Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Cred ca zici de STAMBILA de la HAGA,...dar din cate stiu eu doar daca nasti in unele tari din europa se cere asta,nu si daca e nascut bebele in Canada sau SUA,dar ma interesez special pt tine.Stiam ca la consulatul roman din america iti cer doar certificatul american apostilat de primarie (cel de la County Cleark s Office) ,apoi tradus de catre tine in romana de pe un pc word si certificatul de casatorie al parintilor...

27+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

A, nu te deranja ptr mine; noi o sa il facem aici la ambasada ca avem timp;
Ma gandeam la voi, sa fiti informati corect, sa nu te trezesti ca ajungi in ro si mai cer acolo la primarie nustiuce stampila din state...

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Inapoi pe baricade la munci, ieri am stat acasa si a fost asa bineee!
La noi p[e strada au scos trotuarul, se apuca de asfaltat si afara ninge! Nici nu am putut baga masina in curte!
Nu suport noroiul!

O zi buna fetelor!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Neatza si de la noi. Eu nu am facut mucenici, dar astept sa vina mucenicii - a facut mama ieri, si vine la mine sa-mi aduca si sa astepte curierul, pt. ca vine patutul!!!

Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ohoho e poveste lunga cu ea rocsy
ba ca i a venit ciclu peste sarcina si k ii misca bebe la 12 sapt...si ca nu stie exact cate sapt are k nu i a zis dr. ceea ce imi este greu sa cred ca nu si a dat seama dr.
nu prea se pupa nimic din ceea ce zice

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Buna fetelor

Puteti sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu , ca am vazut ca figurez si pe aici pe lista ..o sa am galerie mare .

Alee stiu despre cine vorbesti ca scrie si la aspirante optimiste unde scriam si eu inainte de a ramane insarcinata...si a scris si la odiseea lunii in care se incadra, dar din cauza ca o fata i-a zis pe fata ce a simtit si ca s-a saturat de "vorbebele ei intelepte" a fost o oarecare ciondaneala acolo si nu a mai scris...se pare ca a ramas la aspirante. Stiu ca totul a inceput de la niste retete pe baza de muuuult patrunjel si am inteles ca nu este indicat asa mult in sarcina ca poate provoca avort si ea sustinea foarte mult mancarea pe baza de patrunjel
Si referitor la gemeni si eu cred ca iti spune de la primele eco, daca sunt sau nu, indiferent de cat de nestiutor ar fi medicul tot ar vedea fie doua punctulete, fie 2 batai de inimioare.

Felicitari pentru bebica grasunica, sa fie sanatoasa si sa stea la caldurica pana la termen.

si o zi cat mai placuta

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici !

Sunt atat de buimaca in dimineata asta... Azi noapte m-am trezit fara niciun motiv la 4 (nici macar nu trebuia sa ma duc la baie...) si m-am uitat pe pereti pana la ora 7 . Pe urma am atipit, dar la 8:30 m-am trezit iar - si nu mai pot sa dorm!!

Mira , pe langa ceaiul diuretic de la Fares, mai beau si alte ceaiuri pentru stomac (zmeur, salcam si coada calului), in total vre-o doi litri pe zi, plus apa cam inca un litru...

Alesicoo, pai daca faci prima eco la 12 saptamani, s-ar putea sa se descopere doar atunci ca sarcina e gemelara

Ana , asta-i culmea, in epoca eco cred ca tu o sa afli ce ai in burtica la nastere, ca pe vremuri! pun si eu un bax de pampersi ca-i fetita .

Ioana (arturica) , o scot eu la capat!

Nana 29+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Neata mamici,

Va salut pe fuga, imediat plec la controlul gineco, sa elucidez misterul acelor bubite/excrescente de care va povestisem zilele trecute... Tineti-mi pumnii!

Revin cu detalii cand ma intorc... pana atunci, am vrut sa urez si eu, cu o zi intarziere, LA MULTI ANI FERICITI! tuturor femeilor, mamicilor si viitoarelor mamici! Sa avem parte de cea mai frumoasa primavara a vietii noastre!

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Carla-tinem pumnii sa fie totul bine! sa ne spui si noua ce si cum!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Carla , tinem pumnii! Sa revii cu vesti bune!

Nana 29+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Noi duminica si luni am fost ocupati cu montatul dulapiorului pt hainutele copiilor si al noului birou. Asa ca nu am intrat, dar v-am recuperat!!
Slaa Domnului ca m-a oprit Bogdan sa iau mucenici, ca altfel ii mancam toti azi si puneam 2 kg imediat.

Ramona B la prima sarcina nu facea glume d-astea, imi spunea chichirita...nu stiu ce l-a apucat.
Nana bine ai revenit. Imi pare rau de edeme si de kg...si eu simt ca nu mai pot de stat in casa am pus atat, sunt sigura...ca mananc non stop.
Anamariamwow, inca sunt dubii??tu ce simti ca e...biata de tine cred ca esti asa bulversata ca nu mai intuiesti nimic. sanatos
sa fie!
Roxy nu cred ca e cazul sa te alarmezi pt greutatea fetii. SUnt femei care nu mananca nimic toata sarcina si copiii tot sunt grasi la nastere. depinde de fiecare. Copilul e cel mai bun parazit, isi ia tot ce are nevoie. stiu ca suna aiurea parazit, dar e bine ca lucrurile stau asa.
Carla succes azi la dr! sa vii cu vesti bune
Ale felicitari pentru vestile bune de la eco. SI eu merg luni, nu mai pot de nerabdare

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput