar le-am umplut cu inghetata si cu toping de caramel pe deasupra. Sunt fenomenale. Am mancat odata la restaurant si de atunci fac frecvent si acasa.
Multipentru toate fetele si va doresc o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata! Vin cu o www.trilulilu.ro/0405br/7434b1de16d696" target="_blank">dedicatie muzicala pentru aspirantele optimiste.

Sa aveti o duminica frumoasa!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fetele
Cosmy si eu de acolo am luat reteta,se serveste la sotiorul meu la cantina firmei si a zis sa fac si eu ca sunt super bune si am cautat reteta pe net si ma gasit-o si eu tot acolo,doar ca la sotul la cantina se serveste cu sos tartar,eu il fac asa:un pahar de smantana,1-2 catei de usturoi,marar si sare,zdrobesc catei de usturoi,ii frec cu sare,impreunez cu paharul de smantana si dup-aia si mararul si gata sosul.Incearca daca vrei,e o combinatie super

Fetele si mie atat de mult imi plac hainutzele de bebe ca de pe-acum i le-as cumpara,dar mai am un pic de rabdare pana o sa fiu de vreo 6 luni macar.pana atunci o sa mai tricotez cate ceva.
Va pe toate si va doresc o zii de duminica frumoasa

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetelor!

Ce soare frumos e afara . Abia astept sa ajung la mama sa-mi vad baiatul. Ma simt vinovata ca in ultimele 2 sapt a stat mai mult pe acolo (mama sta la 30 de km de Buc). Luni ma duc la dr si nu am cu cine sa-l las, asa ca abia marti il iau acasa. Imi e asa de doooooor de el!

Sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

'neata fetele. am intrat doar sa va salut. ieri am avut program de musafiri si azi de vizite. vad ca ati fost foarte harnicute. pupici

_
FF Charts: http://www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8

Mergi la inceput

ce fac feteleee?

eu abia m-am intors de la biserica. am venit asa linistita si cu zambetul pe buze cum nu am mai venit de mult timp

va pe toate

noi2
nunta noastra

Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelu ma bucur pt linistea ta ... e benefica organismului

talida spor la vizite placute

da paula .... tre sa mai ai putinica rabdare

eu practic acum la 1 an am inceput sa cutreier magazinele pt ca pana la varsta asta am avut ... dar sunt o sumedenie de lucrusoare minunateeeeee si mici .... iti vine sa le iei sa le tii de bibelou

iar jucariile si mai si

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

cami_antonia

cred k atunci cand voi avea un bb sigur vor fi numai hainutele bbului.. abia astept

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelu sigurrrrrrrrrrr asa va fi
noi nu am mai apucat sa ne mai luam mare lucru
da fata are tottttttt ce-i trebe
si il da pe ta-su afara din sifonier .... ahahahaha

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput