Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata

Ana ma bag si eu si zic ca o sa fie baietel :)
Carla: bafta sa ne spui si noua ce ai facut. Sigur o sa fie bine
Nu mai vreau fulgi si vreme rece.
In plus abia respir da febra nu fac. Mama ei de raceala

Pup,

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

neata si noi
unde e Sabina???
stie cineva ceva,de ce lipseste,o suna careva daca nu apare,sa nu-si fi oferit de 8 martie vre-un cadousi sa nu stim nimic

fetita mamei
NIKOL30+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

zapada ca-n povesti la Pitesti,ne pregatim sa iesim cu sania bucurie mare pe copilul meu cand s-a trezit 20 cm de zapada

fetita mamei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza burtici

offf nu mai suport iarna asta desi stau in pat in spital ma deprima cumplit vremea asta
azi se pare ca vom face echo sa vedem cat a crescut bebitza si cat mai e colul cel cusut...in rest de pe la 6 dim cand am luat pastiluta de ginipral am palpitatii la inima,imi tremura mainile si-mi pocnesc urechile....astea sunt efectele adverse offf
da nu mai avem mult si schimbam si noi prefixul sapt viitoaresi pe urma poate trec mai repede sapt astea...ar fi culmea sa nasc la termen s-ar cruci doctorii

burticile

28+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

neatza burtici

offf nu mai suport iarna asta desi stau in pat in spital ma deprima cumplit vremea asta
azi se pare ca vom face echo sa vedem cat a crescut bebitza si cat mai e colul cel cusut...in rest de pe la 6 dim cand am luat pastiluta de ginipral am palpitatii la inima,imi tremura mainile si-mi pocnesc urechile....astea sunt efectele adverse offf
da nu mai avem mult si schimbam si noi prefixul sapt viitoaresi pe urma poate trec mai repede sapt astea...ar fi culmea sa nasc la termen s-ar cruci doctorii

burticile

28+ cu

fetita mamei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata dragele mele,

La multi ani de intarziere de 8 martie, sa aveti o primavara superba si nu viscolita ca ieri. Sa avem cu toatele bebei la termen.

Nikolett nu am nascut inca, desi nu stiu de ce ieri aveam asa un feeling ca o fac lata de 8 martie . Ma freaca contractiile, am dureri mari inghinale, nu mai suport. Aseara iar am facut o criza de plans. Nu mai pot sa dorm noaptea de dureri, cand ma intorc de pe o parte pe alta. In fine, mai e un pic si gata.

Nu am intrat peste weekend ptr ca mi-am inchis calculatorul de vineri si l-am deschis abia ieri, cand m-a asteptat nebunia specifica zilei de luni. Azi e mai liniste, pesemne ca mananca lumea macenici

Ale la mine sarcina gemelara s-a vazut de la 7 saptamani sau 8. Nu mai tin minte. Oricum pana in 10.

Carla sa vii cu vesti bune de la medic

Nana bine ai revenit. Ce bine, ca te-ai mai relaxat si tu o saptamana. Cat despre insomnii, bine ai venit in club.

Eu nu mai pot de nervi. Mi s-a pus pata pe 2 leagane de la Fischer Price, le gasesti pe toate siturile, dar nimeni nu le are pe stoc.

Fii-mea tocmai m-a intrebat cand plec la spital sa nasc. O avea ea asa vreun feeling. Azi noapte am visat ca m-am dus sa nasc, cine stie ce o mai fi pana la urma.

Bilica ce frumos povestesti tu acolo de plaje exotice. Vreau si eu. Eu sunt innebunita dupa plaje din astea pustii. Ma enerveaza agitatia din jur.

Va doresc o zi linistita si fara viscol, ca eu una nu mai rezist cu vreme din asta

Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Carla tinem pumnii, sa fie bine.

Am uitat sa va spun, mi-a schimbat fierul, din Maltofer in Tot-Hema (ca am anemia cam maricica) si parca sunt cetateanca turmentata de la el. Aseara l-am luat si am dormiiiiit pana dimineatza, fara insomnie, fara dus la baie, m-am odihnit super. Dar azi l-am luat de dimineatza, am zis sa fiu fresh, sa am energie, si am cam obtinut opusul. Eh...

Merci fetele de pariuri si sustinere. Vad ca numai Alesicoo si Bia au zis ca e baiat, restul mergeti pe roz. Eu ce sa mai simt, Laurita, nu mai stiu ce simt in legatura cu sexul bebelului ca am trecut prin toate starile. Ma umfla rasul, si sunt fericita ca ma apropii de ziua Z. Va fi undeva in saptamana 3-8 mai. O sa va spun la final daca ce am simtit a fost asa sau nu.

Roxy, legat de greutate, nici eu nu pot sa zic ca mananc cine stie cat, in general cam ce mancat inainte de bebe: salata, fructe, o carne din cand in cand, uneori dulce, si bebe are 1,5 kile acum, la 30 de sapt. Si stiu ca mi-a zis medicul sa nu-mi fac eu griji ca nu creste, ca "stie bebe" sa-si ia tot ce ii trebuie, chiar daca ma lasa pe mine fara nimic.

Tatyana, ma bucur ca te aud. Pai de ce sa nu nasti la termen, iubita? Adika ce ar avea?! Lasa acolo sa creasca iubiricea mare. Sa auzim vesti bune legate de col si de bebitza.

Si eu m-am saturat de iarna. A fost asa frumos saptamana trecuta cu soare si caldurica...

Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Buna dimineata dragele mele,

La multi ani de intarziere de 8 martie, sa aveti o primavara superba si nu viscolita ca ieri. Sa avem cu toatele bebei la termen.

Nikolett nu am nascut inca, desi nu stiu de ce ieri aveam asa un feeling ca o fac lata de 8 martie . Ma freaca contractiile, am dureri mari inghinale, nu mai suport. Aseara iar am facut o criza de plans. Nu mai pot sa dorm noaptea de dureri, cand ma intorc de pe o parte pe alta. In fine, mai e un pic si gata.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Hai ca sunam pana la urma ,imi luasem inima in dinti,incepuse-m sa caut nr tel in lista dar nimic,poate vrei sa ne surprinzi

fetita mamei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Tatyana eu sunt sigura ca vei naste la termen. Ai sa vezi

Mergi la inceput

am si eu niste rezultate la analize ,daca stie cineva sa mi le interpreteze

scriu doar ce nu e in grafic,in limita normala,celelalte sa se inteleaga ca sunt normale,daca nu le scriu
hemoleucograma
HCT 33,7 NORMAL FIIND 35-45
MCV 78 ............80-96
MCHC 36,8 ................31-36

INR ok
acid uric ok
creatina serica ok

glicemie 59 ..........65-105
TGO OK
TGP OK
uree serica 13,3 ...........15-40
examen de urina ok
proteinureea ok,lipsa de proteine la un volum de 1600 ml

cam astea ar fi
am cautat pe net dar nu m-am lamurit,diferentele nu sunt foarte mari

daca poate cineva sa-si dea cu parerea,pe 17 am control la gine,,iar la medicul de familie pot sa le duc oricand,cred ca o sa le duc dupa amiaza

fetita mamei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput