Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica ....pfhaaai de mine. credeam ca va prind cu lucrurea de control. toate raspunsurile au fost corecte. conduc o clasa de premianti . elev liliac pe tine totusi te fac comandant de detasament si esti responsabila cu responsabilizarea colegilor. elev uka pe tine ce sa te fac ma? uite, tu cumperi creta ca iti place sa cumperi . elev iulika, stai jos. ai 2 . sa vii cu copilu' la scoala. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Moama, ce responsabilitate pe capu' meu.
Sa stii ca-mi fac temele riguros dar cu ridicatul mainii...mai usor ca sunt rusinoasa Dar cand ma apuca..uit unde ma aflu si bag de-astea in loc sa stau in banca mea
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
am venit
vad ca Hepilica tine clasa in picioare sa cante imnul
"Va rog sa ma scuzati ca am intarziat, pot sa intru la ora?"
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui santorini
Da am fost! Eram eu si vreo zece catei rebegiti de frig Cat despre tanti cu zambila sunt super multumita. Mai ales ca exact sambata cand facea ea curat m-au sunat niste rude mai in varsta de-ale lui Adi (din alea de inspecteaza tot in casa) ca vor sa vina duminica in vizita. Si ce era la mine acasa inainte de a veni ea, nu vreau sa mai zic! Vizita a fost un succes total ca era curatenie ca-n palma de Andrei-Alexandru (24.08.2009) BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
A, ce bine , ma bucur ca ti se pare ok.
Super s-a potrivit vizita..asa si eu..zilele mele preferate sunt vinerea si sambata ca e curat...apoi duminica trebuie sa fac io..marti miercuri e vraiste
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
santorini spune:
citat din mesajul lui lutoniana am venit vad ca Hepilica tine clasa in picioare sa cante imnul "Va rog sa ma scuzati ca am intarziat, pot sa intru la ora?" Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Io zic sa treci la tabla sa te asculte duamna Hepilica (la noi asta era regula cu intarziatii)!
PS: e super Davidutu in poza! E din aia profesionista nu?
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
anamaria1979 spune:
Suuper poza lui David. Luto ce costumatie dragalasa.
Techila mie mi-au placut pozele.
Hepilica pe mine m-ai prins ca nu stiam. Ma lasi repetenta?
Pup fetele dragi ca ma uit la un serial politist. Copilasii sa va doarma toata noaptea.
happy_uka spune:
Luto, 'ai cu mine in banca !!
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka Luto, 'ai cu mine in banca !! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
sigur,abia astept dar sper ca-mi mai dai si mie sa copiez ca te vad asa mai tocilara
hepilica spune:
citat din mesajul lui lutoniana am venit vad ca Hepilica tine clasa in picioare sa cante imnul "Va rog sa ma scuzati ca am intarziat, pot sa intru la ora?" Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
ramai la tabla.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
ramai la tabla. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
happy_uka spune:
Ce bine ca sunt ultima la catalog...doar daca nu vine si X_ggg
Nici n-o sa ajunga la mine..sunt relaxata..stau aici, chillin' in fundul clasei , scuzati expresia!
Da la faza cu lucrarea m-a dat pe spate..parea blajina tovarasa noastra....