Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
ola
ce fac fetele?
multumesc pt felicitari!!!

fetelor va rog sa mi spuneti si mie daca la eco nu s-ar vedea daca sunt 2 bebei pana la 12 sapt
eu as zice ca ar fi imposibil dar astept si alte rasp![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
bilica spune:
ARTURICI,cred ca voi sta inca 2 luni dupa nastere,timp in care ne iese pasaportul pt fata....Vii sa ne vizitezi?ca suntem aproape...si loc am pt toata fam ta..
Sabina,fiind mai mare e mai usor de calatorit..
27+
RACHEL
arturicii spune:
Alessicoo, sarcina gemelara se vede imediat cum se pot distinge la echo bataile inimii lui bebe.
Eu la 8 sapt stiam deja ca o sa am gemeni
Bilica, multumim ptr invitatie! Anul asta nu insa poate ne spui cate ceva despre insulele pe care va plimbati voi pe acolo si, cine stie...
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
aleesicoo spune:
multumesc arturicii
cineva la aspirante chiar ne crede un pic tampite de asta am vrut sa ma informez inainte![]()
asa creste bebicu
ale
ma
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc arturicii ![]() cineva la aspirante chiar ne crede un pic tampite de asta am vrut sa ma informez inainte asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Dar care e problema ei , nu are altceva mai bun de facut ?
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
arturicii spune:
Alessicoo, un echografist f bun iti poate spune si dinainte; mie la sarcina actuala mi-a spus clar la 5 sapt ca nu sunt gemeni; depinde de cat de format e ochiul lui
Bilica, pana sa imi povestesti tu cum e la voi m-am uitat eu pe net
Arata superb, cu plaje si mancare buna (asa se zice).
Deci St Martin e o insulita sa inteleg eu din ce am cetit.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
aleesicoo spune:
ohoho e poveste lunga cu ea rocsy
ba ca i a venit ciclu peste sarcina si k ii misca bebe la 12 sapt...si ca nu stie exact cate sapt are k nu i a zis dr. ceea ce imi este greu sa cred ca nu si a dat seama dr.
nu prea se pupa nimic din ceea ce zice![]()
asa creste bebicu
ale
ma
aleesicoo spune:
dar iti spune cate sapt ai![]()
indiferent ca sunt 2 sau 1
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Alessicoo, un echografist f bun iti poate spune si dinainte; mie la sarcina actuala mi-a spus clar la 5 sapt ca nu sunt gemeni; depinde de cat de format e ochiul lui Bilica, pana sa imi povestesti tu cum e la voi m-am uitat eu pe net Deci St Martin e o insulita sa inteleg eu din ce am cetit. Cu pasap de Ro se ajunge acolo fara sa fie nevoie de viza? (imi fac temele sa pot sa ii povestesc sotului cand vine; el e inebunit dupa insule.....) Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+ |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma
arturicii spune:
Alessicoo, un echografist f bun iti poate spune si dinainte; mie la sarcina actuala mi-a spus clar la 5 sapt ca nu sunt gemeni; depinde de cat de format e ochiul lui
Bilica, pana sa imi povestesti tu cum e la voi m-am uitat eu pe net
Arata superb, cu plaje si mancare buna (asa se zice).
Deci St Martin e o insulita sa inteleg eu din ce am cetit.
Cu pasap de Ro se ajunge acolo fara sa fie nevoie de viza?
(imi fac temele sa pot sa ii povestesc sotului cand vine; el e inebunit dupa insule.....)
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
arturicii spune:
de spus nu iti spune musai; insa de scris scrie pe hartie...
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+