Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Carmen de mult vreau eu sa te intreb de ce esti asa bagata in priza! Eu sunt la primul bebe si sunt mult mai relax ca tine! pai se poate? inteleg sa nu primesti vizite multe dar nu trebe sa restrictionezi accesul in camera fetei! mai degraba in casa!

Scoate bebe`ul afara ca sigur e vremea mai buna ca la noi! eu ieri pe ninsoarea aia mare am scos fata in parc! infofolita intradevar dar am scos-o!

Cu cacuta ma agit putin si eu. dar o curat cat pot de bine si daca e din ala imprastiat tare o bag sub jetul de apa in chiuveta. si eu am carpite cu care o sterg dar nu le fierb! temperatura recomandata de spalat unde sa dispara microbii e 60 de grade! pana si pe pampersii aia lavabili scrie ca e ok daca ii speli la 60!

Relax please! ca simte Sofia! sa nu te superi pe mine da?

Mergi la inceput

Haida mai fetili! iara sunt eu singura huhurez pe aici?

Roxana ? dormi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nu dorm fata, mananc :)) acum citeam vesti despre ella!

Hai Ella
nastere usoara sa vina bebe geo repede

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Neata,

ce mananci? mi-e foame si mie acuma realizez!

Ti-ai luat salam din ala bun? eu tot zic ca ti-a picat in gura degeaba tot sarcina si te-ai pastrat cand era safe! sau.... ppate vrei tu sa savurezi salamul ala ca pe nici un altul?

P.S. Suna rau fraza de mai sus?

Mergi la inceput

mananc niste cascaval :) salamul ala n.ar fi safe ca e crud, ca jamonul, pana si ala de.l vinde mi.a zis :))))
nu mai, ce sa sune rau...
ce face Joy?

POZE

Mergi la inceput

Joy doarme! a avut niste colici aseara, horror! l-am trimis pe bogdan sa ia Infacol ca nu se mai putea! ii dadusem picaturi din alea austriece si fata nu facea nici un partz! dupa infacol a facut parturi toata noaptea! draga de ea, avea burtica ca un copil din Somalia!

Aaaaa... avem 3600:)

ma duc sa imi pun o pita cu ceva! poate zice Ella intre timp cat are dilatatie si din alea!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor multumesc mult pt sustinere. imi pare rau ca nu va pot multumi fiecareia in parte dar ma grabesc sa plec spre spital si imi pare rau daca vestea mea v-a dat peste cap pe unele dintre voi nu asta a fost intentia. nu inseamna ca dc bebe al meu are probleme atunci si ai vostrii au...deci stati linistite si priviti cu incredere...la mine asa a fost sa fie.
dianami la dr carstoveanu sunt, este un om deosebit si asta e ceea ce imi da incredere si putere sa lupt, faptul ca am gasit un dr bun si sufletist pt ca nesimtirea celor din municipal ma termina.
andra multumesc mult pt mesaj .
vladi stiu ca cei mici sunt rezistenti...am vazut...dar cat pot sa ii mai cer? este o manuta de om cat sticla de mic care de 2 sapt a tot fost chinuit si intepat pe toate partile...deja cedez eu psihic dapoi el. ma intreb cum de mai rezista...
acum il hranesc cu 15 ml de laptic la 3 ore dar inca nu a avut scaun si asta ma ingrijoreaza...cel putin zilele astea am avut voie sa il tin si eu in brate si sa il hranesc cu biberonul chestie pe care in municipal nu am putut sa o fac. deabia de ieri am inceput sa facem si noi cunostiinta...
ellanik nastere usoara daca a venit momentul!

35 Rares

Mergi la inceput

irina imi pare bine ca sunteti pe drumul cel bun, daca n.a varsat e bine, daca va face si caca e perfect, doctorii ce spun?
pe mine personal nu m.ai speriat cu nimic, stiam de stenoza asta demult, e ceva ce poate aparea pur si simplu ...nasol ca ai dat de asemenea medici la municipal!

gaby felicitari pt aia mica, ma bucur ca ia in greutate!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Uau - hai Ella!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

Mesaj de la Rebiana:

"Sunt in sala de travaliu cu fir de cerclaj scos pt ca era sub tensiune si cu o mandrete de contractii! OMG azi nasc!"

Ne pupa si ne tine la curent!

NASTERE USOARA, REBIANA!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput